Acasă Electrocasnice Mașina de spălat rufe Samsung AddWash™ WW90K6414QX

Mașina de spălat rufe Samsung AddWash™ WW90K6414QX

Ecobubble™ AddWash™ - 1400 RPM, 9 kg, Inverter, Clasa A+++, Inox.

Ultra eficienta WW90K6414QX de 9 Kg este prima mașină de spălat utilizând funcția inovativă Samsung AddWash™ pe care am testat-o. Ai scăpat o șosetă pe drumul spre mașina de spălat? Nici o problemă, pune mașina în pauză și pune șoseta prin ușa AddWash™.

Adaugă o serie generoasă de programe, suport iOS și Android prin Smart Control și o technologiile de spălare ale Samsung precum Ecobubble și vei opține rețeta unei experiențe de spălare de ultimă generație.

 

Utilizarea mașinii de spălat Samsung WW90K6414QX

Nu vedem multe funcții cu adevărat inovatoare la mașinile de spălat, astfel că atunci când Samsung WW90K6414QX a fost lansată cu aplicația Smart Control și noua funcție a companiei AddWash™, în departamentul de testare a fost mult entuziasm.

Masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble AddWash WW90K6414Nu este prima mașină de spălat controlată printr-o aplicație, însă nici una la fel de realist ca aceasta. Poți să pornești, să oprești, să pui în pauză sau pur și simplu să monitorizezi fiecare stadiul al spălării din aplicație având diferite opțiuni de alertă pentru a te anunța când ciclul este gata. În aplicație există și o opțiune de chat, prin care noi am presupus că poți comunica cu alți utilizatori. Greșit. Această permite aplicațiilor tale conectate să distribuie informații. Ce fel de informații încă nu știm.

Să fim sinceri este încă devreme pentru un astfel de control inteligent a mașinilor de spălat, bineînțeles încărcarea și descărcarea ei se face tot manual. Cu toate acestea controlul inteligent este mult mai fluent și mai prietenos decât versiunea pentru WW9000 de anul trecut.

Și apoi urmează ușa. Sau mai precis, ușa mică din cadrul ușii mari. Funcția AddWash™ permite oprirea mașinii, adaugarea de rufe prin ușa mică și continuarea spălării. Ultima soluție pentru șoseta pierdută.

În plus față de aceste funcții principale, se află techonoligiile de spălare Samsung. Primești spălarea Ecobubble care integrează apa și detergentul printre ruge pentru o spălare profundă economică, un motor ultra-silențios cu o garanție de 10 ani.

În timp ce majoritatea funcțiilor cheie pot fi setate din aplicație, o dată ce ai încărcat mașina, șansele sunt mari să folosești comenzile de pe mașină. Acestea nu puteau fii mai simple, cu o roată centrală mare pentru selectarea programului și un rând de butoane sub display pentru a selecta temperatura, numărul de clătiri și viteza de rotație. Sertarul pentru detergent are o marime mare și este ușor de încărcat  și apoi „GO”. Aceasta fiind butonul cel mai mare având rol de pornire și pauză.

 

Cât de zgomotoasă este Samsung WW90K6414QX ?

Nu ne așteptam ca această mașină să fie atât de silențioasă precum mașinile de spălat de top ale Samsung dar acest motor alături de ușa dublă ne sugera că este o mașină departe de a fii zgomotoasă. Zgomotul de spălare s-a menținut constant la 53 dB, precum este afirmat pe eticheta EU, nivel mult sub nivelul unei converații în șoaptă. Nu chiar cea mai silențioasă mașină de pe piață însă cu un nivel foarte bun.

La rotații, nivelele măsurate se îndepărtează semnificativ de cele afișate pe etichetă, însă în sensul bun. În timp ce pe eticheta era sugerat că la o rotația maximă de 1400 se emit 74 dB, în realitate am măsurat o impresionantă valoare de 68 dB.

 

Programele mașinii de spălat Samsung WW90K6414QX

Din punct de vedere al programelor, WW90K6414QX oferă o selecție bună dintre cele mai frecvente spălări fără să dețină și programele de nișă găsite la mașinile mai scumple ale companiei. Gama principală include Cottons, Synthetics, Wool, Delicates și Babycare cu programe adițioanle dedicate precum Bedding, Outdoor, Dark Garments și Denim.

Pentru cei grăbiți sau dornici să economisească cât mai multă energie posibil, există programele Super Speed și Super Eco. Super Speed este un ciclu pentru hainele obișnuite și ce nu durează mai mult de o oră pentru a efectua o spălare completă cu rezultate bune. Spre deosebire de programele de mare viteză a altor companii, acest program poate fi folosit cu o încărcătură maximă. Super Eco aduce spălări cu apă la o temperatură mai scăzută utilizând un minim de resurse.

Cât de bine spală Samsung WW90K6414QX?

Procedura noastră standard inclde o încărcare completă la programul Cotton, la 40 de grade, utilizând 80% din maximul permis, adică în cazul nostru 6.4 kg din cele 8 kg permise. Am testat un material pătat cu cafea, ketchup, turmeric, ulei de motor și sânge. A fost utilizat detergent non-biologic.

Samsung Eco Bubble AddWash WW90K6414Pata de ketchup, și surpinzător cea de sânge au fost îndepărtate complet. Pata de cafea a fost semnificativ redusă. Cele de turmeric și ulei au fost reduse ca intensitate, însă încă bine vizibile.

Tipic pentru mașinile moderne, ciclurile au fost destul de luni, de peste 3h jumătate. Un punct bonus pentru utilizarea energiei, consumând 1 kwh de electricitate, însă cu un consum de apă ceva mai mare de peste 80 litri.

Masina de spalat rufe Samsung AddWash™ WW90K6414QX

CUPRINS

Cu două dintre cele mai inovative funcții de pe piață AddWash™ și Smart Control, această mașină este un pas înainte semnificativ peste competiție. Adaugă și spălarea Ecobubble, toate la un preț fără un preț gigant.

Stiri

Apple iPhone 13 departe de a fi original, a copiat multe de la Samsung

Apple a lansat de câteva zile noua serie Apple iPhone 13 împreună cu sistemul de operare iOS 15. Ca de obicei evenimentul...

Frigiderele Samsung cele mai bune în evaluarea StiWa din Germania

Frigiderele Samsung au fost recunoscute ca fiind cele mai bune frigidere din Germania. Cea mai mare organizație și fundație germane a consumatorilor...

Samsung în parteneriat cu muzeul Louvre pentru lucrări de artă în Art Store

Samsung a semnat zilele trecute un parteneriat cu Muzeul Luvru (Louvre în franceză), renumitul muzeu de artă din Paris. Prin această colaborare...

Samsung Display produce în masă ecrane OLED de 90Hz pentru laptopuri

Laptopurile de jocuri OLED ar putea fi în curând un lucru comun datorită Samsung Display. Subsidiara Samsung crește producția în masă a...

Seria Galaxy S22 fără cameră sub afișaj: ecran Infinity-O ca seria S21

Apar tot mai multe zvonuri despre seria Galaxy S22 și nu vor conteni până la lansarea propriu-zisă. Noua serie emblematică Samsung va...

Galaxy Book Flex 3 Alpha certificat de FCC, rulează Windows 11 Pro

Samsung pare să dezvolte o continuare directă a laptopului Galaxy Book Flex 2 Alpha în așteptarea marelui anunț Microsoft Windows 11 de...

Galaxy Watch 4 Golf Edition a fost lansat de Samsung în Coreea de Sud

La modelele Galaxy Watch și Watch Active 2, Samsung a lansat și o ediție specială Golf Edition. Ambele ceasuri au avut succes...