Acasă Electrocasnice Combina frigorifica Samsung RSG309AARS

Combina frigorifica Samsung RSG309AARS

Combina frigorifică „side by side” reprezintă un concept nou. Aşa cum ne-au obişnuit cei de la  Samsung, ea îmbină tradiţionalul cu un strop de inedit, lucru care o face extraordinară. De exemplu, ecranul LCD cu WiFi este plin de aplicaţii senzaţionale care vă ţin informaţi, bine hrăniţi şi organizaţi.

Spaţiul interior de depozitare este imens, iar cu dozatorul de gheaţă ataşat pe uşa frigiderului nu ocupă spaţiu în plus. Pentru aceste funcţii şi multe altele, suntem bucuroşi să îi oferim lui Samsung RSG309 premiul de cea mai bună combină frigorifică side by side.

Minunea Samsung îmbină tehnologia modernă şi consumul redus de energie cu un design clasic. La prima vedere, combină frigorifică side by side din inox, arată ca oricare altă combină frigorifică, dar după o privire mai atentă, veţi fi încântaţi de ecranul LCD şi mânerele curbate, iar interiorul este plin de surprize.

Combina frigorifică are o capacitate de 0.85 m3, ceea ce depăşeşte spaţiul uneia dintre cele mai bune combine frigorifice side by side din clasa sa. Secţiunea  frigiderului are un total de  0.52 m3, iar congelatorul 0.33 m3.

Combina frigorifica Samsung RSG309AARS -1- ilovesamsung

Spaţiul de depozitare şi Funcţii – V-aţi întors vreodată de la cumpărături şi aţi descoperit că frigiderul dumneavoatră este prea mic? Acest produs Samsung vă asigură tot spaţiul de care aveţi nevoie. Aşadar, nu vă fie ruşine să umpleţi această combină frigorifică de top cu bunătăţi.

Frigiderul dispune de cinci rafturi din sticlă care impiedică vărsarea alimentelor. De asemenea, pe uşi există tot cinci rafturi, pe trei dintre ele se pot depozita sticle şi mai sunt şi trei compartimente închise. Congelatorul are cinci  rafturi, două sertare şi trei compartimente pe uşă.

Dotările acestei combine frigorifice inteligente vă vor da pe spate. Combina frigorifică side by side Samsung RSG309AARS are un ecran LCD prevăzut cu WiFi care se poate conecta la reţeaua dumeavoastă wireless de acasă. Ecranul vine cu o varietate de aplicaţii printre care se numără: Epicurious, Calendar, AP News, Fotografii, Vreme, Pandora şi Twitter.

Combina frigorifica Samsung RSG309AARS -2- ilovesamsung

Dozatorul de apă şi gheaţăEcranul LCD de 8 inch are scopuri multiple. În centrul ecranului este „Information Hub”. Acolo puteţi vedea ora, data, vremea, temperatura din frigider şi din congelator şi ce tip de gheaţă aţi selectat recent (cuburi sau zdrobită). Puteţi schimba cu uşurinţă aceste setări oricând doriţi.

Congelatorul are un spaţiu de 0.33 de metri cubi pe care îi puteţi folosi integral deoarece dozatorul de gheaţă se află localizat pe uşa congelatorului. Totul este perfect. Carcasa dozatorului este transparentă, aşa că veţi putea vedea câtă gheaţă este în el. Dozatorul poate stoca până la 2, 223 g de gheaţă şi poate produce 2.084 g de gheaţă pe zi.

Combina frigorifica Samsung RSG309AARS -3- ilovesamsung

Consum de energie şi Garanţie – Combinele frigorifice side by side cum este Samsung RSG309AARS, sunt conforme cu Energy Star şi le-a fost emis EnergyGuide de către guvernul Statelor Unite. Acest ghid arată consumul de energie anual estimat şi costurile de funcţionare ale frigiderului dumneavoastră.

Consumul anual de energie al acestei combine frigorifice de top este de 621 kilowaţi. Câteva funcţii vă pot face să economisiţi energie. Becurile LED din interiorul frigiderului consumă, potrivit lui Samsung, de 20 de ori mai puţin decât becurile din frigiderele obişnuite. E uimitor. Dacă uşa acestei combine frigorifice side by side este deschisă pentru mai mult de 2 minute, va suna o alarmă până când uşa va fi închisă. Puteţi să folosiţi şi funcţia Energy Saver, care va scădea consumul de energie electrică.

Samsung emite o garanţie de un an pentru reparaţii şi piese pentru acest model. În garanţie, Samsung se declară de acord să repare sau să înlocuiască orice piesă care nu mai funcţionează. Samsung prelungeşte garanţia la 5 ani pentru piesele şi reparaţiile din zonele sigilate, care includ compresorul, evaporatorul, condensatorul, filtre şi ţevile conectoare.

Ajutor – Sunt foarte multe funcţii care fac ca acest Samsung să fie una dintre cele mai bune combine frigorifice side by side de pe piaţă. Opţiunile de ajutor poti fi şi ele adăugate pe această listă. Samsung oferă de toate: live chat, ghid video, secţiune cu cele mai frecvente întrebări, un manual de utilizare online, suport prin telefon şi email.

Samsung profită de inteligenţa lor şi o aplică pentru electrocasnice cum este şi această combină frigorifică side by side. Suntem foarte mulţumiţi de spaţiu, de dozatorul de apă şi gheaţă şi de opţiunile de ajutor. Pe parcursul acestei prezentări, am tot pomenit ecranul LCD, dar am făcut-o dintr-un motiv foarte bun: este extraordinar. Am fost foarte impresionaţi de aceată funcţie şi de abilitatea sa de a se conecta cu uşurinţă la lumea încojurătoare. :)vezi oferta emag ilovesamsung

Samsung RSG309AARS

CUPRINS

Aceasta combina frigorifica side by side este un amestec de tehnologie modernă, funcţii de reducere a energiei şi un design clasic care este mult mai mult decât v-aţi putea aştepta de la un frigider obişnuit.

Stiri

Samsung va produce afișaje pliabile pentru Google, Oppo și Xiaomi

Piața smartphone-urilor pliabile are un potențial imens, momentan suntem încă la debutul acestor telefoane. Compania este și aici un deschizător de drumuri,...

Prețurile pentru televizoarele Samsung The Frame și QLED 4K din 2021

Samsung a anunțat o gamă actualizată a televizorului The Frame, precum și noi modele de televizoare Neo QLED în ianuarie. Unele dintre...

Samsung Health nu va mai fi actualizat pe dispozitivele Galaxy mai vechi

Samsung și-a dezvoltat aplicația Samsung Health ca o soluție unică pentru proprietarii de dispozitive Galaxy. Oferă o mare varietate de funcții legate...

Samsung duce Galaxy Security la nivelul următor prin extinderea securității

Samsung Electronics a anunțat că dispozitivele Galaxy vor primi acum actualizări regulate de securitate timp de cel puțin patru ani de la...

Dual Pixel Pro: Focalizare automată pentru fotografii excelente

Samsung Electronics a anunțat marți că lansează senzorul de imagine avansat ISOCELL GN2 cu o funcție de auto-focus mai realistă. Noua funcție...

Patru ani de actualizări pentru telefoanele Samsung din 2019 și mai noi

Samsung a adoptat, deloc surprinzător, o poziție puternică în ceea ce privește securitatea. De acum gigantul tech va oferi un suport extins...

Samsung ISOCELL GN2 de 50MP cu focalizare automată mai rapidă

Samsung Electronics, lider mondial în tehnologia avansată a semiconductorilor, a prezentat ieri Samsung ISOCELL GN2. Este un nou senzor de imagine de...