Cum să instalați stilurile de ceas din ClockFace la Always On Display

2457

Noua aplicație Samsung Good Lock 2018 este foarte apreciată mai ales că a venit cu noi stiluri de personalizare. Good Lock aduce și o nouă caracteristică Samsung „ClockFace” care adaugă 30 stiluri de ceas pentru afișajul Always On Display.

Caracteristica Clok Face este compatibilă cu următoarele smartphone-uri de la Samsung: Galaxy S9 și S9+, Samsung Galaxy S8 și S8+, Samsung Galaxy S7 și S7 Edge, Galaxy Note 8, Samsung Galaxy FE și alte dispozitive care rulează Android 8.0 Oreo sau mai mult.

ClockFace, acceptă toate dispozitivele care rulează Android 8.0 Oreo cu Samsung Experience 9.0 și are o varietate de fețe cu ceasuri noi pe care le puteți seta separat atât pentru Always On Display (AOD), cât și pentru ecranul de blocare (Lock Screen) . Noile stiluri de ceasuri sunt destul de diverse și, la fel ca stilurile obișnuite de ceasuri AOD, puteți regla culoarea lor pe baza preferințelor dvs. sau puteți seta culoarea să se schimbe în funcție de fundalul ecranului de blocare. Stilurile de ceas disponibile includ atât opțiunile analogice, cât și cele digitale, iar unele arată ziua și data.

Pentru a utiliza noile stiluri de ceasuri de la ClockFace, descărcați și instalați fișierul APK din Galaxy App, apoi urmați pașii de mai jos.

Pasul 1: Deschideți aplicația Setări de pe telefon, apoi apăsați Lock screen and security (Blocare ecran și Securitate). Cu aceste instrucțiuni, vom regla stilul ceasului pentru afișarea permanentă pe ecran (AOD). Puteți repeta aceiași pași pentru setarea ceasului Ecranului de blocare (Lock Screen), puțin mai jos.

Pasul 2: Mai întâi asigurați-vă că aveți activată funcția Always On Display. Dacă nu este, atingeți pur și simplu butonul de lângă opțiunea Always On Display pentru a o activa.

Pasul 3: Acum, atingeți opțiunea Clock and FaceWidgets. Apoi atingeți Clock style (Stilul ceasului).

Pasul 4: Aici, în stilurile de ceas pe care le vedeți pentru Always On Display, derulați până la sfârșitul listei și atingeți ultimul stil de ceas.

Pasul 5: Aici veți vedea toate stilurile noi de ceasuri instalate de caracteristica ClockFace. Selectați stilul ceasului pe care doriți să îl utilizați, apoi apăsați butonul Apply (Aplicare) din partea de sus.

Pasul 6: Veți fi readus în meniul stilului ceasului Always On Display. Aici, apăsați butonul Done (Terminat) din partea dreaptă sus pentru a aplica noul stil de ceas.

Puteți urmări aceiași pași de mai sus pentru a schimba stilul ceasului pentru Lock screen (Blocare ecran) – treceți la fila Blocare Ecran la pasul 4. Rețineți că puteți seta diferite ceasuri pentru Always On Display și pentru Ecranul de blocare.