Acasă Electrocasnice Mașina de spălat Samsung WF70F5E0W2W Eco Bubble

Mașina de spălat Samsung WF70F5E0W2W Eco Bubble

Samsung WF70F5E0W2W Eco Bubble este o mașină de spălat de clasă mijlocie de la Samsung ce oferă tehnologia de spălare Eco Bubble, o tehnologie ce presupune amestecul apei, a detergentului și a aerului și ulterior vărsarea acestui amestec peste haine, precedeu ce producători susțin că îmbunătățește spălarea și permite utilizarea unor temperaturi mai scăzute, astfel economisind bani și scăzând gradul de uzură a hainelor.

Pentru utilizatori de smartphone-uri, Samsung pune la dispoziție aplicația Samsung Smart Washer, pentru Android cât și iOS ce dispune de o duncție de auto-diagnostic (Smart Check), facilitând repararea de mici defecțiuni chiar de către utilizator.

Dintre specificații meționam o încărcătură de 7 kg, 1200 rpm, 12 programe de spălare și clasa A de energie. Acestea fac din WF70F5E0W2W o mașină de spălat foarte bună.

Samsung WF70F5E0W2W Eco Bubble -1- ilovesamsung

Utilizarea lui Samsung WF70F5E0W2W Eco Bubble este o plăcere. Este necesară doar alegerea unuia dintre cele 12 programe prin apăsare butoanelor numerotate și iluminate și START.  Display-ul LED oferă informații precum timpul rămas, temperatura și viteza de rotație precum și câteva opțiuni extra.

Este o mașină de spălat foarte ușor de utilizat. În urma testului nostru nu am găsit nici un modiv pentru care utilizatorul ar putea dori să dezactiveze funcția Eco Bubble. În schimb, suntem foarte bucuroși că Samsung a implementat opțiunea de dezactivare a cântecului de terminare a spălării.

Din punct de vedere a zgomotului produs, WF70F5E0W2W testele arată aceleași rezultate ca și în cazul variantei mai mari, și exact ce Samsung menționează în specificațiile sale, adică 62 dB la spălare și 79 dB în momentul de maximă rotație. Aceste rezultate sunt bine dar nu extraordinare pentru o mașină de spălat de clasă medie.

Cele 12 programe oferite acoperă aproape toate obiectele ce ar putea necesita spălare, având în plus și câteva opțiuni interesante precum Outdoor Care, program creat special pentru obiectele de îmbracăminte dedicate activitățiilor în aer liber, precum costume de ski, sau cele confecționate din spandex și microfibre.

Samsung WF70F5E0W2W Eco Bubble -2- ilovesamsung

Sunt de asemenea și obișnuitele programe pentru bumbac, sintetice, lănă, spălare manuală și pentru hainuțele de copii, ce include un ciclu extra de clătire pentru asigurarea unei îndepărtări complete a detergentului. Programul Stain Away este creat pentru a se ocupa de petele dificile fără să fie necesară trecerea hainelor prin programe de pre-înmuiere și pre-tratament.

Temperatura, viteza de rotație și opțiunile pentru extra clătire și pre-înmuiere pot fi ajustate manual pentru fiecare program. În plus modul Super Eco face ca mașina să folosească temperaturi foare scăzute pentru economiseirea apei și a energiei.

S-au făcut 3 teste cu 3 cicluri diferite de spălare: o spălare pentru bumbac la 40⁰,  5,6 kg de haine (80% încărcătură) la 1400 rpm; o spălare pentru bumbac la 40⁰, 2,8 kg (40% încărcare); la treilea test s-a utilizat aceleași caracteristici ca pentru al doilea dar de data asta cu modul Super Eco activat. S-a inclus de asemenea pentru primul test o bucată de material pătată cu ketchup, cafea, sânge, vin roșu și ulei de motor.

Prima spălare s-a terminat cu 13 minute înaintea celor 2h 52 minute indicate. A doua spălare a fost cu 44 minute mai rapidă decât timpul indicat iar la cea de-a treia utilizînd Super Eco s-a obținut cu 27 minute mai puțin decât cele 1h 57 minute indicate. Rezultatele spălări au fost din nou excelente, hainele fiind bine spălate, inclusiv materialul pătat intenționat, doar pata de ulei fiind vizibilă. Rezultate sunt excelente pentru o mașină de spălat în categoria sa da preț.

vezi oferta emag ilovesamsung

Samsung WF70F5E0W2W Eco Bubble

CUPRINS

Modelul WF70 este capul de listă a mașinilor de spălat Samsung de clasă mijlocie. Mașina de spălat Samsung WF70F5E0W2W Eco Bubble, oferă o bună gamă de programe și caracteristici, este ușor de utilizat și are o raport bun cost/eficiență.

Stiri

Samsung pe primul loc în Europa în Q1 2020, urmat de Xiaomi și Apple

Xiaomi tocmai a trecut de Apple în Europa, compania chineză preluând o mare parte din cota de piață Huawei. În primul trimestru...

Samsung a lansat discret un nou model Galaxy S20 FE 4G

Samsung a lansat zilele trecute versiunea cu procesorul Snapdragon 865 a modelului Galaxy S20 FE 4G. Smartphone-ul este identic cu modelele cu...

Ecranele AMOLED de pe Galaxy Book cu 25% mai eficiente energetic în Dark Mode

Cea mai recentă serie de laptopuri Samsung Galaxy Book a fost prezentată la sfârșitul lunii trecute, cu superbe ecrane AMOLED de 13,3...

Samsung Dreamground AR: noul serviciu de jocuri pentru smartphone-uri

Jocurile mobile câștigă tot mai mult teren și au devenit foarte populare în ultimii ani. Nu este surprinzător, desigur, deoarece smartphone-urile noastre...

Galaxy S22 Ultra va avea cea mai bună cameră zoom realizată vreodată

Samsung Galaxy S21 Ultra este cel mai bun smartphone în materie de camere foto de pe piață.  Acest lucru se datorează camerei...

Samsung dezvoltă o tehnologie avansată de ambalare a cipurilor

Samsung a declarat vineri că a dezvoltat o nouă tehnologie avansată de ambalare a cipurilor pentru aplicații de înaltă performanță. Gigantul tech...

Galaxy Z Fold 2: rezistența la praf este inspirată de aspiratoarele Samsung!

Samsung tocmai a împărtășit o poveste uimitoare care spune multe despre provocările de a proiecta primele modele de smartphone-uri pliabile. Samsung Galaxy...