Acasă Stiri Accesorii Mobile Samsung pentru iubitorii de muzică și de amintiri

Accesorii Mobile Samsung pentru iubitorii de muzică și de amintiri

Samsung Electronics a prezentat o nouă rundă de inovații memorabile la – fostul de acum – CES 2017, inclusiv accesorii mobile dinamice, concepute în același spirit iubitor de distracție pentru care orașul Las Vegas este vestit.

Atât Image Stamp cât și Level Box Slim, adăuga noi niveluri de confort și de distracție la smartphone-urile utilizatorilor, pentru ai face să se bucure mai ușor de un cântec preferat, sau să memoreze amintiri preferate.

Cele mai recente boxe Samsung, Level Box Slim dispun de un design compact, care oferă un sunet puternic.

Level Box Slim Au fost proiectate pentru a oferi mai mult confort și o experiență de ascultare utilizatorilor.

Dimensiunea extrem de portabilă (148,4 x 79 x 25.1mm, 236 g), îi permite să aibă loc confortabil într-o mână și o face la fel de potrivită pentru utilizarea în interior și în exterior.

Suportul integrat din spatele boxei permite utilizatorilor să o sprijine oriunde dorește, în timp ce rezistența la apă IPX7 înseamnă că este construită pentru a rezista la picături, zăpadă și averse ușoare.

În plus față de cei 8W, oferă un sunet echilibrat, Box Slim are și un microfon, care permite utilizatorilor și apeluri, fără a ajunge la smartphone-ul lor.

Tehnologiile integrate de reducere a zgomotului și a ecoului microfonului, facilitează un sunet clar în orice mediu.

Mai mult decât atât, bateria de 2.600mAh, oferă până la 30 de ore de redare a muzicii și, funcționează ca un încărcător portabil, care permite utilizatorilor de smartphone sau de tabletă să-și încarce unitatea în timp ce se bucură de melodiile lor preferate.

Utilizatorii pot verifica starea bateriei difuzorului, și pot să ajusteze setările de volum, prin intermediul aplicației Samsung Level.

Disponibile în negru, albastru și roșu, Level Box Slim sunt în prezent disponibile pentru cumpărare în diferite piețe.

 

Image StampO imprimantă pentru buzunar. Imprimă fotografiile preferate ale utilizatorilor ori de câte ori doresc, permițându-le să capteze instantaneu momentele speciale din viața lor, cum ar fi în vacante, petreceri cu prietenii și adunări de familie.

Imprimarea este ușoară, utilizatorii selectează pur și simplu o fotografie prin intermediul aplicației Image Ștamp și plasează smartphone-ul lor pe partea de sus a dispozitivului, care imprimă instantaneu prin NFC și Wi-Fi.

Controale simplificate ale imprimantei, design-ul proporționat și elegant, portabilitatea de buzunar amintind de o carte, o fac extrem de convenabilă utilizatorilor.

Spre deosebire de alte imprimante mobile, fotografiile sunt imprimate exact și atunci când sunt prezentate pe ecranul smartphone-ului, la o dimensiune de 98x56mm la 336 dpi.

De asemenea, utilizatorii au posibilitatea de a imprima codurile QR în fotografii pentru a lega de acestea informații relevante despre momentul respectiv, cum ar fi atunci când a fost făcută fotografia.

Codul QR este o gamă de standarde de codare cu formă de bare bidimensionale (cod matrice). Primul astfel de standard a fost creat în 1994 de către compania japoneză Denso Wave. QR este o prescurtare din engleză de la quick response („răspuns rapid”).

Mai mult decât atât, imprimarea pe hârtie autocolantă permite utilizatorilor să creeze autocolante decorative cu fotografiile lor.

Stiri

Interfața Samsung One UI 2.5 aduce și 116 noi emoji

Unii oameni sunt entuziasmați de versiunile de hardware și software ce apar pe cele mai noi modele de telefoane Samsung. Dar pentru...

Televizorul modular Samsung The Wall foarte bine primit în Japonia

Televizorul modular Samsung The Wall a fost lansat la CES 2018 Las Vegas. Are un ecran de ultimă generație bazat pe Micro-LED-uri....

Samsung Galaxy S20 FE la câteva zile de lansarea oficială

Au mai rămas doar câteva zile până la anunțul oficial al noului smartphone Samsung Galaxy S20 FE. Acesta va fi prezentat pe...

Senzor Samsung ISOCELL Vizion 3D ToF pentru Galaxy S21

Samsung a lansat recent patru noi senzori foto ISOCELL. Cu noua tehnologie ISOCELL de 0,7 μm, Samsung intenționează să extindă ofertele de...

Xbox Game Pass Ultimate pe telefoanele Samsung prin Galaxy Store

Xbox Game Pass Ultimate se lansează pe dispozitivele Samsung prin intermediul Galaxy Store. Xbox Game Ultimate de la Microsoft este acum disponibil...

Galaxy Z Flip 5G în Mystic White va ajunge în curând în Europa

Samsung a lansat telefonul pliabil Galaxy Z Flip pliabil în Mirror Black, Mirror Gold și Mirror Purple la începutul acestui an. Mai...

Galaxy Z Flip 2 cu un ecran mai mare, o balama mai bună și multe altele

Smartphone-ul pliabil tip clamshell Samsung Galaxy Z Flip s-a bucurat de un succes uriaș după lansare. Conform companiilor de cercetare de piață...