Acasă Recenzii Samsung Ativ Book 9 Ediția 2015

Samsung Ativ Book 9 Ediția 2015

Samsung produce de o vreme încoace unele dintre cele mai atractive laptop-uri ultra-portabile, alternative serioase la MacBook Air, iar ultimul său produs nu se lasă mai prejos.

Samsung Ativ Book 9 Editia 2015, proaspat prezentat la CES 2015, este un ultrabook incredibil de ușor, incredibil de subțire, incredibil de bine construit, deci în general incredibil.

Design

Ca un ultrabook premium, Ativ Book 9 se bazează foarte mult pe design-ul său, iar Samsung nu a dat greș. Construcția metalică este finisată frumos, de un negru mat ce vine în contrast perfect cu arginitul din aluminiu aflat pe margini.

Samsung Ativ Book 9 Editia 2015 -1- ilovesamsung

E un laptop robust, în ciuda unei greutăți de 950 g și a înălțimii de 11,8 cm. Atât ecranul cât și tastatura lasă impresia de solid. Aproape toate detaliile de design par să se potrivească, proporția dintre tastatura și trackpad fiind perfectă.

Doar două aspect par să deranjeze ușor. Prima, este lipsa integrării tastaturii în aceiași suprafață ca și baza laptopului, iar cea de-a doua este capacul de plastic ce acoperă slot pentru cardul microSD.

Caracteristici și display

Majoritatea specificațiilor sunt pe măsura lui MacBook Air. Avem un procesor Intel de ultimă generație, 4GB de RAM, 128 GB SSD și o capacitate a bateriei de 12h (Samsung afirmă 12,5h spre deosebire de cele 12h ale lui Air).

Diferența majoră este dată de ecran. Ativ Book 9 vine echipat cu un display de 12,2 inch cu o rezoluție WQXGA de 2560 x 1600. Calitatea afișajului este superbă, cu un unghi de vizualizare excelent, mat, fără reflexie având culori strălucitoare și vii.

Samsung Ativ Book 9 Editia 2015 -2- ilovesamsung

Din punct de vedere al altor caracteristici, lui Ativ îi lipsește slotul pe carduri SD, aspect ce poate deranja un fotograf.  Conectivitatea este bine reprezentată, cu 2 port-uri USB 3.0, un port microHDMI și ultimele standarde Wi-Fi și Bluetooth.

Tastaura și trackpad-ul

Alături de display-ul superb, un alt punct forte al acestui laptop este tastatura. Având lumina de fond, tastele sale răspund promt, fără efort la tastare. Trackpad-ul este de asemenea foarte bun. Mare și spațios, responsiv, având o suprafața „click anywhere”.
vezi oferta emag ilovesamsung

Samsung Ativ Book 9

CUPRINS

Suntem sincer fascinați de Samsung Ativ Book 9. Cu un aspect deosebit, nu doar ușor și subțire ci robust. Design-ul excelent vine la pachet cu un ecran superb, o tastatura grozavă și un trackpad bun, alături de o conectivitate adecvată. 

Stiri

Galaxy S21 FE va intra în fabricație în iulie, are specificații premium

Potrivit tuturor informațiilor de până acum, Samsung va lansa smartphone-ul Galaxy S21 FE mai târziu în acest an. Urmând modelul lui Galaxy...

Samsung Galaxy Buds 2 în curând în mai multe culori

Au trecut doi ani de când Samsung a prezentat primul set Galaxy Buds - împreună cu seria Galaxy S10. De atunci, au...

Brevet pentru husă de protecție la Samsung Galaxy Z Flip 3

În această vară Samsung va prezenta noile sale smartphone-uri pliabile, probabil un eveniment Galaxy Unpacked va fi organizat în iulie. Ieri a...

Note 20 și Galaxy S20 primesc o nouă funcție de cameră de la Galaxy S21

De mai mult timp caracteristicile emblematice exclusive Samsung de pe telefoanele de top trec pe cele mid-range sau telefoanele mai vechi de...

Galaxy Tab S7 Lite în culoarea roz, cu S Pen și Book Cover

Știm de câteva luni că viitoarea tabletă Galaxy Tab S7 Lite ar trebui să ajungă pe rafturi în patru culori: negru, verde,...

Samsung Semiconductor va detrona Intel în câteva săptămâni

După câțiva ani în urma companiei americane Intel în ceea ce privește vânzările de semiconductori, Samsung ar putea în cele din urmă...

Pagini de asistență Galaxy Tab A7 Lite pe mai multe site-uri oficiale

Încă un alt indiciu a apărut online care sugerează o lansare iminentă a tabletei Samsung Galaxy Tab A7 Lite. Mai multe pagini...