Acasă Stiri Accesorii Mobile Samsung pentru iubitorii de muzică și de amintiri

Accesorii Mobile Samsung pentru iubitorii de muzică și de amintiri

Samsung Electronics a prezentat o nouă rundă de inovații memorabile la – fostul de acum – CES 2017, inclusiv accesorii mobile dinamice, concepute în același spirit iubitor de distracție pentru care orașul Las Vegas este vestit.

Atât Image Stamp cât și Level Box Slim, adăuga noi niveluri de confort și de distracție la smartphone-urile utilizatorilor, pentru ai face să se bucure mai ușor de un cântec preferat, sau să memoreze amintiri preferate.

Cele mai recente boxe Samsung, Level Box Slim dispun de un design compact, care oferă un sunet puternic.

Level Box Slim Au fost proiectate pentru a oferi mai mult confort și o experiență de ascultare utilizatorilor.

Dimensiunea extrem de portabilă (148,4 x 79 x 25.1mm, 236 g), îi permite să aibă loc confortabil într-o mână și o face la fel de potrivită pentru utilizarea în interior și în exterior.

Suportul integrat din spatele boxei permite utilizatorilor să o sprijine oriunde dorește, în timp ce rezistența la apă IPX7 înseamnă că este construită pentru a rezista la picături, zăpadă și averse ușoare.

În plus față de cei 8W, oferă un sunet echilibrat, Box Slim are și un microfon, care permite utilizatorilor și apeluri, fără a ajunge la smartphone-ul lor.

Tehnologiile integrate de reducere a zgomotului și a ecoului microfonului, facilitează un sunet clar în orice mediu.

Mai mult decât atât, bateria de 2.600mAh, oferă până la 30 de ore de redare a muzicii și, funcționează ca un încărcător portabil, care permite utilizatorilor de smartphone sau de tabletă să-și încarce unitatea în timp ce se bucură de melodiile lor preferate.

Utilizatorii pot verifica starea bateriei difuzorului, și pot să ajusteze setările de volum, prin intermediul aplicației Samsung Level.

Disponibile în negru, albastru și roșu, Level Box Slim sunt în prezent disponibile pentru cumpărare în diferite piețe.

 

Image StampO imprimantă pentru buzunar. Imprimă fotografiile preferate ale utilizatorilor ori de câte ori doresc, permițându-le să capteze instantaneu momentele speciale din viața lor, cum ar fi în vacante, petreceri cu prietenii și adunări de familie.

Imprimarea este ușoară, utilizatorii selectează pur și simplu o fotografie prin intermediul aplicației Image Ștamp și plasează smartphone-ul lor pe partea de sus a dispozitivului, care imprimă instantaneu prin NFC și Wi-Fi.

Controale simplificate ale imprimantei, design-ul proporționat și elegant, portabilitatea de buzunar amintind de o carte, o fac extrem de convenabilă utilizatorilor.

Spre deosebire de alte imprimante mobile, fotografiile sunt imprimate exact și atunci când sunt prezentate pe ecranul smartphone-ului, la o dimensiune de 98x56mm la 336 dpi.

De asemenea, utilizatorii au posibilitatea de a imprima codurile QR în fotografii pentru a lega de acestea informații relevante despre momentul respectiv, cum ar fi atunci când a fost făcută fotografia.

Codul QR este o gamă de standarde de codare cu formă de bare bidimensionale (cod matrice). Primul astfel de standard a fost creat în 1994 de către compania japoneză Denso Wave. QR este o prescurtare din engleză de la quick response („răspuns rapid”).

Mai mult decât atât, imprimarea pe hârtie autocolantă permite utilizatorilor să creeze autocolante decorative cu fotografiile lor.

Stiri

Samsung se menține pe locul doi mondial pe piața tabletelor în Q2 2021

Samsung Electronics Co. a rămas cel de-al doilea cel mai mare furnizor de tablete din lume în Q2 2021. Datele au fost...

Samsung Galaxy Z Flip 3 va fi impermeabil la apă. Ce înseamnă asta?

Peste două săptămâni, va avea loc un eveniment major Samsung Galaxy Unpacked 2021, unde vor fi lansate Galaxy Z Fold 3 și...

Samsung Galaxy Z Fold 3: noi imagini cu smartphone-ul pliabil

Cu Samsung Galaxy Z Fold 3 gigantul tech își va prezenta următorul smartphone pilot pliabil pe 11 august. După foarte multe scurgeri...

Samsung Galaxy A52s 5G: iată cât va costa în Europa!

Galaxy A52 5G unul dintre cele mai bune telefoane ieftine 5G din 2021, dar se confruntă cu o concurență dură. Pentru a...

Samsung Smart LED Signage aduce o cascadă digitală în Times Square

Imaginați-vă un moment de relaxare deplină în inima unui oraș care nu doarme niciodată. Pe 27 iulie, atât turiștii, cât și cetățenii...

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra va fi lansată alături de seria Galaxy S22

În acest moment majoritatea privirilor sunt îndreptate spre evenimentul Samsung Unpacked din 11 august. Aici ar trebui să vedem debutul telefoanelor pliabile...

Galaxy A52 este primul telefon Samsung ce primește patch-ul din august 2021

Din nou, Samsung deschide balul și a devenit primul brand de smartphone-uri care a lansat o nouă actualizare de securitate. După lansarea...