Acasă Cum sa... Cum să programați modul "Nu deranja" pe telefoanele Samsung Galaxy

Cum să programați modul „Nu deranja” pe telefoanele Samsung Galaxy

Cu toată nebunia din viața de zi cu zi, uneori este necesar să puneți telefonul deoparte și să luați o pauză. Cu toate acestea, fiind oameni obișnuiți, odată ce vedem, simțim sau auzim o notificare, nu ne putem abține să nu ridicăm telefonul și să vedem ce e nou. Din fericire, majoritatea producătorilor de telefoane includ acum un mod Do Not Disturb – Nu Deranja. Nici telefoanele Samsung Galaxy nu fac excepție.

Modul Do Not Disturb (DND) vă oferă controlul asupra momentului și a modului în care doriți să fiți actualizați. Puteți alege să nu primiți alerte și notificări pentru a avea o perioadă mai liberă de timp cu diferite ocazii. Cu modul Nu Deranja poți personaliza ce notificări, alerte sau apeluri nu vrei să primești. Poți programa, de asemenea, telefoanele Samsung Galaxy pentru a porni și opri automat la intervale programate modul Nu Deranja. Desigur, puteți seta întotdeauna anumite alerte ca excepții, astfel încât să nu pierdeți un apel important.

Nu lăsați smartphone-ul să vă deranjeze permanent, nu lăsați dependența de smartphone să câștige! Mai aveți nevoie și de liniște. Pentru acest lucru este acolo Nu Deranja – Do Not Disturb! Este posibil ca o notificare deloc importantă sau chiar inutilă de la miezul nopții să vă strice somnul! Stabiliți câteva reguli de bază cu telefonul și asigurați-vă că acesta nu vă deranjează în ședințe, la teatru sau când dormiți.

Prin intermediul AndroidCentral vă vom arăta cum să activați și să programați Nu Deranja pe smartphone-urile Samsung Galaxy.

Cum să activați și să programați modul DND pe telefoanele Samsung Galaxy

  • 1. Glisați în jos din partea de sus a ecranului pentru a accesa meniul de setări rapide
  • 2. Atingeți Do not disturbNu Deranja pentru a porni DND. În mod implicit, aceasta va reduce toate apelurile, alertele și mass-media care vă pot deranja.
  • 3. Apăsați și mențineți apăsată pictograma Nu Deranja pentru a deschide mai multe setări pentru această caracteristică.
  • 4. Apăsați Activare pentru a activa programele existente. Opțiunea de dormit este acolo în mod implicit, dar puteți modifica sau opri acest lucru.
  • 5. Atingeți pictograma plus din colțul din dreapta sus pentru a crea un nou program.
  • 6. Dați un nume programului, apoi selectați în ce zile doriți să fie activ DND și selectați orele de început și sfârșit pentru program.
  • 7. Din meniul Nu Deranja, atingeți Durata – Duration și selectați Până când îl opresc – Until I turn it off, 1 oră sau cereți de fiecare dată să puteți seta cât să fie activ DND când activați manual funcția.
  • 8. Apăsați pe Ascundeți notificărileHide Notifications pentru a selecta ce tip de notificări doriți să vedeți sau să nu le vedeți în modul DND.
  • 9. Atingeți Permite excepții – Allow exceptions pentru a permite anumite tipuri de notificări în timpul modului DND, cum ar fi apeluri sau mesaje de la anumite persoane, alarme sau mementouri.

Când Nu Deranja – Do Not Disturb este activ, o pictogramă specifică pentru acest mod este afișată în colțul din stânga sus al ecranului!

Posibil ca unele setări să difere în funcție de versiunea de software

Din moment ce modul DND este unul dintre setările rapide presetate, îl puteți activa sau dezactiva doar manual. Este de preferat să încercați și să setați câteva sesiuni programate pentru DND. Chiar dacă nu le lăsați tot timpul, este plăcut să știți că puteți să aveți liniște atunci când aveți nevoie. Când Nu Deranja este activat, trimite apelurile primite la mesageria vocală și nu vă mai avertizează cu privire la apeluri sau mesaje text.

Do Not Disturb – Nu Deranja ar trebui să fie prezent pe fiecare telefon Samsung Galaxy care rulează Android 6.0 sau mai nou. Este posibil ca ecranele și setările disponibile să difere puțin în funcție de furnizorul de servicii mobile, versiunea software și modelul telefonului.

Stiri

Galaxy Tab S7 Lite testată pe Geekbench cu Snapdragon 750G

Tableta Samsung Galaxy Tab S7 Lite este posibil să apară mai devreme decât ne așteptam în acest an. Dacă sunteți în căutarea...

Galaxy Xcover 5, confirmat cu dual-SIM aproape de lansare

Următorul telefon robust Samsung pentru 2021 este cu un pas mai aproape de a ajunge pe rafturi. Noul smartphone Samsung Galaxy Xcover...

Samsung Galaxy E02 are pagină de asistență live, lansare iminentă

Samsung este în plină activitate de lansare a noi smartphone-uri. Dar oare când nu este Samsung ocupat cu așa ceva? După lansarea...

Cipul Snapdragon X60 5G pentru iPhone 13 va fi fabricat de Samsung

Cipul Snapdragon X60 5G pentru Apple iPhone 13 va fi realizat de cel mai mare rival al companiei americane - Samsung. Cu...

Galaxy A32 are acum o opțiune 4G, modificări față de varianta 5G

În ianuarie Samsung a dezvăluit cel mai ieftin model 5G, Galaxy A32 5G, care se așteaptă să fie lansat în curând în...

Telefoane Samsung aprobate pentru utilizare guvernamentală în Australia

Australian Signals Directorate - Direcția semnale australiene (ASD) a aprobat patru noi smartphone-uri Samsung Galaxy pentru utilizare guvernamentală în Australia. Agenția a...

ANC și calitatea impresionantă a sunetului pune „Pro” în Galaxy Buds Pro

Cu atât de mult conținut disponibil la îndemână, căștile fără fir au o capacitate unică de a îmbunătăți viața de zi cu...