Acasă Electrocasnice Mașina de spălat Samsung WF70F5E0W2W Eco Bubble

Mașina de spălat Samsung WF70F5E0W2W Eco Bubble

Samsung WF70F5E0W2W Eco Bubble este o mașină de spălat de clasă mijlocie de la Samsung ce oferă tehnologia de spălare Eco Bubble, o tehnologie ce presupune amestecul apei, a detergentului și a aerului și ulterior vărsarea acestui amestec peste haine, precedeu ce producători susțin că îmbunătățește spălarea și permite utilizarea unor temperaturi mai scăzute, astfel economisind bani și scăzând gradul de uzură a hainelor.

Pentru utilizatori de smartphone-uri, Samsung pune la dispoziție aplicația Samsung Smart Washer, pentru Android cât și iOS ce dispune de o duncție de auto-diagnostic (Smart Check), facilitând repararea de mici defecțiuni chiar de către utilizator.

Dintre specificații meționam o încărcătură de 7 kg, 1200 rpm, 12 programe de spălare și clasa A de energie. Acestea fac din WF70F5E0W2W o mașină de spălat foarte bună.

Samsung WF70F5E0W2W Eco Bubble -1- ilovesamsung

Utilizarea lui Samsung WF70F5E0W2W Eco Bubble este o plăcere. Este necesară doar alegerea unuia dintre cele 12 programe prin apăsare butoanelor numerotate și iluminate și START.  Display-ul LED oferă informații precum timpul rămas, temperatura și viteza de rotație precum și câteva opțiuni extra.

Este o mașină de spălat foarte ușor de utilizat. În urma testului nostru nu am găsit nici un modiv pentru care utilizatorul ar putea dori să dezactiveze funcția Eco Bubble. În schimb, suntem foarte bucuroși că Samsung a implementat opțiunea de dezactivare a cântecului de terminare a spălării.

Din punct de vedere a zgomotului produs, WF70F5E0W2W testele arată aceleași rezultate ca și în cazul variantei mai mari, și exact ce Samsung menționează în specificațiile sale, adică 62 dB la spălare și 79 dB în momentul de maximă rotație. Aceste rezultate sunt bine dar nu extraordinare pentru o mașină de spălat de clasă medie.

Cele 12 programe oferite acoperă aproape toate obiectele ce ar putea necesita spălare, având în plus și câteva opțiuni interesante precum Outdoor Care, program creat special pentru obiectele de îmbracăminte dedicate activitățiilor în aer liber, precum costume de ski, sau cele confecționate din spandex și microfibre.

Samsung WF70F5E0W2W Eco Bubble -2- ilovesamsung

Sunt de asemenea și obișnuitele programe pentru bumbac, sintetice, lănă, spălare manuală și pentru hainuțele de copii, ce include un ciclu extra de clătire pentru asigurarea unei îndepărtări complete a detergentului. Programul Stain Away este creat pentru a se ocupa de petele dificile fără să fie necesară trecerea hainelor prin programe de pre-înmuiere și pre-tratament.

Temperatura, viteza de rotație și opțiunile pentru extra clătire și pre-înmuiere pot fi ajustate manual pentru fiecare program. În plus modul Super Eco face ca mașina să folosească temperaturi foare scăzute pentru economiseirea apei și a energiei.

S-au făcut 3 teste cu 3 cicluri diferite de spălare: o spălare pentru bumbac la 40⁰,  5,6 kg de haine (80% încărcătură) la 1400 rpm; o spălare pentru bumbac la 40⁰, 2,8 kg (40% încărcare); la treilea test s-a utilizat aceleași caracteristici ca pentru al doilea dar de data asta cu modul Super Eco activat. S-a inclus de asemenea pentru primul test o bucată de material pătată cu ketchup, cafea, sânge, vin roșu și ulei de motor.

Prima spălare s-a terminat cu 13 minute înaintea celor 2h 52 minute indicate. A doua spălare a fost cu 44 minute mai rapidă decât timpul indicat iar la cea de-a treia utilizînd Super Eco s-a obținut cu 27 minute mai puțin decât cele 1h 57 minute indicate. Rezultatele spălări au fost din nou excelente, hainele fiind bine spălate, inclusiv materialul pătat intenționat, doar pata de ulei fiind vizibilă. Rezultate sunt excelente pentru o mașină de spălat în categoria sa da preț.

vezi oferta emag ilovesamsung

Samsung WF70F5E0W2W Eco Bubble

CUPRINS

Modelul WF70 este capul de listă a mașinilor de spălat Samsung de clasă mijlocie. Mașina de spălat Samsung WF70F5E0W2W Eco Bubble, oferă o bună gamă de programe și caracteristici, este ușor de utilizat și are o raport bun cost/eficiență.

Stiri

Samsung aduce o altă caracteristică emblematică la Galaxy A52

Luna trecută am scris că Galaxy A52 va veni cu un ecran Super AMOLED cu rata de 90Hz / 120Hz. De asemenea,...

Samsung lucrează la următorul procesor Exynos mid-range

Samsung lucrează la un nou sistem pe chip (procesor) cu numărul de model S5E5515. Nu este clar încă sub ce nume va...

Galaxy Tab S7 Lite testată pe Geekbench cu Snapdragon 750G

Tableta Samsung Galaxy Tab S7 Lite este posibil să apară mai devreme decât ne așteptam în acest an. Dacă sunteți în căutarea...

Galaxy Xcover 5, confirmat cu dual-SIM aproape de lansare

Următorul telefon robust Samsung pentru 2021 este cu un pas mai aproape de a ajunge pe rafturi. Noul smartphone Samsung Galaxy Xcover...

Samsung Galaxy E02 are pagină de asistență live, lansare iminentă

Samsung este în plină activitate de lansare a noi smartphone-uri. Dar oare când nu este Samsung ocupat cu așa ceva? După lansarea...

Cipul Snapdragon X60 5G pentru iPhone 13 va fi fabricat de Samsung

Cipul Snapdragon X60 5G pentru Apple iPhone 13 va fi realizat de cel mai mare rival al companiei americane - Samsung. Cu...

Galaxy A32 are acum o opțiune 4G, modificări față de varianta 5G

În ianuarie Samsung a dezvăluit cel mai ieftin model 5G, Galaxy A32 5G, care se așteaptă să fie lansat în curând în...