Acasă Stiri Galaxy A51 și Galaxy A71 primesc funcții de la Galaxy S20 cu...

Galaxy A51 și Galaxy A71 primesc funcții de la Galaxy S20 cu o actualizare

Samsung a lansat recent o actualizare de software prin care aduce o serie de caracteristici de la seria S20 în seria Galaxy A. Utilizatorii smartphone-urilor Galaxy A51 și Galaxy A71 vor putea acum să valorifice unele dintre inovațiile puternice ale seriei Galaxy S20, concepute astfel încât să facă modul în care se conectează, fotografiază și împărtășesc mai dinamic ca niciodată.

Seria Galaxy S20 are un departament foto plin de caracteristici inovatoare pentru o experiență de fotografiere la nivel profesional. Utilizatorii de Galaxy A51 și A71 își pot înregistra acum amintirile exact așa cum se întâmplă, cu funcțiile de top aflate pe seria Samsung S20. Cele mai importante funcții sunt Single Take, Quick Share, Music Share sau Night Hyperlapse, ca să amintim doar câteva.

Cu Single Take se poate alege un mod de fotografiat prin înregistrarea cu mai multe moduri de camere simultan. Doar apăsând înregistrarea cu funcția Single Take, utilizatorii pot înregistra până la zece secunde de video cu o gamă largă de moduri. Pot folosi Live Focus, Smart Crop, video și filtru AI. Conform NewsSamsung, utilizatorii își pot revedea clipurile din Galerie și pot alege ce stil de înregistrare le place.

Noi funcții pe Samsung Galaxy A51 și Galaxy A71

Posesorii de Galaxy A51 și Galaxy A71 se pot bucura acum de mai multe funcționalități de la Galaxy S20, inclusiv controlul focalizare manuală și controlul vitezei obturatorului. Aceste caracteristici oferă utilizatorilor un control mai mare atunci când realizează fotografii și videoclipuri. În acest fel oricine poate avea un control total asupra experiențelor de filmare.

Utilizatorii pot deveni mai creativi atunci când înregistrează clipuri video în condiții de luminozitate scăzută. Cu Hyperlapse de noapte – Night Hyperlapse aveți la dispoziție mai multe posibilități de personalizare cu funcții precum My Filters. Această funcție permite utilizatorilor să creeze propriile filtre de imagine folosind imaginile existente în cameră.

Hyperlapse este o tehnică în fotografie care permite crearea de imagini de mișcare. Poziția camerei nu este fixă. Hyperlapse se realizează prin mișcarea manuală a camerei pe o distanță scurtă între fiecare fotografie.

Actualizarea de software mai aduce și două moduri – disponibile inițial pe seria Galaxy S20. Cu acestea utilizatorii pot împărtăși producții media între ei. Quick Share – Partajarea rapidă și Music Share – Partajarea muzicii. Ambele fac mai ușor ca oricând să rămâneți conectat și să partajați instantaneu imagini, videoclipuri și muzică. Două excelente funcții!

Partajare ușoară cu Music Share și Quick Share

Când vizualizezi media din Galerie și vrei să partajezi ceva de acolo cu prietenii, poți acum să utilizezi opțiunea Quick Share. Astfel poți vedea imediat ce utilizatori sunt în apropiere. Doar prin atingerea pictogramei, poți apoi să selectezi unul sau mai mulți prieteni cu care să partajeze fără probleme  producții, știri, sau alte evenimente media.

Music Share le permite prietenilor să se conecteze la difuzorul Bluetooth al utilizatorului direct prin intermediul smartphone-ului. Trecând pe Quick Panel – Panoul rapid și apăsând pictograma Music Share, utilizatorii pot activa sau dezactiva cu ușurință această caracteristică inovatoare pentru a se bucura instantaneu de muzică bună cu prietenii. Utilizatorii pot, de asemenea, să se meargă în Setări -> Conexiuni -> Bluetooth -> Advanced pentru a comuta sau dezactiva Partajarea muzicii.

Noi funcții pentru Tastatură și Galerie

Utilizatorii de Samsung Galaxy A51 și Galaxy A71 pot acum să facă mai multe cu smartphone-urile lor. Această actualizare actualizare aduce și mai multe funcționalități pentru Keyboard – Tastatură și Gallery – Galerie, pentru a face interacțiunile de zi cu zi cu smartphone-urile cât mai convenabile.

Funcționalitățile îmbunătățite ale tastaturii oferă utilizatorilor mai multă libertate atunci când tastează. Se poate traduce acum un text direct din tava tastaturii. De asemenea, se poate anula și reface cu ușurință acțiunea cea mai recentă de pe tastatură cu o glisare intuitivă pe tastatură cu două degete spre stânga sau spre dreapta.

Cu funcția Clean View, Galeria va grupa până la 100 de imagini filmate consecutiv într-un pachet pentru o vizualizare ușoară. Apoi puteți alege favoritele pentru a servi drept o miniatură a grupului și pentru a avea o Galerie mai organizată. Quick Crop – Decuparea rapidă vă permite permite să „tăiați” fotografiile chiar de pe ecranul de vizualizare a media. Când măriți o imagine cu două degete, pictograma va apărea în partea stângă a ecranului pentru ca să puteți salva instantaneu imaginea editată în grupul ei.

Cu astfel de actualizări pe dispozitivele din seria Galaxy A, Samsung vrea să ofere tuturor utilizatorilor cele mai bune experiențe. Samsung a declarat că va continua să ofere utilizatorilor telefoanelor din seria Galaxy A noi funcții din seria Galaxy S.

Stiri

Samsung Galaxy A52s: au apărut primele specificații și culorile

Samsung va oferi hardware-ului viitorului Galaxy A52 un upgrade major în comparație cu Galaxy A52 actual. Acest lucru este evident dintr-o apariție...

Încărcător Samsung de 65W certificat de UL (Demko)

La începutul acestei luni, se zvonea că Samsung aduce suport de încărcare de 65W pentru toate modelele Galaxy S22. Acest lucru ar...

Samsung este al treilea cel mai mare producător de baterii din lume

În afară de smartphone-uri, tablete, televizoare, dispozitive portabile, chipset-uri, afișaje și alte produse electronice de larg consum, Samsung produce și baterii pentru...

Colaborare Samsung – CJ ENM pentru un studio de producție cu The Wall

Samsung a anunțat un parteneriat cu CJ ENM, cea mai importantă companie din Asia de divertisment și stil de viață. CJ ENM...

Imagini oficiale de marketing cu Samsung Galaxy Z Flip 3

Știm sigur că Samsung va aduce pe piață două smartphone-uri noi cu afișaj pliabil pe 11 august. Unul dintre ele este Samsung...

Galaxy Z Fold 2 primește patch-ul de securitate din iulie 2021

Samsung a lansat în cele din urmă actualizarea de securitate din iulie 2021 pentru Galaxy Z Fold 2. Compania începuse să lanseze...

Cele mai bune aplicații Music & Video pentru Galaxy Watch 3, Active & Active 2

Ceasurile inteligente Samsung au memorie încorporată de 4GB pentru stocarea imaginilor, fișierelor și melodiilor audio și video. Da, puteți salva mai mult...