Samsung declară că 500.000 de Galaxy Note 7 au fost înlocuite în SUA

1421

Samsung a vândut peste un million de bucăți de Galaxy Note 7 în Statele Unite înainte de confirmarea problemei cu bateria și retragerea unităților la nivel mondial. Acest lucru a dus imediat la suspendarea vânzărilor.

Cu câteva zile în urmă compania high-tech sud-coreeană a confirmat faptul că a livrat peste 500.000 de telefoane Samsung Galaxy Note 7 noi în Statele Unite, pentru înlocuirea fiecărui terminal cu probleme. Acum 500.000 de telefoane au fost înlocuite în toată țara.

La scurt timp după începerea programului de schimb, Samsung a confirmat faptul că în Statele Unite au fost schimbate aproximativ 25% din telefoanele Note 7 retrase. Clienții și posesorii acestui telefon au regrete după ce au văzut specificațiile de care dispune Samsung Galaxy Note 7.

Samsung Electronics a oferit clienților din SUA beneficiul unei rambursări complete sau schimbul unei unități avariate pentru un Galaxy S7 un Samsung Galaxy S7 Edge, restituind diferența de preț sau schimbul cu un alt terminal nou. Chiar dacă Samsung Galaxy S7 Edge este un smartphone mai mult decât excelent, cei care sa-u obișnuit deja cu Galaxy Note 7 regretă problemele acestui dispozitiv.

Rapoartele indică faptul că 90% din clienți au optat pentru schimbul unui terminal Galaxy Note 7 avariat cu unul nou.

SURSĂCNet