Samsung vizează vânzarea a 320 milioane de smartphone-uri în 2018

11868

Samsung intenționează să vândă 320 milioane de smartphone-uri în 2018. Ultimele telefoane premium de la Samsung sunt în topuri, Galaxy S8, Galaxy S8+ și Galaxy Note 8 sunt excelente. Cu un design îmbunătățit și cel mai bun hardware smartphone de pe piață Samsung a dat lovitura cu ele. Dar acum Samsung merge hotărât înainte. Samsung se așteaptă la un an cel puțin la fel de bun.

O informație din Coreea de Sud de la The Investor prin intermediul Sammobile, afirmă că Samsung Electronics nu crede că va avea loc o creștere în domeniul vânzărilor de smartphones și își menține obiectivul de vânzări pentru 2018 la un nivel similar cu cel din 2017. Sursele bine informate din acest domeniu, susțin că Samsung intenționează să vândă 320 milioane de smartphone-uri în 2018.

Conform știrilor Samsung și-a informat furnizorii cu privire la planul său de vânzări pentru anul 2018. Gigantul high-tech intenționează să vândă în acest an 320 milioane de smartphone-uri, 40 de milioane de telefoane, 20 de milioane de tablete și 5 milioane de dispozitive portabile.

O mare parte din acest obiective vor fi atinse datorită vânzărilor de Galaxy S9, Galaxy S9+ și Galaxy Note 9. Samsung Galaxy S9+ simțim că va atrage mai mult utilizatorii datorită caracteristicilor sale exclusive. Dar, Samsung lansează o gamă imensă de telefoane, pentru toate buzunarele, unele modele fiind exclusive pentru anumite piețe.

Samsung, probabil că nu a stabilit o țintă mai mare de dispozitive portabile decât anul trecut din cauza saturației de pe piață, în special a segmentului high-end. Cu toate acestea, ținta firmei Samsung este mult mai mare decât cea a rivalilor Apple și Huawei. Ei vând aproximativ 200 de milioane smartphone-uri Apple și 150 de milioane Huawei, în fiecare an.

Dacă Samsung reușește într-adevăr să vândă atât cât estimează atunci își va păstra cu ușurință locul unu în vânzările de unități pe piața mondială a smartphone-urilor.

Samsung nu vrea să crească numărul de smartphone-uri pe care le vinde, dar intenționează să se concentreze mai mult pe modelele de vârf și pe un telefon futurist cu un ecran pliabil Galaxy X.

Galaxy A litera A vine de la Alpha. Primul telefon din această serie a fost Galaxy Star GT-S5282. Prezentat la 13 august 2014, telefonul a fost lansat în septembrie 2014. Galaxy Alpha este primul smartphone Samsung care încorporează un cadru metalic, deși restul aspectului său fizic seamănă cu modelele precedente.

Noile telefoane Galaxy A8 sunt primele noi dispozitive pe care Samsung le va vinde anul acesta. Compania va lansa telefoanele high-end, așteptate de toată lumea, Galaxy S9 și Galaxy S9+ în câteva luni.