Acasă Recenzii Samsung Galaxy Note 3

Samsung Galaxy Note 3

Samsung a dat startul nebuniei pentru „ phablet” cu handseturi din ce în ce mai mare pentru Galaxy Note 3 şi încă nu dau semne că s-ar opri. După ce a trecut agitaţia dinaintea lansării, acum putem vedea dacă Galaxy Note 3 a fost upgradat cu folos sau este doar un S4 masiv dotat cu un creion. Este un telefon sau o tabletă? Un lucru e clar – Note 3 este imens.

Samsung Galaxy Note 3 -1- ilovesamsung

Nu există nicio urmă de îndoială că smartphone-urile Galaxy au acelaşi design, dar Note 3 reuşeşte să se diferenţieze  de Samsung Galaxy S4 datorită unor detalii metalice şi a unei carcase cu efect de piele completată de nişte cusături false. Deşi este încă făcut din plastic policarbonat, detaliile art-deco îi conferă telefonului un aspect unic. Galaxy Note 3 va fi disponibil în două culori noi, Roşu şi Rose Gold.

Galaxy Note 3 are un ecran de 5.68 de inch, full HD (1080) Super AMOLED, Samsung încercând să păstreze dimensiunea produsului la fel cu cea a lui Note II prin folosirea unor rame mai mici. Din moment ce vorbim despre ecranul obişnuit Super AMOLED, trebuie menţionat că negrul este foarte întunecat iar culorile foarte vii.

Dispunerea pixelilor este la fel ca pentru Galaxy S4, deşi cu rezoluţia de 1920 x 1080 totul este clar şi redat cu acurateţe. Info: Cum să realizaţi o captură de ecran pe Galaxy Note 3.

Samsung Galaxy Note 3 -2- ilovesamsung

Dimensiunea ecranului este perfectă pentru a folosi S-Pen. Creionul se pune într-un loc special în partea de jos a dispozitivului atunci când nu este folosit, iar o iconiţă vă avertizează când acesta este înlăturat. De asemenea există şi alarmă care vibrează atunci când faceţi câţiva paşi fără a avea creionul ataşat pentru a nu-l pierde.

Întotdeauna dornici să impresioneze, Samsung a incorporat toate modurile posibile de a interacţiona cu Galaxy Note 3. Un ecran tactil nu mai este suficient. Note 3 reacţionează la degetele care se plimbă deasupra ecranului, la gesturi făcute în aer, la palmele trecute peste suprafaţa ecranului şi simte şi când priviţi ecranul.

Samsung Galaxy Note 3 utilizează un procesor Qualcomm Snapdragon de 800 care este cu o generaţie mai avansat decât cipul folosit pentru Galaxy S4. Este mult mai puternic, Galaxy Note 3 fiind cel mai rapid telefon de pe piaţă la ora actuală. Samsung a optat pentru o baterie de 3,200mAh, cu 100mAh mai mult decât pentru Note II.

Ce înseamnă asta pentru utilizator? Ei bine, durata de viaţă a bateriei este cât de poate de mare –  va rezista cu uşurinţă o zi întreagă în cazul activităţilor obişnuite, iar în cazul unei utilizări intense cum ar fi folosirea internetului, jocuri sau videoclipuri are o rezistenţă impresionantă de aproximativ o zi întreagă, deci nu veţi putea critica ecranul luminos al lui Galaxy Note 3 din cauza bateriei.

Durata de viaţă a bateriei şi performaţa sunt de top, nouă ne-a plăcut modificarea carcasei şi deşi încă nu se compară cu senzaţia pe care o oferă dispozitivele metalice, ea reprezintă un pas în direcţia bună.

Samsung Galaxy Note 3

CUPRINS

În concluzie, Galaxy Note 3 este un succesor demn al lui Note II şi poate, cel mai bun dispozitiv Samsung pe care l-am folosit până acum.

Stiri

Diamond OLED, un nou tip de ecran brevetat de Samsung

Samsung produce un număr mare de produse electronice, de la smartphone-uri și articole portabile la televizoare și monitoare. Ecranele acestor produse sunt...

Tot ce știm despre viitorul smartwatch Samsung Galaxy Watch 4

Samsung Galaxy Watch 3 este un smartwatch superb, unul de rang înalt printre cele mai bune ceasuri inteligente de pe piață. Nu...

Tot ce știm despre smartphone-ul pliabil Samsung Galaxy Z Flip 3

După introducerea seriei Galaxy S21 la jumătatea lunii ianuarie a acestui an, așteptăm acum succesorul Galaxy Z Flip. Acest smartphone cu clapetă...

Samsung își extinde programul de reciclare cu Galaxy Upcycling at Home

Samsung Electronics a anunțat extinderea programului său Galaxy Upcycling, prin Galaxy Upcycling at Home. Acum Samsung le permite utilizatorilor să-și transforme smartphone-urile...

Samsung TV Plus primește 166 de canale Rakuten TV în Europa

Rakuten TV și Samsung TV Plus își consolidează parteneriatul lansând peste 166 de canale pe 16 piețe din Europa. Prin acest lucru...

Smartphone-ul dvs. probabil vă spionează – iată cum să verificați

Aveți grijă la ceea ce discutați în când smartphone-ul este aproape deoarece asistentul dvs. virtual trage cu urechea la conversații. Sigur că...

Galaxy Z Fold 3, fără Exynos, dar cu Snapdragon 888 și o baterie mai mică

Vara se apropie și la fel și lansarea lui Samsung Galaxy Z Fold 3 și a lui Samsung Galaxy Z Flip 3....