Acasă Electrocasnice Mașina de spălat Samsung WF70F5E0W2W Eco Bubble

Mașina de spălat Samsung WF70F5E0W2W Eco Bubble

Samsung WF70F5E0W2W Eco Bubble este o mașină de spălat de clasă mijlocie de la Samsung ce oferă tehnologia de spălare Eco Bubble, o tehnologie ce presupune amestecul apei, a detergentului și a aerului și ulterior vărsarea acestui amestec peste haine, precedeu ce producători susțin că îmbunătățește spălarea și permite utilizarea unor temperaturi mai scăzute, astfel economisind bani și scăzând gradul de uzură a hainelor.

Pentru utilizatori de smartphone-uri, Samsung pune la dispoziție aplicația Samsung Smart Washer, pentru Android cât și iOS ce dispune de o duncție de auto-diagnostic (Smart Check), facilitând repararea de mici defecțiuni chiar de către utilizator.

Dintre specificații meționam o încărcătură de 7 kg, 1200 rpm, 12 programe de spălare și clasa A de energie. Acestea fac din WF70F5E0W2W o mașină de spălat foarte bună.

Samsung WF70F5E0W2W Eco Bubble -1- ilovesamsung

Utilizarea lui Samsung WF70F5E0W2W Eco Bubble este o plăcere. Este necesară doar alegerea unuia dintre cele 12 programe prin apăsare butoanelor numerotate și iluminate și START.  Display-ul LED oferă informații precum timpul rămas, temperatura și viteza de rotație precum și câteva opțiuni extra.

Este o mașină de spălat foarte ușor de utilizat. În urma testului nostru nu am găsit nici un modiv pentru care utilizatorul ar putea dori să dezactiveze funcția Eco Bubble. În schimb, suntem foarte bucuroși că Samsung a implementat opțiunea de dezactivare a cântecului de terminare a spălării.

Din punct de vedere a zgomotului produs, WF70F5E0W2W testele arată aceleași rezultate ca și în cazul variantei mai mari, și exact ce Samsung menționează în specificațiile sale, adică 62 dB la spălare și 79 dB în momentul de maximă rotație. Aceste rezultate sunt bine dar nu extraordinare pentru o mașină de spălat de clasă medie.

Cele 12 programe oferite acoperă aproape toate obiectele ce ar putea necesita spălare, având în plus și câteva opțiuni interesante precum Outdoor Care, program creat special pentru obiectele de îmbracăminte dedicate activitățiilor în aer liber, precum costume de ski, sau cele confecționate din spandex și microfibre.

Samsung WF70F5E0W2W Eco Bubble -2- ilovesamsung

Sunt de asemenea și obișnuitele programe pentru bumbac, sintetice, lănă, spălare manuală și pentru hainuțele de copii, ce include un ciclu extra de clătire pentru asigurarea unei îndepărtări complete a detergentului. Programul Stain Away este creat pentru a se ocupa de petele dificile fără să fie necesară trecerea hainelor prin programe de pre-înmuiere și pre-tratament.

Temperatura, viteza de rotație și opțiunile pentru extra clătire și pre-înmuiere pot fi ajustate manual pentru fiecare program. În plus modul Super Eco face ca mașina să folosească temperaturi foare scăzute pentru economiseirea apei și a energiei.

S-au făcut 3 teste cu 3 cicluri diferite de spălare: o spălare pentru bumbac la 40⁰,  5,6 kg de haine (80% încărcătură) la 1400 rpm; o spălare pentru bumbac la 40⁰, 2,8 kg (40% încărcare); la treilea test s-a utilizat aceleași caracteristici ca pentru al doilea dar de data asta cu modul Super Eco activat. S-a inclus de asemenea pentru primul test o bucată de material pătată cu ketchup, cafea, sânge, vin roșu și ulei de motor.

Prima spălare s-a terminat cu 13 minute înaintea celor 2h 52 minute indicate. A doua spălare a fost cu 44 minute mai rapidă decât timpul indicat iar la cea de-a treia utilizînd Super Eco s-a obținut cu 27 minute mai puțin decât cele 1h 57 minute indicate. Rezultatele spălări au fost din nou excelente, hainele fiind bine spălate, inclusiv materialul pătat intenționat, doar pata de ulei fiind vizibilă. Rezultate sunt excelente pentru o mașină de spălat în categoria sa da preț.

vezi oferta emag ilovesamsung

Samsung WF70F5E0W2W Eco Bubble

CUPRINS

Modelul WF70 este capul de listă a mașinilor de spălat Samsung de clasă mijlocie. Mașina de spălat Samsung WF70F5E0W2W Eco Bubble, oferă o bună gamă de programe și caracteristici, este ușor de utilizat și are o raport bun cost/eficiență.

Stiri

Seria Samsung Galaxy Note ar putea să nu mai apară niciodată

Seria Samsung Galaxy Note a fost favorita oamenilor de afaceri și utilizatorilor care aveau nevoie de putere încă de la lansare. Acest...

Samsung lansează cea de-a 7-a ediție Stream Your Dream

Samsung lansează în decembrie cea de-a șaptea ediție Stream Your Dream. Această ediție își propune să inspire creatorii de conținut de pe...

Cum să semnați diferite documente pe un smartphne Samsung Galaxy

A învăța cum să semnezi documente pe un smartphone Samsung Galaxy, sau unul Android se poate dovedi util atât în ​​viața profesională,...

Actualizarea de securitate pentru Galaxy A50 lansată în mai multe regiuni

Samsung a lansat actualizarea de securitate din noiembrie 2021 pentru Galaxy A50 în diferite țări din lume. Noul patch de securitate a...

Samsung The Frame vândut în peste un million de bucăți în 2021

Samsung a anunțat că a vândut peste un milion de bucăți din televizorul The Frame numai în acest an. Datorită popularității televizorului...

Samsung Soundbar – multe recenzii favorabile din partea mass-media

Samsung lansează permanent bare de sunet pentru televizoarele sale, dar și pentru a fi folosite separate. Produsele Samsung Soundbar lansate anul acesta...

Camera Samsung de 200MP va fi folosită prima dată de Motorola

Motorola, deținută acum de Lenovo, ar putea fi prima care folosește noua camera Samsung de 200 megapixeli. Xiaomi poate folosi această cameră...