Cum să dezactivezi asistentul inteligent Bixby pe seria Galaxy S22

360
Cum sa dezactivezi asistentul Bixby pe seria Galaxy S22
Sursa Foto: tomsguide.com

Seria Galaxy S22, ca multe alte serii emblematice, are la bord și pe asistentul Bixby. Dar nu toată lumea este încântată de asistentul inteligent Samsung. Nu este un secret, compania mai are de lucru la Bixby. Sunt mulți utilizatori care nu folosesc serviciile majordomului Samsung și vor să-l dezactiveze. Nu-i putem învinovăți.

Bixby este asistentul inteligent Samsung care a fost introdus pentru prima dată pe Galaxy S8 și Galaxy S8+. Acum asistentul este disponibil pe toate telefoanele Samsung moderne. Puteți interacționa cu Bixby folosind vocea, textul sau atingerile. Bixby este integrat în telefon, ceea ce înseamnă că poate îndeplini multe dintre sarcinile pe care le faci pe telefon.

Asistenții vocali pot fi grozavi pentru utilizarea comenzilor hands-free, dar la Bixby există o linie fină între folositor și împovărător. Bixby nu este cel mai popular asistent din multe motive, mai ales în comparație cu Siri sau Google Assistant. Indiferent dacă doriți să treceți la utilizarea asistentului vocal Google pe Galaxy S22 sau dacă doriți să dezactivați comenzile vocale în general, dezactivarea lui Bixby este primul pas.

Cum să dezactivezi pe Bixby la seria Galaxy S22

Seria Galaxy S22, cu Galaxy S22, Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra, are dedicat un buton pentru asistentul Bixby. Este butonului de pornire din partea dreaptă a oricărui telefon S22 (când ești cu fața la ecran). Acest buton lansează de fapt asistentul vocal Bixby de la Samsung. O apăsare rapidă a butonului vă duce la ecranul de blocare. Pentru a opri, va trebui să țineți apăsat simultan butonul de pornire și tasta de reducere a volumului (nu o apăsare scurtă, deoarece aceasta va face doar o captură de ecran).

Mai jos prin, prin intermediul TomsGuide, vă arătăm cum să dezactivați asistentul Bixby pe seria Galaxy S22. Iată ce trebuie să faceți:

1. Din ecranul de pornire, glisați în sus pentru a accesa folderele aplicației. Atingeți folderul Samsung.

2. Selectați aplicația Bixby.

3. Atingeți pictograma busolă din colțul din dreapta jos.

4. Selectați meniul cu trei puncte din colțul din dreapta sus, apoi atingeți Setări.

5. De aici, puteți dezactiva activarea vocală, care va opri activarea Bixby.

Acum, dacă doriți să remapați comanda rapidă a butonului de pornire apăsat lung pentru a elimina complet Bixby, iată cum să faceți asta:

1. Glisați în jos din partea de sus a ecranului, apoi atingeți pictograma Setări.

2. Derulați în jos la Funcții avansate și atingeți-l.

3. Căutați tasta laterală lângă treimea de jos a paginii. Apăsați-l!

4. Priviți secțiunea Apăsați și mențineți apăsat, apoi schimbați butonul de selectare radio în meniul Oprire.