Cum să blocați mesajele text pe telefoanele Samsung Galaxy

80
Cum sa blocati mesajele text pe telefoanele Samsung Galaxy
Sursa foto: via knowtechie.com

Cu toate canalele de comunicare disponibile, poate fi dificil să blocați complet contactele nedorite. Din fericire, aveți opțiuni când doriți să blocați mesajele text pe telefoanele Samsung Galaxy. Oprirea tuturor acestor mesaje spam enervante este de fapt destul de simplă.

Dacă cineva are numărul tău de telefon și nu vrei să te contacteze, unul dintre cele mai bune lucruri pentru a începe este prin a bloca acel număr, astfel încât să nu-ți mai poată trimite mesaje text. Din fericire, Samsung facilitează blocarea mesajelor text de la numerele nedorite pe smartphone-ul tău Galaxy. Indiferent dacă numărul pe care doriți să-l blocați este sau nu salvat în lista de contacte, blocarea mesajelor text este destul de simplă – odată ce știți unde să căutați. Vedeți mai jos, via Knowtechie, cum să faceți acest lucru pe telefoanele Galaxy.

Cum să blocați mesajele text pe un telefon Samsung Galaxy

Când vine vorba de blocarea mesajelor text pe un Samsung Galaxy, din seria Galaxy S21, Galaxy S22 sau Galaxy S23, dar și pe telefoanele mid-range, aveți mai multe opțiuni. Este posibil ca pașii să difere puțin pe unele telefoane, dar navigând în meniu, pașii sunt foarte intuitivi. De asemenea, puteți debloca rapid un număr dacă aveți nevoie. Dacă este ceva care vă interesează, vă vom ghida prin diferitele procese în rândurile de mai jos.

Blocați mesajele text de la contacte. Una dintre modalitățile ușoare prin care puteți bloca mesajele de la un anumit număr de telefon este salvarea și blocarea acelui contact pe dispozitiv. Dacă primiți un mesaj text de la un contact nedorit, puteți apoi să salvați acele informații și să blocați numărul pentru a vă asigura că nu mai vedeți niciunul dintre aceste mesaje.

Desigur, va trebui să începeți prin a salva numărul în contactele telefonului. Dar dacă numărul este deja salvat pe telefon, puteți sări peste acești trei pași.

 • Într-un text de la un număr nedorit, atingeți săgeata în jos de lângă număr.
 • Selectați Adăugați la contacte.
 • Introduceți un nume pentru număr, apoi atingeți Salvați.

Odată ce faci asta, numărul va fi salvat în lista de contacte. Acum, tot ce trebuie să faceți este să navigați la acel număr și să blocați contactul. Iată cum să faci asta:

 • Deschideți aplicația Telefon și atingeți Contacte în dreapta jos.
 • Glisați în jos și selectați contactul pe care doriți să îl blocați.
 • Atingeți contactul, apoi selectați „i” pentru a deschide contactul.
 • Selectați Mai multe în dreapta jos.
 • Selectați Blocare contact și confirmați.

După ce terminați acești pași, numărul nu vă va mai putea trimite mesaje text. Contactul va exista în continuare pe telefonul dvs. și puteți urma oricând aceiași pași pentru a debloca numărul în viitor.

Cum să blocați mesajele text de la un număr nesalvat pe telefoanele Samsung Galaxy

Dacă nu doriți să aveți bătaia de cap de a salva mai întâi un număr înainte de a-l putea bloca, nu vă faceți griji. Nu trebuie să salvați un număr pentru a-l împiedica să vă trimită mesaje pe smartphone-ul Samsung Galaxy. Puteți bloca numărul direct din aplicația Mesaje.

 • Deschide aplicația Mesaje și mergi la textul trimis de numărul pe care vrei să îl blochezi.
 • Atingeți săgeata în jos de lângă număr din partea de sus.
 • Selectați Blochează număr.
 • Confirmați și alegeți dacă doriți să ștergeți conversația existent.

Cam asta e treaba. Din nou, aceasta este o modalitate excelentă de a bloca acele mesaje text spam. Durează doar câteva secunde și nu necesită să salvați numărul în agenda dvs. Și dacă faci o greșeală, poți totuși să revii în setările dispozitivului și să deblochezi numărul.

Cum să deblochezi un număr blocat pe Samsung Galaxy

Nu este nevoie să intrați în panică dacă blocați accidental numărul greșit. De fapt, puteți accesa numerele pe care le-ați blocat direct din aplicația Mesaje.

 • Din meniul principal al aplicației Mesaje, selectați meniul cu trei puncte din dreapta sus.
 • Atingeți Setări.
 • Selectați Blocare numere și spam.
 • Atingeți opțiunea Blocare numere.
 • Selectați semnul minus de lângă orice număr pe care doriți să îl deblocați.

Asta e tot ce trebuie să faci. Odată ce atingeți acel semn minus, numărul va fi deblocat și vă va putea contacta din nou oricând dorește. Nu există niciun pas de confirmare, așa că asigurați-vă că deblocați numărul potrivit.

Blocarea este o modalitate excelentă de a scăpa de mesajele text nedorite. Dacă aveți un telefon Samsung Galaxy, blocarea numerelor pentru a scăpa de primirea mesajelor text nedorite este relativ ușor de făcut. Poate fi o modalitate excelentă de nu mai vedea mesaje spam sau contacte toxice care vă contactează. În plus, este bine să știi cum să blochezi numerele de telefon sau utilizatorii de pe anumite platforme care te deranjează.