Acasă Stiri Samsung Galaxy A5 (2017) va fi updatat cu Android 7.0 în curând

Samsung Galaxy A5 (2017) va fi updatat cu Android 7.0 în curând

Samsung a lansat la începutul acestui an noua gamă Galaxy din anul 2017, mijlociul Samsung Galaxy A5 (2017) va fi updatat cu Android 7.0 în curând.

În momentul lansării Galaxy A5 (2017) avea instalat Android 6.0.1 Marshmallow, dar se pare că în conformitate cu ultimele informații telefonul va primi actualizarea Android 7.0. Compania Samsung a primit certificarea Wi-Fi pentru noul software a lui Galaxy A5 (2017) care rulează Android 7.0 mai devreme decât anticipase, ceea ce înseamnă că gigantul sud-coreean este aproape de lansarea actualizării cu Android Nougat pe acest smartphone din gama A.

Recent, Samsung Galaxy A5 din 2016 a primit actualizarea Android Nougat, iar acum, de asemenea, Galaxy A5 (2017) este aproape gata să primească această actualizare.

Samsung Galaxy A5 (2017) are un afișaj Super AMOLED de 5,2 inch 1080p, cu suport pentru Always On Display. Acesta este dotat cu o cameră primară la spate de 16 MP și una secundară pentru autoportret tot de 16 megapixeli, ambele cu o diafragmă f / 1,9 și o înregistrare video de 1080p.

Telefonul vine echipat cu un procesor Octa-core Exynos 7880, memorie RAM de 3 GB, stocare internă de 32 GB, slot pentru card microSD și o baterie de 3.000 mAh.

Toate testele efectuate până acum cu această baterie, ca timp de încărcare și durabilitate, clasează telefonul Galaxy A5 pe primul loc în topul aparatelor din aceeași gamă cu el.

Samsung a lansat deja actualizarea Android 7.0 pentru diferite serii de smartphone-uri Galaxy S și Galaxy Note, iar acum este timpul pentru smartphone-urile din seria Galaxy A pentru a obține actualizarea Nougat.

Nu știm siguri data exactă când se va întâmpla acest lucru, de obicei în celelalte cazuri actualizarea a venit foarte rapid după primirea certificării de la Wi-Fi Alliance, dar se poate foarte bine ca această actualizare să vină și peste câteva săptămâni.

Wi-Fi Alliance este o organizație non-profit care promovează tehnologia Wi-Fi și certifică produsele dacă respectă anumite standarde de interoperabilitate. Wi-Fi Alliance are sediul în Austin, Texas. Wi-Fi Alliance deține marca comercială Wi-Fi. Producătorii pot utiliza marca comercială pentru produse certificate care au fost testate pentru interoperabilitate. 

Fiind un aparat cu specificații foarte bune, cu mare priză la utilizatori această actualizare este foarte utilă și așteptată.

Anul trecut, actualizare lui Samsung Galaxy A5 (2016) a avut loc pe la sfârșitul lunii iulie. Pentru Galaxy A5 (2017) presupunem tot un astfel de plan, dar este întotdeauna mai bine să așteptăm și să vedem cum merg lucrurile în practică.

În orice caz este foarte clar că actualizarea cu noul software Android 7.0 Nougat pentru Samsung Galaxy A5 (2017) este iminentă.

Stiri

Un Samsung Galaxy Note 22 poate fi lansat în 2022

Peste aproximativ două săptămâni, Samsung va găzdui un mare eveniment Galaxy Unpacked pentru a anunța cele mai noi produse mobile. Sunt așteptate...

Samsung va deschide o nouă eră în inovația smartphone-urilor

Publicăm mai jos editorialul postat recent de TM Roh, President and Head of Mobile Communications Business, Samsung Electronics. Aflăm de aici ce...

Samsung Galaxy Z Flip 3 va veni cu încărcare rapidă de 25W

Samsung se pregătește pentru seria Galaxy Z de smartphone-uri pliabile. Noile telefoane pliabile Samsung vor fi lansate la Galaxy Unpacked 2021 în...

Specificațiile stiloului Samsung S Pen Pro se scurg înainte de lansare

Stiloul S Pen aflat pe Samsung Galaxy S21 Ultra nu dispune de conectivitate Bluetooth LE, ceea ce înseamnă că îi lipsesc unele...

Actualizarea de securitate din august 2021 ajunge pe Galaxy A8 (2018)

Samsung Galaxy A8 (2018) a început să primească actualizarea de securitate din august 2021. Cea mai recentă versiune de firmware de la...

Samsung Galaxy A03s aproape de lansare, are pagină de asistență live

Luna trecută Samsung Galaxy A03s cu numărul de model SM-A037F / DS a fost reperat la Biroul Standardelor Indiene (BIS). Acum pagina...

Samsung are profituri mari și promite să facă pliabilele mainstream

Samsung a anunțat câștigurile pe trimestrul doi din 2021, a obținut profit de aproximativ 11 miliarde de dolari. Este mai puțin decât...