Acasă Electrocasnice Samsung Ecobubble WF90F7E6U6W

Samsung Ecobubble WF90F7E6U6W

Ce este Samsung WF90F7E6U6W? – Samsung Ecobubble WF90F7E6U6W este cea mai performantă maşină de spălat a companiei coreene, oferind atât tehnologia „Ecobubble” pentru spălare la temperaturi reduse cât şi „Vibration Reduction Technology” pentru o spălare mai silenţioasă. Tehnologia „Ecobubble” permite ca detergentul să facă spumă printr-un amestec de aer şi apă înainte ca ciclul de spălare să înceapă, creând astfel bule care pătrund mai repede în ţesături decât se întâmplă în cazul detergenţilor obişnuiţi. Acest lucru permite spălarea la temperaturi mai reduse, lucru, care la rândul său însemnă un consum redus de energie şi un mod mai blând de spălare a rufelor.

Cu „Vibration Reduction Tehnology” (VRT)  de la Samsung, această maşină foloseşte senzori de vibraţie 3D, iar tehnologia „smart control” detectează încărcătura şi ajută la menţinerea unui cantităţi minime de vibraţii. Pentru utilizatorii de smartphone-uri, există aplicaţia  Samsung Smart Washer, atât pentru Android cât şi Samsung Smart Washer pentru iOS, care vă permite să folosiţi funcţia Samsung Smart Check.

Aceasta este un sistem automat de monitorizare a erorilor, care detectează şi rezolvă problemele cu prin simpla apăsare a unui buton, având scopul de a da soluţii rapide şi uşoare pentru probleme simple fără a fi nevoie de asistenţă tehnică.

Să urmărim îndeaproape toate super funcțiile care le oferă

Samsung WF90F7E6U6W

Cum se foloseşte mașina de spălat Samsung WF90F7E6U6W? – Simplitate este cuvântul cheie şi punctul forte al acestui model. Toate programele sunt uşor de citit şi de înţeles, aşadar odată ce aţi introdus hainele prin uşa uşor de deschis, alegeţi pur şi simplu un program prin învârtirea unui buton şi apoi apăsaţi „go”. Contrastul dintre ecranul LED şi fondul negru este puternic, iar selectarea un program este însoţită de un sunet de confirmare.

Puteţi ajusta manual setările de spălare sau temperatura. Funcţia de spălarea „Ecobubble” este standard pentru toate programele, dar poate fi oprită manual, deşi nu credem că aţi avea vreun motiv întemeiat. Maşina indică destul de precis timpul de spălare sub forma unei numărătoare inverse însoţită de iconiţe luminoase care vă arată unde a ajuns ciclul de spălare. Acestora li se adaugă un sunet care poate fi destul de enervat, dar aveţi posibilitatea de a-l opri aşa încât toată lumea să fie multumiţă.

Samsung Ecobubble WF90F7E6U6W -1- ilovesamsung

Ce programe are mașina de spălat Samsung WF90F7E6U6W? Sunt destule programe şi pentru cea mai aglomerată gospodărie. Există 14 programe complet automate şi un buton „My Cycle„ care vă permite să setaţi şi să salvaţi un program creat de dumneavoastră. Mai mult, aveţi posibilitatea de  a regla manual temeperatura, viteza de rotaţie şi numărul de clătiri, aşa că putem spune că Samsung WF90F7E6U6W  are de toate.

Pe lângă programele de spălare obişnuite, respectiv:  pentru bumbac, sintetice şi lână mai există un program spălare manuală, un program pentru blugi şi unul „baby care” cu clătire suplimentară astfel încât sa nu rămână urme de detergent în ţesătură.

Pentru cei care vor sa economiseasca bani, există programul „super eco” şi „outdoor care” pentru hainele de sport, programe care se dovedesc a fi foarte utile pentru familiile care apreciază ieşirile în aer liber. Programul de înlăturare a petelor este foarte interesant deoarece adaugă o acţiune de înmuiere a rufelor, tamburul se opreşte pentru câteva momente şi utilizează o spălare la temperaturi ridicate.

Acestă maşină de la Samsung nu are doar programe care au grijă de rufele dumneavoastră, ci şi un program care are grijă de ea însăşi. Pentru a vă asigura că nu vor fi depuneri de calcar şi alte reziduri pe tambur, programul „eco drum clean” curăţă maşina de spălat fiind recomandat o dată la 40 de spălări.

Cât este de zgomotoasă este mașina de spălat Samsung WF90F7E6U6W? – Această maşină de spălat este foarte silenţioasă, deşi nu atât de silenţioasă pe cât au spus cei de la Samsung. Pentru un program de spălare standard am măsurat 56dB, care nu este mai tare decât o conversaţie discretă, dar depăşesc puţin decât cei 52dB promişi de Samsung.  Chiar şi la 56dB este cea mai silenţioasă maşină de spălat pe care am testat-o.

La cele 1600 de rotaţii a fost mai silenţioasă decât au spus cei de la Samsung şi a măsurat un număr umitor de doar 60dB , fiind ideală pentru cei care locuiesc într-un apartament sau pentru cei au copii care dorm în timpul zilei. Astfel deşi Samsung WF90F7E6U6W a fost puţin mai zgomotoasă în timpul spălării decât a fost promis, adevărata problemă este întotdeauna zgomotul produs în timpul rotaţiilor, iar acesta este foarte mic. Bravo Samsung!

Samsung Ecobubble WF90F7E6U6W -2- ilovesamsung

Cât de bine spală mașina de spălat Samsung WF90F7E6U6W? – S-au efectuat teste pe trei cicluri diferite; la 40º C bumbac cu 7.2 kg (80%) din capacitatea de încărcare cu 1600 de rotaţii, la 40 º C spălare normală bumbac cu 3,6 Kg (40%) din capacitate şi 1200 rotaţii şi acelaşi tip de spălare dar activând funcţia „super eco”. Funcţia „super eco” este limitată la 1200 de rotaţii pentru avea un consum redus de energie. Nu s-au pus 9 kg în cuvă, deoarece pentru uzul zilnic se foloseşte aproximativ 80% din capacitatea de încărcare.

S-a inclus şi un test pentru pete în primul program spălare; un eşantion a fost pătat cu ketchup, cafea, sânge, vin roşu şi ulei de motor şi spălat cu un detergent non-biologic. Timpul de spălare a fost destul de precis, primul program spălare depăşind cu 12 minute timpul de 2 ore şi 56 indicat. Cele 1600 de rotaţii au fost foarte eficiente, storcând bine apa, lăsând doar 2.3 kg (32%) de apă pentru cele 7.2 kg de rufe uscate de la început. Toate petele de pe eşantion au fost scoase cu excepţia uleiului, a cărui culoare doar s-a schimbat puţin. P

entru petele de ulei trebuie folosit un detergent biologic, dar rezultatele au fost excelente, neexistând surprize. Rezultatele pentru celelalte 2 cicluri de spălare au fost foarte asemănătoare, astfel nu s-a pierdut nimic, dar nici nu s-a câştigat în ceea ce priveşte performanţa.

Funcţia bumbac a durat cu 10 minute mai puţin decât cele 2 ore şi 56 de minte indicate, în timp ce funcţia „super eco” a durat cu 5 minute mai mult decât cele 2 ore şi 13 minute indicate. Diferenţa dintre programul „super eco” şi cel „bumbac” este dată de faptul că funcţia „bumbac” are un ciclu în plus pentru clătire.

Cantitatea de apă rămasă pentru cele 3.6 kg de la început a fost de 1,6kg pentru „bumbac” (44%) şi de 1,8 pentru „super eco” (50%) – ceea ce este normal pentru acest tip de maşină. Totuşi, nu există diferenţe majore între aceste programe e în ceea ce priveşte costurile.

Samsung Ecobubble WF90F7E6U6W

CUPRINS

Ar trebui să cumpăraţi Samsung WF90F7E6U6W? Da. Acest model este ideal dacă sunteţi în căutarea unei maşini mari, uşor de folosit şi cu o divesitate de programe automate. Există destule opţiuni manuale pe lângă cele automate, iar butonul „My Favourite” este câştigătorul pentru că de cele mai multe ori găsim un program ideal pe care îl vom folosi la nesfârşit.

Stiri

Samsung Galaxy S22+ va avea o cameră foto de 50MP

După ce Samsung a lansat trei telefoane cu seria Galaxy S21 la începutul acestui an, un al patrulea model este așteptat la...

Galaxy S20 vs Galaxy S21: Care telefon este mai bun?

Seria Galaxy S21 a reprezentat o schimbare de design pentru seria Galaxy S după ani consecutivi de relativă stagnare. Nu numai din...

Mai multe telefoane Galaxy A și M afectate de o problemă misterioasă

În general seriile Galaxy A și M de la Samsung duc greul vânzărilor și ridică cota de piață a companiei. Cele două...

Resetarea automată a permisiunilor va fi disponibilă pe telefoanele Samsung

Google a făcut sistemul de operare Android tot mai sigur cu fiecare nouă versiune majoră nou lansată. Cel mai mult beneficiază de...

Modelul Samsung Galaxy S22 va avea o baterie semnificativ mai mică

În ultimele timp am aflat ce fel de baterii va pune Samsung în Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra. Numai despre bateria...

Android 12 și One UI 4.0 aduc noi funcții pe seria Samsung Galaxy S21

Săptămâna trecută Samsung a lansat programul beta pentru interfața One UI 4.0 bazată pe Android 12, pentru seria Galaxy S21. Viitorul software...

Tableta Galaxy Tab S7+ 5G primește patch-ul de securitate din septembrie

Cea mai recentă și cea mai mare tabletă high-end Samsung a primit un nou patch de securitate. Tableta Galaxy Tab S7+ 5G...