Acesta este logo-ul Galaxy Watch, numele Gear S4 nu va mai fi utilizat

1013

Nu există prea multe îndoieli în privința noii denumiri a viitorului smartwatch de la Samsung. A apărut o nouă confirmare că acesta se va numi Samsung Galaxy Watch. Sigla a fost înregistrată în țara de origine a gigantului high-tech, Coreea de Sud.

Cu ceva timp în urmă, a devenit clar că Samsung lucrează la un nou ceas. Pentru confort și în virtutea numelor purtate anterior de dispozitivele portabile Samsung, acesta s-a numit și l-am numit Gear S4 mult timp. În luna mai, Samsung a înregistrat la United States Patent and Trademark Office (USPTO) în Statele Unite numele „Galaxy Watch” și „Galaxy Fit”. O mișcare care a sugerat că noua generație de dispozitive wearables a companiei Samsung ar putea să renunțe la brandul Gear după aproape cinci ani de utilizare. Acum vedem că acest nume a fost confirmat și a doua oară.

La sediul Koreean Intellectual Property Offfice (KIPO), Samsung a înregistrat, pe 20 iunie, sigla Galaxy Watch. Este confirmarea că următorul dar probabil și următoarele ceasuri inteligente care vor fi produse de Samsung vor purta într-adevăr acest nume. Galaxy Watch poate fi primul dintr-o nouă serie dispozitive wearables care nu vor mai purta numele Gear. În plus, așteptăm de asemenea și un Galaxy Fit și un VR Galaxy.

Galaxy Watch are numărul de model SM-R800 / R805, conform specificațiilor unui recent încărcător pentru viitorul ceas inteligent. Deși credem că Samsung va pune pe acest smartwatch propriul sistem de operare Tizen, există zvonuri că Galaxy Watch va rula pe sistemul de operare Google Wear – versiunea portabilă a Androidului, ca să spunem așa. Cu toate acestea, având în vedere că Samsung continuă să-și pună sistemul de operare Tizen pe diverse alte produse, pare destul de puțin probabil în acest moment, deși, cu siguranță, nu este imposibil, o schimbare a sistemului de operare.

Tizen OS, este sistemul de operare de casă a lui Samsung. Momentan rulează pe patru smartphone-uri, Samsung Z1, Samsung Z2, Z3 și Z4, precum și pe alte numeroasele produse care poartă sigla Samsung, de exemplu televizoarele și smartwatch-urile Samsung.

În plus, Galaxy Watch ar avea o baterie ceva mai mare și un design ușor revigorat, care par să fie cuplate cu un procesor mai eficient, rezultând astfel un rezonabil salt în durata de viață a bateriei. Ar fi și primul ceas inteligent al companiei Samsung care vă poate măsura tensiunea arterială.

În conformitate cu istoricul lansărilor Samsung este de așteptat să ofere atât o variantă Sport cât și o versiune clasică a lui Galaxy Watch, modelul urmând să fie disponibil în două dimensiuni după lansare. În plus, variantele de culoare negru, auriu și argintiu, conform mai multor informații, vor fi disponibile.

Nu este încă sigur când Samsung va prezenta Galaxy Watch. Acest lucru se poate întâmpla simultan cu Samsung Galaxy Note 9, la un eveniment care va avea loc pe 9 august la New York dar, este posibil să se lanseze doar la IFA Berlin 2018 la începutul lunii septembrie.

SURSĂGalaxyClub