Cum să editați mesajele WhatsApp odată ce sunt trimise

301
Cum sa editati mesajele WhatsApp odata ce sunt trimise
Sursa foto : via androidpolice.com

Greșelile de scriere și greșelile gramaticale sunt frecvente în conversații, mai ales atunci când ne mișcăm s-au tastăm fără auto-corecție. Deși puteți continua cu o corecție sau puteți trimite mesajul, editarea textului trimis este mai convenabilă pentru ambele părți. Pe urmele iMessage și Telegram, WhatsApp, cea mai mare aplicație de chat din lume, a anunțat o opțiune de editare a mesajelor text pentru a avea grijă de astfel de greșeli de scriere.

Ai trimis din greșeală persoanei dragi ora greșită a unui film, s-au ora greșită de întâlnire pe WhatsApp? Înainte ca greșeala de tipar să ducă la confuzie și alte cele, editați rapid mesajul pentru a evita orice alte nereguli. Posibilitatea de a edita mesajele WhatsApp trimise este disponibilă pe Windows, telefoanele Samsung Galaxy cu buget superior, pe cele Android și pe web. Mai jos, via AndroidPolice, vă arătăm cum să evitați ca astfel de situații să se întâmple.

Editarea mesajelor pe WhatsApp: cerințe

Înainte de a începe, să clarificăm câteva reguli. În caz contrar, este posibil ca funcția de editare a mesajelor să nu funcționeze conform așteptărilor.

 • Nu veți vedea opțiunea Editare pe o aplicație WhatsApp învechită. Asigurați-vă că instalați cea mai recentă aplicație pe telefonul Samsung Galaxy, pe unul Android sau pe un desktop Windows. Aplicația desktop a companiei este disponibilă în Microsoft Store.
 • De asemenea, destinatarul trebuie să folosească cea mai recentă versiune WhatsApp pe telefonul său.
 • Puteți edita mesajul doar în 15 minute de la trimiterea mesajului. Opțiunea Editare dispare după aceea.
 • Puteți edita mesajul WhatsApp trimis numai de pe dispozitivul de pe care a fost trimis. Nu puteți trimite un mesaj de pe telefonul Android și îl puteți edita folosind aplicația pentru desktop în limita de timp. Trebuie să utilizați dispozitivul original pentru a edita textul.

Cum să editați mesajele WhatsApp pe telefoanele Samsung Galaxy sau Android

Acum că știți cerințele pentru editarea unui mesaj trimis pe WhatsApp, să trecem la acțiune. La fel ca mesajele, apelurile și media dvs. obișnuite WhatsApp, mesajele și editările sunt criptate de la capăt la capăt.

 • Lansați WhatsApp pe telefonul Samsung sau Android și deschideți o conversație.
 • Atingeți lung pe un mesaj pe care doriți să îl editați.
 • Atingeți meniul cu trei puncte din colțul din dreapta sus.
 • Selectați Editați.
 • Remediați greșelile de scriere sau introduceți un mesaj nou și atingeți bifa de lângă el.
Sursa foto: via androidpolice.com

Asta este. Destinatarul vede noul mesaj doar cu bannerul editat sub el. Verificați captura de ecran de mai sus pentru referință. Vedeți pe I❤️Samsung cum să folosiți Dark Mode pe WhatsApp pe telefonul Galaxy!

Cum se editează textul WhatsApp pe Windows

WhatsApp obișnuia să ofere aplicații bazate pe web pe Windows și Mac. Compania deținută de Facebook vrea să schimbe asta. Aplicația Meta a anunțat recent o aplicație Windows pentru desktop, care arată și se simte modern, cu animații îngrijite și toate caracteristicile majore. Am folosit noua aplicație WhatsApp pe Windows în captura de ecran de mai jos.

 • Lansați WhatsApp și deschideți o conversație recentă.
 • Faceți clic dreapta pe un mesaj.
 • Selectați Editați. Aplicația afișează textul dvs. existent în același câmp.
 • Introduceți un mesaj nou și verificați-l pe cel original în partea de sus.
 • Faceți clic pe bifa pentru a confirma textul modificat.
Sursa foto: via androidpolice.com

Câteva observații în legătură cu mesajele editate pe WhatsApp

WhatsApp pune câteva limitări asupra mesajelor pe care le puteți edita:

 • Nu puteți edita mai multe mesaje simultan în WhatsApp.
 • După ce editați un mesaj, destinatarul nu poate vedea mesajul original.
 • Puteți edita un mesaj de mai multe ori în limita de 15 minute. Dar nu puteți verifica istoricul mesajelor.
 • Puteți edita un mesaj în chat-urile și grupurile personale. Același lucru nu este disponibil pentru grupurile de anunțuri ale comunității aplicației de mesagerie.

În general, este o caracteristică solidă care te scutește de situații jenante. După intervalul de 15 minute, nu puteți edita mesajele trimise. Trebuie să ștergeți mesajul pentru toată lumea și să trimiteți din nou un text. Aplicația Meta vă permite să anulați un mesaj trimis timp de până la 48 de ore. Două zile ar trebui să fie suficiente pentru a realiza greșeala dvs. și pentru a șterge mesajul din ambele părți.

WhatsApp este în plin lucru cu noi funcții de confidențialitate în 2023. Compania a adăugat recent o opțiune pentru a reduce la tăcere apelanții necunoscuți pe platformă.