Samsung Galaxy S4 Zoom

Samsung Galaxy S4 Zoom

5068

Când Samsung Galaxy S4 Zoom a fost anunţat, este corect să spunem că oamenii nu prea au ştiut ce să creadă despre el. Cu acest smartphone care dispune de o cameră mare cu un zoom de 10 x , Samsung părea că merge prea departe. Samsung Galaxy S4 Zoom este cea mai recentă idee a celor de la Samsung – un smartphone de 4.3 inch cu sistem Android şi cu o cameră cu zoom optic de 10 x. De fapt, este un amestec între Samsung Galaxy S4 Mini şi Samsung Galaxy Camera, având un senzor BSI CMOS de 16 megapixeli, Xenon Flash şi 25 de moduri „inteligente” care estompează diferenţele dintre o cameră şi un smartphone menţinând însă simplitatea unei camere de smartphone.

Să urmărim îndeaproape toate super funcțiile care le oferă Samsung Galaxy S4 Zoom:

[sociallocker id=”558″]Primul lucru pe care îl observăm este faptul că numele induce în eroare, Galaxy S4 Zoom fiind mai degrabă o cameră decât un smartphone. Este clar că principalul motiv pentru care a fost creat Galaxy S4 Zoom este fotografia. Acest lucru este evident doar uitându-vă la partea frontală a camerei care găzduieşte un zoom optic de 10 x fi. Designul o face să fie confortabil de ţinut în mână, iar declanşatorul se află fix sub degetul dumneavoastră. Noi considerăm că lentila este bine poziţiontă, astfel încât să nu vă intre accidental vreun deget în cadru.

Samsung Galaxy S4 Zoom -1- ilovesamsung.ro

Dacă puneţi S4 Zoom în modul smartphone, veţi beneficia de ecranul de 4.3 inch ducându-vă cu gândul la  Galaxy S4 Mini, ceea ce nu este surpinzător având în vedere că preia din caracteristicile acestuia. Este totuşi puţin cam ciudat să îl ţineţi în mână deoarece îi veţi simţi lentila. Totuşi, după un timp uitaţi de acest aspect şi îl veţi considera doar un telefon mai mare cu sistem Android. Samsung a făcut o treabă foarte bună integrând cele două trăsături ale dispozitivului, astfel încât trecerea la modul camera pentru a face o fotografie se face foarte repede.

Pentru a accesa camera trebuie să apăsaţi butonul „dial” de pe lentila şi dispozitivul trece în modul camera, mai bine zis activaţi camera printr-o aplicaţie „widget” . Această aplicaţie conţine moduri ca Auto sau Portret,dar puteţi adăuga şi alte moduri personalizate, având posibilitatea de a trece rapid în modul dorit. În modul cameră, dacă rotiţi lentila se activează zoom-ul.  Noi preferăm acest tip de control pentru că este mai direct şi mai uşor de folosit. Apoi fotografiile reuşite ţin doar de alegerea tipului de declanşare potrivit.

Calitatea apelurilor pe Samsung Galaxy Zoom este bună. Boxele încorporate nu sunt grozave pentru ascultat muzică, dar sunt tari şi suficient de clare pentru conversaţii. Lucrurile se schimbă însă când daţi volumul mai tare. Singura problemă cu S4 Zoom ca telefon este că durează puţin până vă obişnuiţi să ţineţi la ureche un obiect ce aduce mai mult cu o cameră.

După un timp vă veţi obişnui cu lentila proeminentă, iar dar dacă vă place ideea de a avea un telefon cu o cameră bună, atunci problema e ca şi rezolvată.  Samsung Galaxy S4 Zoom are o baterie de 2,330mAh, ceva mai mică decât cea a lui S4 (2,600mAh), dar mult mai mare decât la S4 Mini /(1,900mAh). Samsung susţine că Zoom poate fi folosit timp de 7 ore pentru navigare pe internet prin 3G şi 9 ore prin Wi-Fi.

Samsung Galaxy S4 Zoom -2- ilovesamsung

[/sociallocker]

Bateria lui S4 Zoom se comportă bine navigând pe internet, jucându-vă sau făcând fotografii, rezistând o zi întreagă, dar seara va trebui să o  puneţi la încărcat.

În ceea ce priveşte conectivitatea, Galaxy S4 Zoom are o mufă pentru căşti, un port micro USB şi un loc pentru card micro SD la exterior. Sub ecran, se află 3G, Wi-fi şi 4G LTE. Samsung a inclus NFC, Bluetooth 4.0 cu consum redus de energie dar şi sistemele de navigaţie A-GPS şi GLONASS.

vezi oferta emag ilovesamsung