Cum să opriți sau să reporniți un ceas Galaxy Watch 6

105
Oprire repornire galaxy watch
Sursă foto: Samsung

Samsung produce unele dintre cele mai bune ceasuri inteligente Wear OS de pe piață. Sunt ceasuri personalizabile, receptive și de încredere. Cele mai recente modele, începând cu Galaxy Watch 4, inclusiv cele mai noi Galaxy Watch 6 și Galaxy Watch 6 Classic, rulează Wear OS cu o interfață personalizată. Dar, cum opriți sau reporniți un ceas Galaxy Watch 6? Aflați mai jos.

Deși au o autonomie decentă a bateriei, uneori este mai bine să le dezactivați pentru a economisi bateria. De asemenea, o repornire ar putea face lucrurile mai rapide și pot corecta problemele. Indiferent de acțiunea pe care doriți să o efectuați, veți accesa meniul de comenzi de alimentare al Galaxy Watch. Acest lucru poate să nu fie întotdeauna evident, dar este o sarcină ușoară. Vedeți pe I❤️Samsung și cum să personalizați tasat Acasă pe seria Galaxy Watch 6!

Nu toate modelele Galaxy Watch rulează același sistem de operare și funcționează în același mod. Deși acest ghid se concentrează pe seria Galaxy Watch 6, procesul este același pentru toate ceasurile inteligente Galaxy Watch care rulează Wear OS. Este vorba despre aceste modele:

Cel mai simplu mod de a opri sau reporni un ceas Galaxy Watch 6 este să deschideți meniul de alimentare, potrivit AndroidPolice. Deși acest lucru poate părea nefiresc, butoanele fizice de pe ceasurile Galaxy Watch nu opresc ceasul în mod implicit. În schimb, trebuie deschideți meniul de pornire al ceasului. Acest lucru se poate face de pe orice ecran și necesită doar câteva atingeri:

  • Glisați în jos din partea de sus a ecranului unui Galaxy Watch
  • Atingeți butonul de pornire pentru a deschide meniul de alimentare
  • Atingeți butonul de oprire pentru a vă opri ceasul

Dacă nu găsiți butonul de pornire/oprire după ce glisați în jos, este posibil să fie eliminată pictograma. Glisați spre dreapta pentru a vedea dacă o puteți găsi. În caz contrar, glisați spre dreapta până când vedeți butonul +. Apăsați-l pentru a adăuga butonul de pornire în meniu.

Ca alternativă, apăsați și mențineți apăsat butonul de pornire timp de câteva secunde pentru a opri ceasul. Este posibil ca acest lucru să nu funcționeze întotdeauna, ceea ce o face o opțiune mai periculoasă. Dacă ați activat un asistent vocal, este posibil să nu funcționeze dacă apăsați lung butonul de pornire pentru a opri ceasul. Este mai ușor să utilizați metoda de mai sus pentru a vă opri ceasul.

Cum să reporniți un ceas Galaxy Watch. Dacă ceasul nu răspunde sau se comportă neobișnuit, repornirea acestuia poate rezolva problema. Pentru a face acest lucru, apăsați și mențineți apăsate simultan butoanele Acasă și Înapoi timp de aproximativ 10 secunde. Continuați să le țineți până când apare logo-ul Samsung. Ceasul se repornește automat.

Oprirea și repornirea ceasului poate fi utilă. Dacă repornirea ceasului nu a rezolvat problema, luați în considerare resetarea lui pentru a vedea dacă rezolvă problema.