Acasă Stiri Galaxy A51 și Galaxy A71 primesc funcții de la Galaxy S20 cu...

Galaxy A51 și Galaxy A71 primesc funcții de la Galaxy S20 cu o actualizare

Samsung a lansat recent o actualizare de software prin care aduce o serie de caracteristici de la seria S20 în seria Galaxy A. Utilizatorii smartphone-urilor Galaxy A51 și Galaxy A71 vor putea acum să valorifice unele dintre inovațiile puternice ale seriei Galaxy S20, concepute astfel încât să facă modul în care se conectează, fotografiază și împărtășesc mai dinamic ca niciodată.

Seria Galaxy S20 are un departament foto plin de caracteristici inovatoare pentru o experiență de fotografiere la nivel profesional. Utilizatorii de Galaxy A51 și A71 își pot înregistra acum amintirile exact așa cum se întâmplă, cu funcțiile de top aflate pe seria Samsung S20. Cele mai importante funcții sunt Single Take, Quick Share, Music Share sau Night Hyperlapse, ca să amintim doar câteva.

Cu Single Take se poate alege un mod de fotografiat prin înregistrarea cu mai multe moduri de camere simultan. Doar apăsând înregistrarea cu funcția Single Take, utilizatorii pot înregistra până la zece secunde de video cu o gamă largă de moduri. Pot folosi Live Focus, Smart Crop, video și filtru AI. Conform NewsSamsung, utilizatorii își pot revedea clipurile din Galerie și pot alege ce stil de înregistrare le place.

Noi funcții pe Samsung Galaxy A51 și Galaxy A71

Posesorii de Galaxy A51 și Galaxy A71 se pot bucura acum de mai multe funcționalități de la Galaxy S20, inclusiv controlul focalizare manuală și controlul vitezei obturatorului. Aceste caracteristici oferă utilizatorilor un control mai mare atunci când realizează fotografii și videoclipuri. În acest fel oricine poate avea un control total asupra experiențelor de filmare.

Utilizatorii pot deveni mai creativi atunci când înregistrează clipuri video în condiții de luminozitate scăzută. Cu Hyperlapse de noapte – Night Hyperlapse aveți la dispoziție mai multe posibilități de personalizare cu funcții precum My Filters. Această funcție permite utilizatorilor să creeze propriile filtre de imagine folosind imaginile existente în cameră.

Hyperlapse este o tehnică în fotografie care permite crearea de imagini de mișcare. Poziția camerei nu este fixă. Hyperlapse se realizează prin mișcarea manuală a camerei pe o distanță scurtă între fiecare fotografie.

Actualizarea de software mai aduce și două moduri – disponibile inițial pe seria Galaxy S20. Cu acestea utilizatorii pot împărtăși producții media între ei. Quick Share – Partajarea rapidă și Music Share – Partajarea muzicii. Ambele fac mai ușor ca oricând să rămâneți conectat și să partajați instantaneu imagini, videoclipuri și muzică. Două excelente funcții!

Partajare ușoară cu Music Share și Quick Share

Când vizualizezi media din Galerie și vrei să partajezi ceva de acolo cu prietenii, poți acum să utilizezi opțiunea Quick Share. Astfel poți vedea imediat ce utilizatori sunt în apropiere. Doar prin atingerea pictogramei, poți apoi să selectezi unul sau mai mulți prieteni cu care să partajeze fără probleme  producții, știri, sau alte evenimente media.

Music Share le permite prietenilor să se conecteze la difuzorul Bluetooth al utilizatorului direct prin intermediul smartphone-ului. Trecând pe Quick Panel – Panoul rapid și apăsând pictograma Music Share, utilizatorii pot activa sau dezactiva cu ușurință această caracteristică inovatoare pentru a se bucura instantaneu de muzică bună cu prietenii. Utilizatorii pot, de asemenea, să se meargă în Setări -> Conexiuni -> Bluetooth -> Advanced pentru a comuta sau dezactiva Partajarea muzicii.

Noi funcții pentru Tastatură și Galerie

Utilizatorii de Samsung Galaxy A51 și Galaxy A71 pot acum să facă mai multe cu smartphone-urile lor. Această actualizare actualizare aduce și mai multe funcționalități pentru Keyboard – Tastatură și Gallery – Galerie, pentru a face interacțiunile de zi cu zi cu smartphone-urile cât mai convenabile.

Funcționalitățile îmbunătățite ale tastaturii oferă utilizatorilor mai multă libertate atunci când tastează. Se poate traduce acum un text direct din tava tastaturii. De asemenea, se poate anula și reface cu ușurință acțiunea cea mai recentă de pe tastatură cu o glisare intuitivă pe tastatură cu două degete spre stânga sau spre dreapta.

Cu funcția Clean View, Galeria va grupa până la 100 de imagini filmate consecutiv într-un pachet pentru o vizualizare ușoară. Apoi puteți alege favoritele pentru a servi drept o miniatură a grupului și pentru a avea o Galerie mai organizată. Quick Crop – Decuparea rapidă vă permite permite să „tăiați” fotografiile chiar de pe ecranul de vizualizare a media. Când măriți o imagine cu două degete, pictograma va apărea în partea stângă a ecranului pentru ca să puteți salva instantaneu imaginea editată în grupul ei.

Cu astfel de actualizări pe dispozitivele din seria Galaxy A, Samsung vrea să ofere tuturor utilizatorilor cele mai bune experiențe. Samsung a declarat că va continua să ofere utilizatorilor telefoanelor din seria Galaxy A noi funcții din seria Galaxy S.

Stiri

Mark Zuckerberg este un mare fan al smartphone-urilor Samsung

Samsung și Facebook sunt parteneri pe diverse proiecte de mult timp. Setul cu cască Samsung Gear VR a folosit tehnologia Oculus Facebook...

Samsung a anulat oficial conferința anuală pentru dezvoltatori SDC 2020

Samsung și-a anulat oficial conferința anuală pentru dezvoltatori SDC 2020 pentru a preveni răspândirea pandemiei COVID-19. Știrea a cam circulat în șoaptă...

Samsung Pay în teste în Germania, lansarea este tot mai aproape

Plata fără numerar devine tot mai populară peste tot în lume. Google Pay, Apple Pay și serviciul Samsung Pay sunt cele mai...

Dispozitivul de asistență Samsung GEMS certificat pentru siguranță sporită

Samsung a anunțat că dispozitivul său GEMS Hip este primul dispozitiv din Coreea care a primit certificarea ISO 13482. Este o certificare...

Samsung lansează noul Soundbar Atmos Premium cu 9.1.4 canale

Samsung Electronics și-a lansat noua linie de bare de sunet din seria Q 2020 în luna iunie acest an. Acum noile modele...

Jocuri populare pentru Samsung Galaxy Watch și Galaxy Watch 3

Galaxy Watch și Galaxy Watch 3 au multe funcții impresionante și sunt printre cele mai bune smartwatch-uri disponibile pe piață. Galaxy Watch...

Samsung lucrează la modul de afișare extins „Sideckik” pentru Tab S7

Anul trecut, când Apple a anunțat Sidecar pentru macOS și iPad OS, au existat multe întrebări cu privire la momentul în care...