Samsung va produce 4,7 milioane de telefoane Galaxy S8 în această lună

2192

Potrivit unui nou raport din Corea de Sud, unitatea de producție Samsung din Vietnam a început producția de masă la smartphone-ul pilot următor al companiei.

Samsung speră să-și bată recordul, deoarece ar fi comandat deja 12,5 milioane de unități ale ambelor smartphone-uri.

Recordul lui Samsung la lansarea unui telefon este de 12,5 milioane de unități.

Producția este în plină desfășurare pentru că Samsung se asteapta la o cerere foarte mare pentru Galaxy S8 și Galaxy S8 Plus.

Un funcționar al unei companii care furnizează camere video pentru Samsung Electronics este citat spunând că furnizorii de componente lucrează la creșterea randamentului liniilor de producție în mod semnificativ, deoarece Samsung a intensificat activitățile pe liniile de producție și montaj.

Fabrica din Vietnam se află la aproximativ 30 km de capitala Hanoi la Bac Ninh.

 Cele două fabrici din Vietnam au o capacitate combinată de producție anuală de peste 240 de milioane de unități. 50% din telefoanele mobile produse de Samsung, provin de aici. Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge, Samsung Gear VR sau Samsung Galaxy Tab 4 se fac tot în Vietnam. 

După cum s-a afirmat anterior, Samsung este așteptat să comercializeze Galaxy S8 și Galaxy S8 Plus, simultan în mai multe piețe din întreaga lume.

Acest lucru înseamnă că piața din Corea de Sud nu va fi prioritară de data aceasta, și Samsung încearcă să satisfacă cererea de pe toate piețele lumii pentru produsele sale emblematice.

Face acest lucru pentru a se asigura că nu trebuie să se confrunte cu constrângeri legate de oferta de pe piețele cheie.

Potrivit unei știri publicate pe news.naver.com, Samsung a stabilit volumul inițial de producție la Galaxy S8 la peste 10 de milioane de unități și va produce în masă un număr de 4,7 milioane de unități în luna martie și 7,8 milioane de unități în luna aprilie.

Samsung speră să vândă 60 de milioane de Galaxy S8 și Galaxy S8+ până la sfârșitul anului.

Rămâne de văzut dacă acest obiectiv de 60 de milioane va fi realizat având în vedere că Galaxy S8 și S8 + sunt așteptate la un preț destul de mare: 799 de euro pentru modelul de 5.8 inch și 899 € pentru versiunea 6.2 inch.

Este neclar dacă Samsung Galaxy S8 Plus va avea prioritate în ceea ce privește cantitatea de telefoane care va fi în producție.

Nici unul dintre aceste lucruri nu au fost confirmate oficial de Samsung, deoarece compania rareori face comentarii despre programele sale de producție.

Samsung se pare că intentioneaza să lanseze simultan Galaxy S8 la New York și Londra.

Samsung a confirmat recent că Galaxy S8 va fi lansat la 29 martie.

VIASamMobile