Acasă Electrocasnice Mașina de spălat rufe Samsung AddWash™ WW90K6414QX

Mașina de spălat rufe Samsung AddWash™ WW90K6414QX

Ecobubble™ AddWash™ - 1400 RPM, 9 kg, Inverter, Clasa A+++, Inox.

Ultra eficienta WW90K6414QX de 9 Kg este prima mașină de spălat utilizând funcția inovativă Samsung AddWash™ pe care am testat-o. Ai scăpat o șosetă pe drumul spre mașina de spălat? Nici o problemă, pune mașina în pauză și pune șoseta prin ușa AddWash™.

Adaugă o serie generoasă de programe, suport iOS și Android prin Smart Control și o technologiile de spălare ale Samsung precum Ecobubble și vei opține rețeta unei experiențe de spălare de ultimă generație.

 

Utilizarea mașinii de spălat Samsung WW90K6414QX

Nu vedem multe funcții cu adevărat inovatoare la mașinile de spălat, astfel că atunci când Samsung WW90K6414QX a fost lansată cu aplicația Smart Control și noua funcție a companiei AddWash™, în departamentul de testare a fost mult entuziasm.

Masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble AddWash WW90K6414Nu este prima mașină de spălat controlată printr-o aplicație, însă nici una la fel de realist ca aceasta. Poți să pornești, să oprești, să pui în pauză sau pur și simplu să monitorizezi fiecare stadiul al spălării din aplicație având diferite opțiuni de alertă pentru a te anunța când ciclul este gata. În aplicație există și o opțiune de chat, prin care noi am presupus că poți comunica cu alți utilizatori. Greșit. Această permite aplicațiilor tale conectate să distribuie informații. Ce fel de informații încă nu știm.

Să fim sinceri este încă devreme pentru un astfel de control inteligent a mașinilor de spălat, bineînțeles încărcarea și descărcarea ei se face tot manual. Cu toate acestea controlul inteligent este mult mai fluent și mai prietenos decât versiunea pentru WW9000 de anul trecut.

Și apoi urmează ușa. Sau mai precis, ușa mică din cadrul ușii mari. Funcția AddWash™ permite oprirea mașinii, adaugarea de rufe prin ușa mică și continuarea spălării. Ultima soluție pentru șoseta pierdută.

În plus față de aceste funcții principale, se află techonoligiile de spălare Samsung. Primești spălarea Ecobubble care integrează apa și detergentul printre ruge pentru o spălare profundă economică, un motor ultra-silențios cu o garanție de 10 ani.

În timp ce majoritatea funcțiilor cheie pot fi setate din aplicație, o dată ce ai încărcat mașina, șansele sunt mari să folosești comenzile de pe mașină. Acestea nu puteau fii mai simple, cu o roată centrală mare pentru selectarea programului și un rând de butoane sub display pentru a selecta temperatura, numărul de clătiri și viteza de rotație. Sertarul pentru detergent are o marime mare și este ușor de încărcat  și apoi „GO”. Aceasta fiind butonul cel mai mare având rol de pornire și pauză.

 

Cât de zgomotoasă este Samsung WW90K6414QX ?

Nu ne așteptam ca această mașină să fie atât de silențioasă precum mașinile de spălat de top ale Samsung dar acest motor alături de ușa dublă ne sugera că este o mașină departe de a fii zgomotoasă. Zgomotul de spălare s-a menținut constant la 53 dB, precum este afirmat pe eticheta EU, nivel mult sub nivelul unei converații în șoaptă. Nu chiar cea mai silențioasă mașină de pe piață însă cu un nivel foarte bun.

La rotații, nivelele măsurate se îndepărtează semnificativ de cele afișate pe etichetă, însă în sensul bun. În timp ce pe eticheta era sugerat că la o rotația maximă de 1400 se emit 74 dB, în realitate am măsurat o impresionantă valoare de 68 dB.

 

Programele mașinii de spălat Samsung WW90K6414QX

Din punct de vedere al programelor, WW90K6414QX oferă o selecție bună dintre cele mai frecvente spălări fără să dețină și programele de nișă găsite la mașinile mai scumple ale companiei. Gama principală include Cottons, Synthetics, Wool, Delicates și Babycare cu programe adițioanle dedicate precum Bedding, Outdoor, Dark Garments și Denim.

Pentru cei grăbiți sau dornici să economisească cât mai multă energie posibil, există programele Super Speed și Super Eco. Super Speed este un ciclu pentru hainele obișnuite și ce nu durează mai mult de o oră pentru a efectua o spălare completă cu rezultate bune. Spre deosebire de programele de mare viteză a altor companii, acest program poate fi folosit cu o încărcătură maximă. Super Eco aduce spălări cu apă la o temperatură mai scăzută utilizând un minim de resurse.

Cât de bine spală Samsung WW90K6414QX?

Procedura noastră standard inclde o încărcare completă la programul Cotton, la 40 de grade, utilizând 80% din maximul permis, adică în cazul nostru 6.4 kg din cele 8 kg permise. Am testat un material pătat cu cafea, ketchup, turmeric, ulei de motor și sânge. A fost utilizat detergent non-biologic.

Samsung Eco Bubble AddWash WW90K6414Pata de ketchup, și surpinzător cea de sânge au fost îndepărtate complet. Pata de cafea a fost semnificativ redusă. Cele de turmeric și ulei au fost reduse ca intensitate, însă încă bine vizibile.

Tipic pentru mașinile moderne, ciclurile au fost destul de luni, de peste 3h jumătate. Un punct bonus pentru utilizarea energiei, consumând 1 kwh de electricitate, însă cu un consum de apă ceva mai mare de peste 80 litri.

Masina de spalat rufe Samsung AddWash™ WW90K6414QX

CUPRINS

Cu două dintre cele mai inovative funcții de pe piață AddWash™ și Smart Control, această mașină este un pas înainte semnificativ peste competiție. Adaugă și spălarea Ecobubble, toate la un preț fără un preț gigant.

Stiri

Samsung Internet sincronizează pozițiile paginii pe toate dispozitivele Galaxy

Samsung Internet este un browser web foarte popular, dezvoltat inițial pentru smartphone-urile Galaxy. Browserul Samsung este, în același timp, disponibil pentru descărcare...

Samsung pe primul loc în Europa în Q1 2020, urmat de Xiaomi și Apple

Xiaomi tocmai a trecut de Apple în Europa, compania chineză preluând o mare parte din cota de piață Huawei. În primul trimestru...

Samsung a lansat discret un nou model Galaxy S20 FE 4G

Samsung a lansat zilele trecute versiunea cu procesorul Snapdragon 865 a modelului Galaxy S20 FE 4G. Smartphone-ul este identic cu modelele cu...

Ecranele AMOLED de pe Galaxy Book cu 25% mai eficiente energetic în Dark Mode

Cea mai recentă serie de laptopuri Samsung Galaxy Book a fost prezentată la sfârșitul lunii trecute, cu superbe ecrane AMOLED de 13,3...

Samsung Dreamground AR: noul serviciu de jocuri pentru smartphone-uri

Jocurile mobile câștigă tot mai mult teren și au devenit foarte populare în ultimii ani. Nu este surprinzător, desigur, deoarece smartphone-urile noastre...

Galaxy S22 Ultra va avea cea mai bună cameră zoom realizată vreodată

Samsung Galaxy S21 Ultra este cel mai bun smartphone în materie de camere foto de pe piață.  Acest lucru se datorează camerei...

Samsung dezvoltă o tehnologie avansată de ambalare a cipurilor

Samsung a declarat vineri că a dezvoltat o nouă tehnologie avansată de ambalare a cipurilor pentru aplicații de înaltă performanță. Gigantul tech...