Acasă Electrocasnice Combina frigorifică Samsung RB41J7359S4 Chef Collection

Combina frigorifică Samsung RB41J7359S4 Chef Collection

Inclus în seria de lux Chef Collection a aparatelor pentru bucătărie, RB7000 (RB41J7359S4) este capul de top al combinelor frigorifice de 60 cm lățime, ce excelează prin tehnologie, caracteristici și stilul ce răpește privirea.

Caracteristica sa principală este capacitatea de 400 litri, de departe cea mai mare capacitate a frigiderelor din segmentul său – 60 cm lățime și 2 m înălțime.

 

Design și caracteristici

Finisajul de oțel inoxidabil cu mânere luminate albastru lasă imediat privitorului impresia unui aparat de înaltă calitate, în special la atingerea suprafeței sale, atunci când realizează rezistența sa la amprente. Etichetele Samsung și Chef Collection sunt subtile inserate iar display-ul de control aproape dispare în finisajul de oțel inoxidabil atunci când iluminarea LED se stinge lent la câteva secunde după apăsarea unui buton.

Combina frigorifica Samsung RB41J7359S4 Chef Collection - Fata si Unghi

Totuși reacția de wow vine din interiorul combinei frigorifice Samsung RB41J7359S4. Congelatorul enorm este perfect utilat, luminat strălucitor de o lumină poziționată excelent superior și având caracteristicile subtile ale unui design elegant.  Panelul de răcire metalic aduce aspectul profesional de oțel inoxidabil și în interior, produce disiparea temperaturii, cuprinde un raft pentru sticle mari și bidoane, și încadrează superb celelalte șase rafturi.

Raftul de vegetale și raftul Chef Zone se deschid ușor și ies în exterior complet, putând fi deplasate în zona de gătit a bucătăriei. Raftul Chef Zone este echipat cu tava Chef Pan, o tavă metalică ce acoperă conținutul raftului ce poate fi pusă în cuptor și în mașina de spălat vase.

Cu o capacitate utilizabilă de 276 de litri, combina frigorifiă Samsung RB41J7359S4 este depășită doar combinele frigorifice centrate pe compartimentul frigider sau de modelele non-US. Mai mult, nimic din capacitatea frigiderului nu se pierde datorită congelatorului, iar la un raport de 70/30, congelatorului îi revine și lui o capacitate generoasă de 130 litri.

Acest aspect devine evident imediat prin observarea pereților incredibil de subțiri, umpluți cu tehnologia de izolare Samsung, SpaceMax. Privește doar majoritatea congelatoarelor A++ sau mai bune și vei observa pereți laterali uneori de peste 5-6 cm.

Combina frigorifica Samsung RB41J7359S4 Chef Collection - Deschis

Spațiul interior merită de asemenea menționat. Există 3 sertare glisante mari, cu o finețe în deschidere cu nu am mai experimentat. Fiecare sertar este iluminat de lumina din mânere atunci când este deschid, iar dacă este necesar spațiu suplimentar, sertarul mijlociu poate fi îndepărtat complet.

 

Capacitate și compartimentare

Fiind o combină frigorifică ce oferă 400 litri de conținut, cuvântul de bază este „mult”. Bineînțeles volumul nu este totul, însă Samsung a făcut o treabă grozavă pentru a oferi compartimenării interioare maximul de flexibilitate. Dintre cele 3 rafturi de sticlă, unul se pliază pentru a face loc unor recipiente mai mari și de asemenea există câteva poziții si pentru grilajul pentru sticle. De asemenea sunt posibile mai multe opțiuni de ajustare și pentru buzunarele transparente de pe ușă, deși cel inferior este așezat prea sus pentru adâncimea zonei Chef Zone. Copiii mai mici este posibil să nu ajungă acolo…aspect poate ideal pentru anumiți părinți.

Din cele 2 sertare mari, sertarul de verdețuri este echipat cu roți pentru a fii glisat cu ușurință afară, în timp ce Chef Zone are slide-uri de plastic neted.

Combina frigorifica Samsung RB41J7359S4 Chef Collection - Deschis - Gol

În zona inferioară, 130 litri, înseamnă un congelator cu o capacitate semnificativă ce este suficient pentru toată lumea, cu excepția poate a unei familii extrem de numeroase. Sertarele au un design superb, și am reușit să îl încărcăm cu peste 20 kg pentru a verifica dacă rotițele întâmpină dificultăți la tragere. S-a deschis cu ușurință iar împreună cu lumina din mâner, face din acest congelator unui dintre favoritele mele de până acum.

 

Cât de zgomotoasă este?

Pentru specificațiile actuale, zgomotul unei combine frigorifice a devenit mai mult un subiect de discuție – sunt atât de silențioase încât nu le vei auzi chiar și fără un zgomot de fond. Combina frigorifiă Samsung RB41J7359S4 nu face absolut nici o excepție iar motorul său digital super-silențios nu emite mai mult de 38dB de zgomot, chiar dacă documentația precizează 39 dB. Pe timpul zilei când zgomotul de ambient este intens, pur și simplu nu se va auzi ca funcționează.

 

Performanță

Combinația dintre ciclurile scurte ale compresorului, motorul digital excelent, răcirea metalică, evaporatoarele pereche și a tehnologia de izolare de clasă produce o răcire spectaculoasă. Combina frigorifiă Samsung RB41J7359S4 răcește rapid, are un termostat extrem de precis iar rafturile și sertarele au o stabilitate a temperaturii de primă clasă.

Congelatorul s-a dovedit a avea o performanță cel puțin egală cu a frigiderului. Alimentele de testare au ajuns de la temperatura camerei la – 18 grade în sub 14 h și s-au stabilizat ulterior la o temperatură de – 19 grade. Suntem obișnuiți să vedem variații ale temperaturii cu un grad sau două chiar și la cele mai bune congelatoare, ca să nu mai vorbim de cele slabe însă în cazul combinei frigorifice Samsung RB41J7359S4, graficul temperaturilor parcă a fost tras cu liniarul.

 

Întreruperea de curent

Testele de trei ore au demonstrat avantajele izolării SpaceMax. Rezultatele au evidențiat că în ciuda izolării incredibil de subțiri, izolarea SpaceMax este la fel de buă, dacă nu mai bună decât o izolare tradițională de o grosime dublă. Temperatura aerului a crescut uniform în interiorul congelatorului la 10 grade în decursul celor 3 ore de întrerupere a curentului.

Combina frigorifiă Samsung RB41J7359S4

CUPRINS

Combina frigorifiă Samsung RB41J7359S4 stabilește un standard tehnic ce ar trebui atins de toate combinele frigorifice. Rar un produs pe care îl testez ajunge să redefinească categoria din care face parte. Samsung RB41J7359S4 face parte dintre aceste produse. Cu un aspect superb, stabilește noi standarde de consitență a temperaturii fără să crească costurile. Este extraordinar.

Stiri

Galaxy S21 FE va intra în fabricație în iulie, are specificații premium

Potrivit tuturor informațiilor de până acum, Samsung va lansa smartphone-ul Galaxy S21 FE mai târziu în acest an. Urmând modelul lui Galaxy...

Samsung Galaxy Buds 2 în curând în mai multe culori

Au trecut doi ani de când Samsung a prezentat primul set Galaxy Buds - împreună cu seria Galaxy S10. De atunci, au...

Brevet pentru husă de protecție la Samsung Galaxy Z Flip 3

În această vară Samsung va prezenta noile sale smartphone-uri pliabile, probabil un eveniment Galaxy Unpacked va fi organizat în iulie. Ieri a...

Note 20 și Galaxy S20 primesc o nouă funcție de cameră de la Galaxy S21

De mai mult timp caracteristicile emblematice exclusive Samsung de pe telefoanele de top trec pe cele mid-range sau telefoanele mai vechi de...

Galaxy Tab S7 Lite în culoarea roz, cu S Pen și Book Cover

Știm de câteva luni că viitoarea tabletă Galaxy Tab S7 Lite ar trebui să ajungă pe rafturi în patru culori: negru, verde,...

Samsung Semiconductor va detrona Intel în câteva săptămâni

După câțiva ani în urma companiei americane Intel în ceea ce privește vânzările de semiconductori, Samsung ar putea în cele din urmă...

Pagini de asistență Galaxy Tab A7 Lite pe mai multe site-uri oficiale

Încă un alt indiciu a apărut online care sugerează o lansare iminentă a tabletei Samsung Galaxy Tab A7 Lite. Mai multe pagini...