Accesorii oficiale Galaxy S9 confirmate de un comerciant

1558

Un comerciant online a contactat site-ul Sammobile și a confirmat că va primi mai multe accesorii originale pentru Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+. Site-ul Mobilefun unde apar aceste accesorii prezintă o listă care include o husă Hyperknit precum și alte accesorii de protecție cum ar fi husele LED View, Clear View, Alcantara și Protective pe care le-am văzut cu alte dispozitive Samsung anterioare.

Retailerul Mobilefun menționează, de asemenea, că va fi disponibil și un nou suport de încărcare fără fir pentru Samsung Galaxy S9, care va înlocui dispozitivul de încărcare actual. De asemenea, Samsung va lansa un nou DeX Pad.

Husa Hyperknit va fi o nouă adăugire la gama de accesorii Samsung. Husele LED View, Clear View, Alcantara și Protective sunt tot cele văzute mai înainte, dar adaptate la dimensiunile viitoarelor Galaxy S9. Noile huse indică faptul că Galaxy S9 și Galaxy S9+ vor fi disponibile în aceleași opțiuni de culoare ca și predecesorii lor.

Există o nouă opțiune de culoare roșie pentru husele Hyperknit și Alcantara care sugerează că această nouă opțiune de culoare ar putea fi oferită pe unele piețe. Conform informațiilor, apărute și pe iLoveSamsung se pare că firma sud-coreeană va aduce și o opțiune de culoare violet pentru Galaxy S9.

Samsung este, de asemenea, de așteptat să introducă un nou DeX Pad cu smartphone-ul său viitor.

Alcantara nu este piele! Sigur ați auzit expersia „piele Alcantara”. Are aspect de piele, dar Alcantara este un material compozit textil, fără urzeală și bătătură, extrem de rezistent, dar și moale, utilizat la acoperirea celor mai diverse suprafețe și forme, imită foarte bine pielea. Alcantara este o marcă înregistrată.

Informațiile anterioare vorbesc despre un nou DeX – Desktop eXtension – în care smartphone-ul Galaxy S9 va putea fi așezat în poziție orizontală pentru o mai ușoară folosire a afișajului în modul desktop. Acest lucru va elimina necesitatea ca utilizatorii să folosească un mouse și o tastatură pentru a profita de capacitățile DeX.

Cel mai probabil S9 și fratele său mai mare vor primi sistemul de operare Android 8.0 Oreo.

Nu există încă, pe acest site, imagini ale acestor accesorii oficiale, există doar numele culoarea și prețul, plus specificația că pot fi pre-comandate. Samsung le va prezenta oficial în ziua în care va fi lansat și Galaxy S9. Probabil că va fi 26 februarie 2018 la MWC Barcelona.