Noi accesorii Disney pentru telefonul pliabil Samsung Galaxy Z Flip 3

389
Noi accesorii Disney pentru Samsung Galaxy Z Flip 3
Sursa Foto: via SamMobile.com

Samsung Galaxy Z Flip 3 este unul dintre cele mai bine vândute smartphone-uri Samsung din acest an. Telefonul pliabil performează pe piață din multe motive față de caracteristici și specificații. Afișajul capacului poate fi o fereastră pentru a vă exprima prin modele inteligente de tapet. Modelul Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition este disponibil în anumite piețe în nu mai puțin de 49 de combinații de culori.

Dar Samsung nu s-a oprit aici și, printr-un parteneriat cu Disney, a lansat o gamă de accesorii colorate pentru Samsung Galaxy Z Flip 3. Acestea accesorii vin cu tematică după mai multe mărci populare de divertisment. Cel mai probabil acestea se vor vinde foarte bine, nu numai cu ocazia cumpărăturilor de sfârșit de an.

Samsung Galaxy Z Flip 3 primește accesorii Disney

Inițial, parteneriatul cu Disney a dus la lansarea accesoriilor cu tematică Mickey Mouse, Star Wars și Marvel pentru Galaxy Z Flip 3 în Singapore prin Shopee. Acum, Samsung a dezvăluit alte câteva accesorii inspirate din desenul animat „The Simpsons” și din revista educațională/rețeaua TV „National Geographic”. Pe acestea compania intenționează să le lanseze pe toate exclusiv pe o nouă piață.

Noua listă de accesorii constă în curele de husă Galaxy Z Flip 3; șnur și pachete de autocolante cu tematică după Star Wars și The Simpsons; precum și curele de huse cu tematică după Marvel și National Geographic. Deși aceste accesorii Galaxy Z Flip 3 se bazează pe mărci de renume mondial deținute de Disney, ele au o acoperire foarte limitată. Au fost anunțate exclusiv pentru Malaezia.

Mickey Mouse este un personaj de desene animate creat de Walt Disney și Ub Iwerks în 1928. Mickey Mouse a devenit unul dintre simbolurile cinematografiei și culturii americane. Filmul „Lend a Paw” (1941) cu Mickey Mouse, a câștigat premiul Oscar.

Curelele de huse cu temetică Marvel, Disney și National Geographic sunt disponibile pentru 79 Ringgit (RM), aproximativ 18$. Este un preț similar cu prețul pentru cureaua cu inel cu tematică Mickey Mouse. Între timp, Samsung va vinde pachetul Star Wars și The Simpsons, care include o curea de husă din silicon, șnur și pachet de autocolante pentru 159 RM (~37 dolari).

Conform SamMobile, cel puțin momentan nu sunt informații despre disponibilitate pe alte piețe. Dar nu este exclus ca Samsung să extindă disponibilitatea acestor accesorii personalizate pentru Samsung Galaxy Z Flip 3 în orice moment.