Cum să asigurați documentele din Samsung Notes cu o amprentă sau o parolă

89
Cum sa va asigurati documentele din Samsung Notes
Sursa foto: sammobile.com

Samsung Notes este, fără îndoială, una dintre cele mai bune aplicații native Samsung, indiferent dacă dispozitivul dvs. Galaxy acceptă sau nu S Pen. Samsung Notes vă permite să vizualizați, să editați și să creați documente și este unul dintre cele mai bune procesoare de text pentru mobil. Un alt punct forte al aplicației Samsung este că, este foarte sigură. Printre altele vă permite să protejați documentele cu o amprentă sau o parolă.

Securizarea documentelor în aplicația Notes este un proces care necesită doar câteva atingeri de ecran. Dar înainte de a putea utiliza această caracteristică de securitate, trebuie să configurați o metodă de blocare. Dacă doriți să vă protejați documentele de privirile indiscrete, vă arătăm mai jos, via SamMobile, tot ce trebuie să știți despre acest lucru.

Protejați documentele Samsung Notes cu o amprentă sau o parolă

Înainte de a putea securiza documentele prin biometrie sau o parolă, trebuie să deschideți Samsung Notes. Apoi atingeți meniul hamburger din colțul din stânga sus al ecranului principal, să atingeți pictograma roată pentru a accesa „Setări”. Apoi trebuie să accesați „Metode de deblocare a notelor”.

Aici puteți configura o parolă și, opțional, puteți activa sau dezactiva autentificarea cu amprentă digitală pentru documentele dvs. Samsung Notes atingând butonul de comutare.

Asta e! Acum sunteți gata să vă securizați documentele Samsung Notes cu o parole sau amprentă. Pentru a face acest lucru trebuie să mergeți mai departe. Deschideți sau creați un document pe care doriți să îl blocați, atingeți butonul de opțiuni din colțul din dreapta sus al ecranului (trei puncte verticale). Acum atingeți pictograma „Blocare” din fereastra pop-up, este situată chiar între butoanele Favorite (în formă de stea) și Share.

De acum înainte, de fiecare dată când încercați să accesați documentul blocat, aplicația Notes vă va cere parola sau amprenta. Aceasta este o caracteristică excelentă, ușor de utilizat, care vă permite să păstrați documente sensibile în interiorul Samsung Notes fără a fi nevoie să vă bazați pe Secure Folder.

În plus, împiedică ștergerea documentelor. Aplicația vă va cere să furnizați o parolă sau o amprentă înainte de a arunca un fișier blocat la gunoi. Vedeți pe I❤️Samsung mai multe sfaturi și trucuri utile despre cum să folosiți Samsung Notes!

Populara aplicație Samsung vă permite, de asemenea, să creați diferite foldere. Cu toate acestea, merită remarcat faptul că folderele întregi nu pot fi securizate prin parolă sau amprentă. Această caracteristică de securitate este disponibilă numai pentru fiecare document individual.