Acasă Stiri Samsung Galaxy A5 (2017) va fi updatat cu Android 7.0 în curând

Samsung Galaxy A5 (2017) va fi updatat cu Android 7.0 în curând

Samsung a lansat la începutul acestui an noua gamă Galaxy din anul 2017, mijlociul Samsung Galaxy A5 (2017) va fi updatat cu Android 7.0 în curând.

În momentul lansării Galaxy A5 (2017) avea instalat Android 6.0.1 Marshmallow, dar se pare că în conformitate cu ultimele informații telefonul va primi actualizarea Android 7.0. Compania Samsung a primit certificarea Wi-Fi pentru noul software a lui Galaxy A5 (2017) care rulează Android 7.0 mai devreme decât anticipase, ceea ce înseamnă că gigantul sud-coreean este aproape de lansarea actualizării cu Android Nougat pe acest smartphone din gama A.

Recent, Samsung Galaxy A5 din 2016 a primit actualizarea Android Nougat, iar acum, de asemenea, Galaxy A5 (2017) este aproape gata să primească această actualizare.

Samsung Galaxy A5 (2017) are un afișaj Super AMOLED de 5,2 inch 1080p, cu suport pentru Always On Display. Acesta este dotat cu o cameră primară la spate de 16 MP și una secundară pentru autoportret tot de 16 megapixeli, ambele cu o diafragmă f / 1,9 și o înregistrare video de 1080p.

Telefonul vine echipat cu un procesor Octa-core Exynos 7880, memorie RAM de 3 GB, stocare internă de 32 GB, slot pentru card microSD și o baterie de 3.000 mAh.

Toate testele efectuate până acum cu această baterie, ca timp de încărcare și durabilitate, clasează telefonul Galaxy A5 pe primul loc în topul aparatelor din aceeași gamă cu el.

Samsung a lansat deja actualizarea Android 7.0 pentru diferite serii de smartphone-uri Galaxy S și Galaxy Note, iar acum este timpul pentru smartphone-urile din seria Galaxy A pentru a obține actualizarea Nougat.

Nu știm siguri data exactă când se va întâmpla acest lucru, de obicei în celelalte cazuri actualizarea a venit foarte rapid după primirea certificării de la Wi-Fi Alliance, dar se poate foarte bine ca această actualizare să vină și peste câteva săptămâni.

Wi-Fi Alliance este o organizație non-profit care promovează tehnologia Wi-Fi și certifică produsele dacă respectă anumite standarde de interoperabilitate. Wi-Fi Alliance are sediul în Austin, Texas. Wi-Fi Alliance deține marca comercială Wi-Fi. Producătorii pot utiliza marca comercială pentru produse certificate care au fost testate pentru interoperabilitate. 

Fiind un aparat cu specificații foarte bune, cu mare priză la utilizatori această actualizare este foarte utilă și așteptată.

Anul trecut, actualizare lui Samsung Galaxy A5 (2016) a avut loc pe la sfârșitul lunii iulie. Pentru Galaxy A5 (2017) presupunem tot un astfel de plan, dar este întotdeauna mai bine să așteptăm și să vedem cum merg lucrurile în practică.

În orice caz este foarte clar că actualizarea cu noul software Android 7.0 Nougat pentru Samsung Galaxy A5 (2017) este iminentă.

Stiri

Samsung Galaxy Z Flip 3 îl primim în locul Galaxy Z Flip 2

Seria Samsung Galaxy S21 este deja disponibilă de mai multe luni și acum așteptăm noile dispozitive pliabile de la Samsung. Producătorul sud-coreean...

Samsung a lansat patch-ul de securitate din aprilie pentru seria Galaxy S8

Samsung a fost primul producător de dispozitive Android care a lansat patch-ul de securitate din aprilie 2021. Compania a lansat deja cea...

Samsung Electro-Mechanics produce un condensator ceramic foarte mic

Producătorul de componente electronice Samsung Electro-Mechanics a dezvoltat un condensator ceramic multistrat (MLCC), de mare capacitate, a declarat compania. Un condensator ceramic...

Samsung Galaxy A52 5G primește patch-ul de securitate din aprilie 2021

Samsung a început să lanseze patch-ul de securitate din aprilie 2021 pe smartphone-urile sale la sfârșitul lunii trecute. Cu toate acestea, majoritatea...

Samsung Galaxy Z Fold 3 va veni cu S Pen, dar fără un slot dedicat

Telefonul pliabil Samsung Galaxy Z Fold oferă o productivitate mai mare și multitasking mai bun, grație ecranului mare și capacității de a...

Actualizarea Sony PS5 aduce suport pentru Samsung TV de 120 fps 4K

Sony a lansat o actualizare pentru consola Sony PlayStation 5 care rezolvă problemele de compatibilitate cu televizoarele Samsung. Sony PS5 trebuia să...

Samsung a început dezvoltarea firmware-ului la Galaxy Z Flip 2 (3)

Samsung urmează să lanseze două noi smartphone-uri pliabile în acest an, câte unul din fiecare în seria Fold și Flip. Există indicii...