Acasă Stiri Peste 800.000 de precomenzi pentru Galaxy Note 8 în Corea de Sud

Peste 800.000 de precomenzi pentru Galaxy Note 8 în Corea de Sud

Precomenzile pentru cel mai recent smartphone din gama Note, Galaxy Note 8 al companiei Samsung Electronics Co. au atras mai mult de 800.000 de clienți numai în Corea de Sud.

Acest lucru s-a întâmplat în aproximativ o săptămână de la lansarea precomenzilor în țara de origine a telefonului, depășind cu mult predecesorul său Samsung Galaxy Note 7, a declarat astăzi compania Samsung Electronics într-un comunicat de presă.

Gigantul high-tech sud-coreean a spus că aproximativ 850.000 de oameni au comandat acest phablet în decursul celor opt zile care au trecut de la debutul precomenzilor. În acest timp a primit rezervări online și offline pentru cumpărare prin intermediul celor trei mari operatori de telefonie mobilă din Corea de Sud.

Cei care au precomandat Samsung Galaxy Note 8 au primit dispozitivul cu câteva zile mai devreme, a declarat Samsung, deși lansarea oficială este programată pentru 21 septembrie.

Cifra înregistrată până acum de Galaxy Note 8 eclipsează puternic scorul obținut anul trecut de Samsung Galaxy Note 7, care a reușit să atragă doar 380.000 de precomenzi dar într-o perioadă de precomandă de 13 zile. Dispozitivul anterior, Note 7 a fost eliminat de pe piață în totalitate datorită problemelor avute cu bateriile defecte, care au provocat apariția unor incendii în timpul reîncărcării.

Samsung a declarat că ediția Galaxy Note 8 de 64GB a reprezentat aproximativ 65% din vânzări, iar ediția de 256GB a reprezentat 35%. Cea mai populară culoare precomandată de cumpărători a fost cea neagră, urmată de culoarea albastră.

Prețul afișat de Galaxy Note 8 pentru modelul cu 64GB se ridică la 1.09 milioane de won, echivalentul a 962 $, iar cea a modelului cu 256GB este de 1.25 milioane won.

Rivalul lui Samsung din Corea de Sud LG Electronics Co., a început, de asemenea, să accepte precomenzi pentru noul său telefon smartphone, V30, începând de joi, înaintea lansării oficiale care va avea loc luna viitoare. Compania LG nu a comunicat un număr oficial de precomenzi.

Stiri

Seria Galaxy S21 posibil cu opțiunea de deblocare biometrică Bixby Voice

Se pare că Samsung intenționează să ofere Bixby Voice ca metodă de deblocare biometrică pe seria Galaxy S21. Se așteaptă ca dispozitivul...

Există încă speranțe pentru seria Samsung Galaxy Note 21

Se pare că mai avem încă șanse să vedem seria Samsung Galaxy Note 21. În ultimul timp au fost multe informații care...

Cota de piață a companiei Samsung a crescut în Canada în Q3 2020

Afacerea cu smartphone-uri a companiei Samsung a mers foarte bine pe toate piețele occidentale. Recent, gigantul tehnologic sud-coreean a detronat Apple în...

Samsung a lansat în sfârșit Chromebook seria 4 în Marea Britanie

Samsung Electronics Co Ltd. a anunțat ieri lansarea laptopurilor Chromebook 4 și 4+ în Marea Britanie. Combinând designul elegant și performanța cu...

Galaxy Z Flip 2 va avea un ecran cu rata de actualizare de 120Hz

Samsung Galaxy Z Flip a fost foarte bine primit de public și gigantul tech are în plan lansarea unui urmaș al acestuia...

Samsung România lansează a șasea ediție Stream Your Dream

Samsung România lansează astăzi cea de-a șasea ediție Stream Your Dream. Conferința va fi transmisă live, pe canalul de YouTube Samsung România,...

Comparație Huawei Mate 40 Pro vs Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Huawei Mate 40 Pro a fost lansat în luna octombrie și are la interior tot ce poate fi mai bun din tehnologia...