Cum să utilizați Modul mâna stângă – Lefty Hand pe seria Galaxy Watch 4

281
Cum sa utilizati Modul mana stanga Lefty pe seria Galaxy Watch 4
Sursa Foto: prin Lefty App

Cu seria Galaxy Watch 4, Samsung a debutat sistemul de operare Wear OS 3. Astfel a adus aproape toate caracteristicile și serviciile Tizen OS la noul software. Dar au mai rămas câteva funcții care trebuie să ajungă, una dintre ele este Modul Lefty Hand – Modul mâna stângă. Într-o lume dominată în principal de dreptaci (~80%), stângacii nu au altă soluție decât să se adapteze.

După lansarea seriei Galaxy Watch 4, Samsung a promis că va aduce Internet Browser și servicii pentru modul mâna stângă – Lefty hand, dar acest mod este încă în așteptare. Funcția este utilă pentru stângaci, astfel încât aceștia ar putea să profite la maximum de smartwatch-ul lor și să-l folosească într-o poziție mai bună. Studiile au arătat faptul că există mai mulți stângaci de sex masculin (13%) decât de sex feminin (9%). Aceștia folosesc ceasul în general pe mâna dreaptă.

Nu știm în acest moment când Samsung va aduce oficial acest mod pe Samsung Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic. Dar, până atunci puteți folosi aplicația terță parte Lefty. Lefty și-a extins acum aplicația pentru ceasurile cu noul sistem de operare Wear OS 3. Modul mâna stângă – Lefty Hand Mode, este acum compatibil cu Wear OS 3 de pe Galaxy Watch 4 și Watch 4 Classic. Conform Tizenhelp, Google lucrează și la servicii pentru stângaci, dar ar putea dura ceva timp.

Linkurile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Modul mâna stângă – Lefty Hand pe seria Galaxy Watch 4

Până atunci, puteți folosi aplicația Lefty pe ceasurile inteligente din seria Galaxy Watch 4. Lefty era disponibil pentru ceasurile mai vechi care rulează pe Wear OS 2, acum, în noua actualizare, aplicația acceptă noua versiune. Aici, vă vom ghida pas cu pas cum să folosiți modul mâna stângă – Lefty Hand Mode pentru seria Galaxy Watch 4.

  • Descărcați aplicația Lefty din Magazinul Play. Puteți descărca aplicația oficială Lefty din Play Store al Wear OS. Pentru a face acest lucru, puteți utiliza smartphone-ul asociat sau Galaxy Watch 4.
  • Deschideți aplicația și acordați acces. Odată ce descărcați aplicația, vi se va cere să îi acordați permisiuni. Vă va cere să activați opțiunile Apare în partea de sus și Modificați setările sistemului. Ar trebui să activați aceste setări.
  • Activați funcția Apare în partea de sus. În această permisiune, sistemul permite unei aplicații să arate lucruri peste alte aplicații pe care le utilizați.
  • Activați Setările de sistem. În această setare, aveți acces pentru a modifica setările sistemului în funcție de nevoi.
  • Acum faceți clic pe butonul „Activare”. Când acordați permisiunile necesare sau acordați acces, atunci aplicația va redirecționa către ecranul principal. Aici, acum puteți activa aplicația să funcționeze în Modul mâna stângă – Lefty Hand.
  • Activați opțiunea Wear OS 3. Utilizați Galaxy Watch 4, care rulează pe versiunea Wear OS 3, așa că este necesar să activați opțiunea „Wear OS 3”. Opțiunea este disponibilă sub butonul „Activare”. Activează-l!

De asemenea, există o opțiune „Always on” în aplicație, care vă va oferi un mod continuu pentru stânga fără a reveni la modul normal. Acum poți purta ceasul Samsung Galaxy Watch 4 în poziția ta preferată.