Frigiderul Samsung RH57H90507F ShowCase

4236

Frigiderul de top in stil american, side-by-side de la Samsung are o serie de caracteristici inovatoare și un finisaj de exceptie într-o încercare de a-si justifica prețul.

Plafonul este designul inovator Showcase Samsung pe compartimentul frigiderului, care ofera o ușă exterioară subțire pentru a vizualiza rapid conținutul și elementele de acces stocate în buzunarele portierelor.

Ușa ShowCase este concepută pentru a face mai ușor accesul la conținutul utilizat frecvent, cum ar fi laptele și sucurile, precum și la economisirea energiei, aerul rece rămânând în interiorul frigiderului atunci când se deschide ușa. Apucând mânerul un pic mai sus, întreaga ușa se deschide pentru a avea acces complet la compartiment. Distribuitorul de apă și gheață încorporat este echipat cu un filtru de apă și poate eliberează gheață sub formă de cuburi sau zdrobită.

Fiind un model premium, Samsung RH57H90507F are o versatilitate incredibilă în spațiul de depozitare. Este echipat de asemenea cu o techologie înaltă de circulație a aerului rece cu un filtru curațabil de împrospătare a aerului, un panel de control LED și iluminare dublă LED pentru ambele compartimentele. Sunt prezenți 2 senzori de detectare a temperaturii și umidității a mediului din bucătărie și ajustarea frigiderului pentru o funcționare optimă și eficiență energetică.

Cum arată?

Pur și simplu uimitor…de la finisajul luxos din inox cu un strat anti-amprente foarte eficient, până la cele mai mici detalii, cum ar fi logo-ul ShowCase de pe mânerele din inox, Samsung RH57H90507F este exemplu cel mai bun de a face un aparat casnic mare să fie principala atracție dintr-o bucătărie.

Frigiderul Samsung RH57H90507F ShowCase - Fata si Lateral

Design-ul panel-ului de control LED se potrivește perfect în aspectul general al frigiderului. Dispenser-ul de apă și gheață are un aspect minimalist cool. Tava de sub dispenser este îngustă, fiind construită astfel încăt să evite atragerea atenției asupra ei. Toate 3 ușile se deschid cu o senzație de soliditate și siguranță și se închid aliniindu-se perfect.

Interiorul lasă utilizatorului aceași senzație impresionantă, cu LED-uri de iluminare subțiri ce luminează fiecare colț. Deschizând ușa ShowCase, ai acces la buzunarele enorme, cu sertare transparente de plastic, iar la deschiderea completă ușii descoperi și mai multe sertare și rafturi ajustatbile de sticlă.

Cât de mult poți să depozitezi?

Cei 570 litri de spațiu total al lui Samsung RH57H90507F ar fi inutili fără design-ul practic al interiorului. Congelatorul, ocupă 176 litri, o bună parte din aceștia fiind ocupată de spatele dispenser-ului de apă și gheață. Dacă se dorește renunțarea la gheață, găleata dispenser-ului poate fi înlocuită cu un mic container pentru depozitarea alimentelor.

Samsung a inclus 2 sertare de mare capacitate pentru depozitarea cărnii și a peștelui la bază, unul având capac, 4 rafturi de sticlă și încă un sertar mai mic în porțiunea superioară. În plus, sunt prezente pe ușă 3 buzunare foarte utile pentru depozitarea unui conținut de mici dimensiuni sau utilizate frevent. Congelatorul este prezăvut și el cu iluminare LED localizate sus și pe laterale.

Frigiderul Samsung RH57H90507F ShowCase - Fata si Usa ShowCase Deschisa

Eroul principal al acestui firigider este compartimentul ShowCase, ce este de departe cel mai bun compartiment de frigider pe care l-am văzut. Frigiderul Samsung RH57H90507F a fost construit astfel încât fiecare litru de spațiu să poată fi folosit și accesat cât mai rapid. Doar cele 6 buzunare enorme de pe ușă pot depozita cât un frigider mic și pot fi accesate de pe ambele părți datorită ușii ShowCase de la exterior.

Această ușă prezintă Metal Cooling, caracteristică Samsung ce menține rece produsele depozitate în buzunarele ușii, chiar dacă ușa este deschisă frecvent. La deshiderea ei se pot observa toate cele 6 buzunare, 2 dintre ele, glisând spre exterior pentru un acces mai bun. La mijlocul ușii se găsește un raft foarte încăpător, cu mult spațiu deasupra lui, ce poate fi compartimentat pentru depoziatarea sticlelor de vin sau a altor sticle înalte.

Poate că ușa ShowCase nu pare ceva indispensabil pentru utilizator, ceea ce și noi am crezut la început. Însă accesul ușor la produsele utilizate zilnic și design-ul insipirat al rafturilor te face să îngrăgești în scurt timp această caracteristică.

Frigiderul Samsung RH57H90507F ShowCase - Amblele Usi deschis complet

Compartimentul principal oferă 3 sertare mari, unul dintre ele cu posibilitate de ajustare a dimensiunilor, permițând depozitarea sticlelor mari în picioare. Spațiul este incredibil de bine gândit și beneficiază de tehnologia de răcire pentru menținerea unei temperaturi constante pe întreaga suprafață.

Cât de zgomotos este?

Frigiderele moderne, high-tech precum acest model Samsung devin tot mai silențioase și mai greu de evaluat din punct de vedere al zgomotului. Zgomotul de ambient din laboratorul în care Samsung RH57H90507F a fost testat în mijlocul nopții a măsurat la 40 dB, foarte aproape de cei 39 dB pe care Samsung îi declară. Cu greu s-a reusit măsurarea nivelul de zgomot cu frigiderul așezat în mijlocul unei camere goale. Șansele ca Samsung RH57H90507F, așezat într-o bucătarie aglomerată, cu spatele la perete să producă sunete care să deranjeze sunt aproape nule.

Cât de bine funcționează?

Samsung RH57H90507F a fost setat la o temperatură de – 18 grade pentru congelator și 4 grade pentru frigider, având senzori de temperatura repartizați în cele două compartimente. În congelator a fost pus un senzor de temperatură în 2 litri de apă la temperatura camerei pentru a vedea în cât timp acest frigider premium reușește să înghețe complet un produs voluminos. De asemenea s-a dorit stabilirea cât de stabilă este temperatura produselor înghețate în cazul unei întreruperi de curent. Analizând rezultatele, Samsung RH57H90507F a dovedit să aibă o performanță de răcire consistentă, stabililă și precisă pe parcursul întregului test.

Raftul superior, sertarul median și sertarul de jos și-au stabilizat temperatura foarte rapid la – 18 grade, în sertare înregistrându-se cu greu o scădere de 1 grad în cele 2 zile de teste.

La testul de întrerupere a curentului timp de 3 h, la nivelul raftului superior a fost observată cea mai mare fluctuație. Temperatura aerului s-a ridicat până la – 4 grade, însă la nivelul amebelor sertare inferioare s-a pierdut doar 5 grade (până la – 13 grade).  Luând în considerare cel mai rău scenariu, estimăm că produsele alimentare sunt în siguranță aproximativ 10h fără curent. Intervalul se încadrează în valoarea afirmată de Samsung.

Samsung RH57H90507F efectuează un ciclu de dezghețare la fiecare 11 ore, timp de 20 minute. Acest aspect face ca temperatura aerului să crească ușor în congelator, având drept scop eliminare stratului de gheață de pe alimente. Deși este unul dintre cele mai agresive decongelări de care am auzit, prin durata scurtă are un efect minim asupra alimentelor.

vezi oferta emag ilovesamsung
REVEDEȚI PREZENTAREA
Frigiderul Samsung RH57H90507F ShowCase
samsung-rh57h90507fSamsung RH57H90507F ShowCase este fără doar și poate un frigider de top! RH57H90507F a fost construit astfel încât fiecare litru de spațiu să poată fi folosit și accesat cât mai rapid. Ultra funcționalitate și super calitate!