Acasă Cum sa... Cum să activați aplicațiile full screen pe Galaxy Note 8

Cum să activați aplicațiile full screen pe Galaxy Note 8

Acest mic ghid explică modul cum puteți activa aplicațiile fullscreen pe Samsung Galaxy Note 8.

Telefonul are un ecran de 6,3 inch Infinity, care este mai înalt și mai subțire decât majoritatea telefoanelor de pe piață. Ca urmare, unele aplicații nu umplu întregul ecran.

Acest nou aspect cauzează probleme pentru unii și în acest articol vă ajutăm să rezolvați acest lucru.

După ce deschideți anumite aplicații și jocuri, este posibil să vedeți bare negre în partea de sus și de jos a ecranului. Sub bara de notificare și deasupra cheilor de pe ecran.

Acest lucru se datorează noului raport al aspectului de 18,5: 9 care este diferit de majoritatea telefoanelor. Aplicațiile nu sunt pregătite pentru acest tip de raport și sfârșesc prin a pierde din realitatea de pe ecran.

Este posibil să vă amintiți o situație similară cu filmele cu ecran lat 16: 9 de la video pe televizor, cu câțiva ani în urmă. Până când mai mulți dezvoltatori de aplicații vor adopta acest nou standard, va trebui să activați aplicațiile „pe ecran complet” din meniul de setări a lui Samsung Galaxy Note 8.

Este o situație aproape similară și pe Galaxy S8 și Galaxy S8+.

Unele aplicații nu utilizează ecranul complet în mod prestabilit, cele mai multe aplicații Android se deschid ușor și instantaneu, pentru a umple întregul ecran. Google dispune de un sistem în așa fel încât să se potrivească cu telefoanele, tabletele sau chiar dispozitivele Android TV. Funcționează de cele mai multe ori, dar nu întotdeauna.

Dacă veți avea bare negre pe partea superioară și inferioară, pierdeți o parte din acest ecran mare și frumos de 6,3 inch a lui Note 8.

Dacă vă apar aceste bare negre la unele aplicații în Note 8, va trebui să modificați manual din setări.

Majoritatea aplicațiilor funcționează perfect în ecran mai mare. Atunci când nu o fac, nu provoacă probleme, dar, nu folosesc ecranul telefonului la potențialul său maxim.

În unele situații jocurile se măresc lucru ce duce la lipsa unor butoane de comandă importante, de pe ecran, sau a unei părți a jocului real.

 

Iată cum puteți remedia această problemă pentru toate aplicațiile.
  • Trageți în jos bara de notificare și accesați Settings, Setările (pictograma în formă de roată).
  • Găsiți și selectați DisplayAfișaj.
  • Selectați opțiunea numită Full Screen Apps, Aplicații pe ecran complet.
  • Găsiți orice aplicație care nu este evidențiată și comutați în modul ecran complet.

Acest lucru va forța aplicațiile să se deschidă în modul de ecran complet pe Galaxy Note 8. Ne repetăm, majoritatea aplicațiilor funcționează foarte bine direct din cutie. Cele care nu au funcționat în ecran complet o vor face de acum, dacă ați urmat instrucțiunile de mai sus.

Acum, apăsați butonul acasă și deschideți din nou aplicația pentru a vă bucura de o experiență de ecran complet. De asemenea, merită menționat faptul că videoclipurile au o problemă similară, dar un pop-up vă va solicita să activați o „vizualizare extinsă” pentru cea mai bună experiență. Căutați și apăsați butonul care are afișat un pătrat cu două săgeți orientate în sus și în jos. Aceasta extinde modul video la modul ecran complet.

 

Activați modul ecran complet pe Go (metoda mai ușoară).

Samsung are alte două metode care vă permit să activați cu ușurință modul ecran complet foarte ușor. Modificați fiecare aplicație în mod individual, pe măsură ce o utilizați, mai degrabă decât să vă opriți din ceea ce faceți și să navigați prin meniul de setări.

  • Deschideți orice aplicație.
  • Apăsați butonul de pe ecran din Recent Apps, Aplicații recente, din partea de jos a ecranului.
  • Când este deschis, o pictogramă verde cu două săgeți pentru a întinde ecranul va apărea peste aplicație.
  • Atingeți acest buton pentru a forța instantaneu modul ecran complet pentru acea aplicație.
  • Sau, atingeți această pictogramă pentru a o dezactiva dacă o aplicație nu arată bine.

De asemenea, puteți observa că unele aplicații au o mică notificare în partea de jos a ecranului (cum ar fi aplicația Starbucks), care spune: „Apăsați aici pentru a umple întregul ecran„. Apăsați o singură dată, iar aplicația se va reîncărca în modul ecran complet.

Dacă faceți sau nu aceste setări depinde de dvs. Dar, dacă doriți să vă bucurați de aplicații, jocuri sau de ecranul complet de 6,3 inch pentru care ați plătit, activați această opțiune.

Și chiar dacă mai aveți o mică problemă, pe ici pe colo cu unele aplicații, majoritatea funcționează perfect.

Samsung extinde în esență aplicațiile pentru a se potrivi cît mai bine întregului ecran. Similar cu ceea ce face aplicația Netflix cu anumite emisiuni selectate sau filme, sau la fel cum putem mări imaginea la cablu TV.

Setați fiecare aplicație să apară pe tot ecranul sau să o activați și să o dezactivați cu instrucțiunile de mai sus.

Bucurați-vă de ecranul Infinity a lui Galaxy Note 8!

Stiri

Samsung Galaxy Z Flip 3 va veni cu încărcare rapidă de 25W

Samsung se pregătește pentru seria Galaxy Z de smartphone-uri pliabile. Noile telefoane pliabile Samsung vor fi lansate la Galaxy Unpacked 2021 în...

Specificațiile stiloului Samsung S Pen Pro se scurg înainte de lansare

Stiloul S Pen aflat pe Samsung Galaxy S21 Ultra nu dispune de conectivitate Bluetooth LE, ceea ce înseamnă că îi lipsesc unele...

Actualizarea de securitate din august 2021 ajunge pe Galaxy A8 (2018)

Samsung Galaxy A8 (2018) a început să primească actualizarea de securitate din august 2021. Cea mai recentă versiune de firmware de la...

Samsung Galaxy A03s aproape de lansare, are pagină de asistență live

Luna trecută Samsung Galaxy A03s cu numărul de model SM-A037F / DS a fost reperat la Biroul Standardelor Indiene (BIS). Acum pagina...

Samsung are profituri mari și promite să facă pliabilele mainstream

Samsung a anunțat câștigurile pe trimestrul doi din 2021, a obținut profit de aproximativ 11 miliarde de dolari. Este mai puțin decât...

Samsung este pe primul loc pe piața smartphone-urilor în Q2 2021

Samsung Electronics Co. și-a păstrat primul loc pe piața globală a smartphone-urilor în al doilea trimestru al anului 2021. Deși cota sa...

Vestă antiglonț Glock pentru Samsung Galaxy Z Flip 3

În două săptămâni, Samsung își va prezenta oficial noul telefon cu clapetă în timpul evenimentului Galaxy Unpacked 2021. Samsung Galaxy Z Flip...