8 lucruri care trebuie să le știți despre Samsung Galaxy Note 8

1706

Galaxy Note 8 este un nou pas înainte pentru Samsung, vine cu multe noutăți și vă prezentăm 8 lucruri importante care trebuie să le știți despre Galaxy Note 8.

La festivitatea de prezentare a lui Galaxy Note 8 de la New York, Samsung a mulțumit clienților pentru că datorită lor a reușit să ducă mai departe gama Note, după problemele cauzate anul trecut de bateriile care au luat foc pe Note 7.

Anul trecut d-nul D.J. Koh, Președintele Mobile Communications Business, de la Samsung Electronics a declarat referitor la gama Note că: „Vom aduce înapoi un telefon mai bun, mai puternic, mai sigur și un foarte inovatoar Note 8

Și d-nul Koh a avut pe deplin dreptate, Samsung a adus pe piață un smartphone de mare calibru.

Disponibil din 15 septembrie, cu un ecran masiv de 6,3 inch fără margini Infinity Display, un stylus îmbunătățit S-Pen cu un vârf mai fin pentru o mai mare precizie, o clasificare IP68 pentru rezistența la apă până la 5 metri de apă (timp de până la 30 de minute).

Galaxy Note 8 este și primul dispozitiv Samsung care dispune de un sistem foto cu două obiective, un obiectiv cu unghi larg și un obiectiv cu teleobiectiv, ambele cu stabilizare optică a imaginii.

La prezentarea din 23 august au existat și alte câteva lucruri interesante ale lui Note 8, care nu au atras atenția care o meritau – nu știm dacă este bine sau rău acest lucru.

Iată o listă cu opt caracteristici mai puțin cunoscute sau mai puțin înțelese, dar care merită toată atenția.

  1. Live Focus

Faceți o fotografie a unui subiect de la aproximativ 4 metri și funcția „Live Focus” va fi activată automat.

Ambele camere din spate realizează simultan două imagini și vă permit să salvați ambele imagini.

Live Focus, vă permite să ajustați fundalul fotografiei înainte de a o face și să reglați manual profunzimea câmpului după ce ați făcut fotografia. Prin utilizarea a două camere, Note 8 este capabil să modeleze un spațiu tridimensional și apoi să utilizeze software-ul pentru a estompa artificial locul din jurul punctului de focalizare. Este o tehnologie nouă de procesare, deci va dura probabil un timp pentru ca utilizatorii să-și dea seama cum o pot folosi cel mai bine.

  1. Trimiteți mesajele „Live”

În loc să trimiteți un mesaj text clasic, plictisitor, trageți S-Pen din partea de jos a telefonului și atingeți „Live Message”. Acum puteți scrie ceva pe ecran (chiar și pe o fotografie) sau să desenați o inimă și să trimiteți mesajul la cineva. Samsung spune că funcționează pe mai multe platforme de mesagerie care suportă și GIF-uri animate.

Vorbind despre GIF-uri, puteți utiliza caracteristica „Smart Select” a lui S-Pen pentru a crea propriul GIF animat prin tăierea unei secțiuni dintr-un videoclip și apoi prin trimiterea acestuia la prieteni sau postarea pe platformele media.

  1. Scrieți notițe cu S Pen-ul și păstrați-le pe ecran

Ca și în cazul telefoanelor anterioare, Galaxy Note 8 dispune de un afișaj Always-On, care vă permite să vedeți informații chiar și atunci când ecranul telefonului este oprit, cum ar fi ora, data, întâlnirile din calendar și numărul de mesaje care vă așteaptă.

Dar, cu noua caracteristică „Screen-Off Memo”, puteți să notați memento-uri sau alte note cu S-Pen și să le conectați la afișajul Always-On. De fapt, puteți avea până la 100 de pagini din aceste note și le puteți modifica dacă doriți.

  1. Lansați două aplicații simultan

Utilizatorii de dispozitive Android pot face multitasking cu două aplicații deschise în același timp, cu ecranul mare a lui Galaxy Note 8 (cu raportul de aspect de 18,5 x 9) este mai ușor să deschideți două aplicații, cum ar fi navigarea pe web pe jumătate de ecran, în timp ce vizionați un film pe cealaltă jumătate. Cu Galaxy Note 8, o nouă caracteristică „App Pair” vă permite să creați un buton personalizat pe panoul Edge, care va lansa simultan două aplicații în modul multi-fereastră. Foarte deșteaptă treabă!

  1. Durata de viață a bateriei

Dar cât va consuma bateria când avem deschise două aplicații simultan? – ca să nu mai vorbim de un ecran uriaș de 6,3 inch! Este suficient un acumulator de 3.300 mAh? Samsung nu a menționat câte ore de utilizare ne așteaptă cu Note 8, nici măcar o estimare nu am primit.

Dar super-phablet-ul include un cablu rapid de încărcare și suport pentru încărcarea fără fir.

  1. Traducere rapidă

În trecut, S-Pen v-a permis să evidențiați textul și să îl traduceți dintr-o limbă în alta – dar acum puteți utiliza stylus-ul pentru a trece pur și simplu peste cuvintele de pe ecran și vă va traduce repede pentru dvs. Sau selectați propoziții întregi pentru a fi traduse în mai mult de 30 de limbi. În timp poate traduce până la 70 de limbi și dialecte locale.

Și nu funcționează doar pe site-uri web, ci și pe fotografii. Faceți o fotografie a unui meniu francez sau a unui semn rutier spaniol, scoateți S-Pen și treceți peste text. Stiți imediat ce aveți în față.

  1. Puteți face două fotografii simultan

Faceți două fotografii simultan – una cu obiectivul teleobiectiv și cealaltă cu obiectivul cu unghi larg. În modul Dual Capture, ambele camere de 12 megapixeli din spate lucrează împreună pentru a face două fotografii – în același timp – și salvează ambele imagini. Una dintre ele va fi o fotografie de la teleobiectivul principal (acum cu zoom optic 2x), iar cealaltă o fotografie făcută cu unghi larg care arată mai mult din fundal.

După ce ați făcut fotografia, puteți comuta între cele două pentru a vedea care doriți să o păstrați și să o trimiteți prietenilor.

  1. Prieteni, este un telefon scump!

Dureros dar așa este, Samsung Galaxy Note 8 este frumos, este elegant, dar este scump.

Acesta pornește de la 930 dolari în SUA și peste 1.000 de euro în Europa, făcându-l unul dintre – dacă nu – cel mai scump smartphone Android lansat vreodată. Să mai menționăm că există stimulente la cumpărarea prin pre-comandă, cum ar fi o cameră Samsung Gear 360 sau un card de memorie Samsung 128GB EVO+. Dar e scump! [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]