Multifunctionala Samsung Xpress M2875FW

Multifunctionala laser monocrom A4

3923

Imprimanta multifuncţională M2875FW de la Samsung se adresează celor care deţin afaceri mici sau celor care lucrează de acasă. Costă ceva mai mult decât un dispozitiv „entry-level”, dar are mai multe caracteristici, printre care se numără şi o viteză de 28 de pagini pe minut (ppm), capacitate ADF de 40 de pagini, fax şi conexiune wireless.

Tava principală a multifuncționalei Samsung M2875FW poate fi alimentată cu până la 250 de pagini, paginile imprimate fiind ascunse de o clapetă. Ecranul LCD vă permite o configurare uşoară a imprimantei şi conectarea ei la o reţea fără a fi nevoie de un calculator. Singurele noastre critici sunte legate de faptul că scannner-ul nu poate fi răsucit în sus pentru a putea accesa mai uşor tava „output” de 120 de pagini şi de faptul că tava principală iese uşor în afară când este alimentată cu pagini A4.

Samsung nu oferă nicio protecţie împotriva prafului. Driver-ul imprimantei updatat puţin,  rămâne preferatul nostru deoarece îi oferă utilizatorului un set de shortcut-uri pentru uzul de zi cu zi şi grupează opţiunile mai avansate în alte butoane. Butonul Eco al imprimantei permite setarea ei într-un mod de conservare a resurselor, cum ar fi imprimarea duplex, care reduce consumul de hârtie până la un sfert.

Multifunctionala Samsung Xpress M2875FW -1- ilovesamsungro

Interfaţa Samsung este una dintre cele mai bune – M2875FW a realizat imprimări monocromatice de foarte bună calitate, imprimând prima pagină în doar 16 secunde din modul „Sleep” şi în 11 secunde din modul „Standby”. A printat 25 de pagini de text în 62 de secunde şi a durat doar cu o secundă în plus să printeze 24 de pagini cu imagini. Şi printarea Duplex a fost destul de rapidă, cu 10 pagini pe 5 coli în 65 de secunde. Printarea textului a fost bună aşa cum ne aşteptam de la un mono laser, dar imaginile chiar ne-au impresionat, păstrându-se un contrast bun între zonele foarte întunecate şi cele foarte deschise. Deşi au existat mici imperfecţiuni, a trebuit să ne uităm foarte atent pentru a vedea şabloanele de punct semiton de pe imagini.

Ne-a plăcut interfaţa simplă şi presetată a scanner-ului, setările personalizate şi opţiunile de creare sau modificare a presetărilor sunt atât de bine ascunse încât nu le-am văzut până nu am efectuat testele pentru viteză. Scanner-ul nu a prezentat cele mai bune imagini pe care le-am aşteptat, dar au fost acceptabile pentru munca de birou. Cu o imprimantă grozavă şi un scanner decent,  ne-am aşteptat la copii xerox de bună calitate însă rezultatele au fost cam întunecate fiind astfel nevoiţi să mai reducem din contrast.

Această imprimantă multifuncţională utilizează un tambur pentru 9000 de pagini şi un toner separat care are capacitatea de 3000 de pagini.

vezi oferta emag ilovesamsung