Cum să ștergi și să elimini contul Samsung de pe telefonul Galaxy

292
Cum sa stergi si sa elimini un cont Samsung de pe telefonul Samsung Galaxy
Sursa foto: androidpolice.com

Dacă utilizați un telefon Galaxy, contul Samsung este excelent pentru a utiliza aplicații și funcții exclusive, cum ar fi localizarea telefonului pierdut sau conectarea dispozitivelor. Cu toate acestea, dacă sunteți gata să treceți la un alt telefon Android, nu aveți nevoie de contul dvs. Samsung. Suita de aplicații Samsung Galaxy este excelentă, dar poate fi necesar să o eliminați.

Dacă dați la schimb sau vindeți telefonul dvs. Galaxy, este posibil să nu doriți să vă ștergeți contul Samsung, deoarece l-ați putea folosi pentru un alt dispozitiv, cum ar fi Samsung Galaxy Watch 5. În acest articol, via AndroidPolice, vă arătăm cum să vă eliminați contul de pe telefon fără a șterge întregul cont Samsung.

Ștergerea contului Samsung este definitivă odată ce ai făcut acest lucru. Nu te poți întoarce după ce o faci. Informațiile asociate contului dvs. sunt șterse, inclusiv stocarea în cloud, datele Samsung Health și istoricul achizițiilor. Dacă schimbați telefoanele Samsung, eliminați contul în loc să-l ștergeți.

Cum să vă ștergeți contul Samsung

Singura modalitate de a vă șterge contul Samsung este dintr-un browser desktop sau mobil. Dacă doriți să vă eliminați contul Samsung de pe telefon, treceți la secțiunea următoare. Aceste instrucțiuni au fost create folosind un browser desktop. Cu toate acestea, pașii mobili sunt identici.

Nu vă puteți șterge contul Samsung în afara unui browser. Cu toate acestea, puteți modifica detaliile contului, cum ar fi adresa de e-mail, din meniul de setări. Dacă doriți să vă eliminați contul Samsung, treceți la următoarea secțiune pentru instrucțiuni.

Iată ce trebuie să faci ca să ștergi contul Samsung:

 • Conectați-vă la contul dvs. Samsung
 • Faceți clic pe blocul din colțul din stânga sus cu fotografia de profil pentru a accesa pagina de profil
 • Faceți clic pe Gestionați contul Samsung pentru a deschide pagina de setări a contului dvs. Samsung
 • Faceți clic pe Ștergeți contul
 • Confirmați că înțelegeți consecințele ștergerii contului dvs.
 • Faceți clic pe Ștergere pentru a deschide o fereastră de autentificare
 • Introduceți parola contului Samsung în fereastra de autentificare și faceți clic pe Efectuat pentru a confirma ștergerea.

După ștergerea contului, veți primi un e-mail care confirmă ștergerea contului. Nu vă puteți recupera contul, dar puteți deschide un nou cont Samsung dacă aveți nevoie de unul nou. Dacă vă îndepărtați complet de dispozitivele Samsung, acum puteți face asta cu încredere, știind că Samsung nu vă mai deține datele.

Pe de altă parte, dacă doriți doar să vă mutați la un telefon Samsung mai bun, nu ar trebui să ștergeți complet contul. În această situație, veți dori să eliminați contul Samsung de pe telefon.

Cum să eliminați un cont Samsung de pe telefon

Vă recomandăm să efectuați o resetare din fabrică dacă reciclați, vindeți sau dați telefonul Samsung. Acest lucru șterge datele personale de pe telefon, nu doar contul Samsung, împreună cu toate aplicațiile, fotografiile și fișierele pe care le-ați descărcat. Cu toate acestea, dacă doriți să vă eliminați contul Samsung, urmați acești pași:

Atenție! Eliminarea contului dvs. Samsung vă împiedică accesul la aceste funcții: Profil de contacte (eliminarea acestuia este opțională), Samsung Cloud, Găsește-mi mobilul și Samsung Pass.

 • Deschideți Setări și atingeți numele și fotografia de profil din partea de sus a paginii
 • Derulați în jos și atingeți Deconectați-vă pentru a începe procesul de eliminare a contului
 • Examinați serviciile la care veți pierde accesul, apoi atingeți Deconectați-vă în colțul din dreapta jos al ecranului pentru a vă autentifica și a confirma eliminarea contului
 • Verificați-vă identitatea folosind datele biometrice sau parola contului
 • Atingeți OK în colțul din dreapta jos al ecranului

Asta e tot! V-ați șters contul Samsung de pe telefonul Samsung Galaxy.

Indiferent dacă ștergeți contul Samsung în întregime sau îl eliminați de pe telefon, este important să rețineți că pierdeți toate funcționalitățile care vin odată cu contul. Cele mai valoroase funcții pe care le pierdeți sunt funcția Find My Mobile, Samsung Pay și Samsung Cloud pentru backup și restaurare.