Cum să utilizați AR pe Galaxy S10 pentru a dota casa cu aparate și mobilă

302

Căutarea unui nou aparat sau a unui obiect de mobilier care să se potrivească perfect în casă poate fi o provocare. Dar când găsești un lucru ce se potrivește perfect, este un moment de încântare. Pentru a ușura acest proces, Samsung Electronics a echipat seria Galaxy S10 cu serviciile AR, care elimină îngrijorarea și dificultatea de a cumpăra noi aparate sau mobilier.

Atunci când căutați și cumpărați online, există o altă preocupare, s-ar putea să nu fiți siguri până la livrare că nuanța aparatului/mobilierului va completa decorul de acasă sau va lăsa un spațiu suficient pentru a deschide ușa unei mașini de spălat sau a unui frigider. Conform NewsSamsung, acum Samsung a rezolvat acest lucru cu Bixby Vision și AR.

Samsung Bixby Vision cu AR folosit ca un ghid vizual

Serviciul AR (Augmented reality) de la Bixby Vision, acționează ca un ghid vizual, permițându-vă să vedeți mai mult cu ajutorul camerei smartphone-ului. Această disponibilitate și furnizorul de servicii pot varia în funcție de țară și de dispozitiv. Funcția de decorare a casei Bixby Vision de la Samsung Galaxy S10 vă poate previzualiza cum ar putea arăta casa dvs. Aparatele și noul mobilier pe care doriți să le cumpărați le puteți amplasa virtual oriunde doriți și să vedeți cum se potrivesc.

Pentru a activa funcția, deschideți pur și simplu Bixby Vision, selectați funcția de Decorare casă din meniul Aplicații și îndreptați camera spre zona în care doriți să amplasați electrocasnice sau mobilier. După alegerea unui aparat sau a unui mobilier, obiectul va apărea ori de câte ori atingeți pe ecran. Aveți posibilitatea să alegeți canapele, covoare, mese, frigidere sau orice alt produs pe care doriți să-l plasați virtual oriunde doriți.

Și asta nu e totul! Bixby Vision oferă și mai multe servicii care vă permit să vizualizați noile aparate sau mobilierul din confortul propriei case. Serviciul AR poate aplica un efect 3D aparatelor principale Samsung, ceea ce vă permite să vedeți cum se deschid ușile, de exemplu. Colaborând cu compania americană de mobilier online Wayfair, funcția de decorare a casei Bixby Vision rulează automat ori de câte ori întâlniți conținut 3D pe site-uri web din aplicația Samsung Internet, permițându-vă să vedeți cum ar arăta produsul în cameră fără să părăsiți casa.

Puteți afla lungimea, înălțimea și lățimea obiectelor cu Galaxy S10 5G

Vrem să creștem tipurile de aparate de uz casnic și de mobilier care susțin funcția Decorare casă„. A declarat Martin Lee de echipa de strategie a produselor la Samsung Electronics.

Cu Samsung Galaxy S10 5G, puteți face evaluări rapide ale dimensiunilor unui obiect fără a trebui să umblați cu ruleta la voi pentru a măsura dimensiunile. Utilizând camera 3D de adâncime de pe Galaxy S10 5G, aplicația Măsurare rapidă vă arată înălțimea, lățimea și lungimea obiectului fotografiat. Această caracteristică vă ajută cumpărați o saltea potrivită pentru pat sau un set de scaune de înălțimea potrivită pentru masa de bucătărie.