Acasă Cum sa... Rezolvare Eroare „S-a detectat Suprapunere pe Ecran” la Samsung

Rezolvare Eroare „S-a detectat Suprapunere pe Ecran” la Samsung

Eroarea  „ S-a detectat Suprapunere pe Ecran ” a fost raportată inițial la telefoanele Samsung Galaxy S7 și LG G5, însă ulterior au urmat sesizări de la utilizatorii telefoanelor cu Android updatat la versiunea 6.0.1.

De asemenea această eroare a fost raportată și de posesorii de Samsung Galaxy Note 7, ce venea pre-instalat cu această versiune de Android, ce va primi în curand update la Android 7.0 Nougat.

Până atunci, mulți utilizatori al acestor telefoane, cu versiunea respectivă de Android, sunt deranjați de această problemă mai ales că au plătit destul de mult pentru aceste terminale.

Dacă ești unul dintre utilizatorii ce întâmpină această problemă, urmează acești pași și problema ta ar trebui să fie rezolvată.

  • Deschide telefonul sau deblochează-l.
  • Mergi la Settings -> Applications -> Application Manager -> More. De aici selectează aplicațiile ce apar la început. Va fi afișată o lista cu toate aplicațiile instalate pe telefonul tău, însă va trebui să găsești aplicația care stă la baza apariției acestei erori.
  • Există vreo aplicație instalată din Google Play Store sau alte surse third party care va oferă posibilitatea de a modifica luminozitatea sau contrastul direct din aplicație? Dacă da, dezactiveaz-o.
  • Dacă problema persistă după dezactivarea și reactivarea aplicației, cea mai bună soluție este să dezactivezi orice antivirus third party pe care îl ai instalat în telefon.
  • De asemenea, o soluție ar putea fi dezinstalarea oricărei aplicații de tip „Locker App” de pe telefonul tău.
  • Ultima soluție ce ar putea rezolva problema este dezactivarea tuturor aplicațiilor ce apar printre primele în pagina de aplicații.

Cam asta este. Acestea sunt toate soluțiile ce ar putea rezolva problema erorii „ S-a detectat Suprapunerea pe Ecran ”.

Stiri

Seria Galaxy S21 posibil cu opțiunea de deblocare biometrică Bixby Voice

Se pare că Samsung intenționează să ofere Bixby Voice ca metodă de deblocare biometrică pe seria Galaxy S21. Se așteaptă ca dispozitivul...

Există încă speranțe pentru seria Samsung Galaxy Note 21

Se pare că mai avem încă șanse să vedem seria Samsung Galaxy Note 21. În ultimul timp au fost multe informații care...

Cota de piață a companiei Samsung a crescut în Canada în Q3 2020

Afacerea cu smartphone-uri a companiei Samsung a mers foarte bine pe toate piețele occidentale. Recent, gigantul tehnologic sud-coreean a detronat Apple în...

Samsung a lansat în sfârșit Chromebook seria 4 în Marea Britanie

Samsung Electronics Co Ltd. a anunțat ieri lansarea laptopurilor Chromebook 4 și 4+ în Marea Britanie. Combinând designul elegant și performanța cu...

Galaxy Z Flip 2 va avea un ecran cu rata de actualizare de 120Hz

Samsung Galaxy Z Flip a fost foarte bine primit de public și gigantul tech are în plan lansarea unui urmaș al acestuia...

Samsung România lansează a șasea ediție Stream Your Dream

Samsung România lansează astăzi cea de-a șasea ediție Stream Your Dream. Conferința va fi transmisă live, pe canalul de YouTube Samsung România,...

Comparație Huawei Mate 40 Pro vs Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Huawei Mate 40 Pro a fost lansat în luna octombrie și are la interior tot ce poate fi mai bun din tehnologia...