Actualizarea din februarie 2024 lansată pentru seria Galaxy Tab S8

132
Galaxy Tab S8 series gets February 2024 security update
Sursa foto: sammobile.com

Samsung a cam încheiat cu actualizarea de securitate din februarie, dar tot mai sunt unele dispozitive care o primesc. Acum Samsung a lansat această actualizare pentru seria Galaxy Tab S8. Nu, actualizarea nu aduce și interfața Samsung One UI 6.1, pentru cei care se întreabă. Este doar o actualizare de îmbunătățire a securității.

Cu o versiune de firmware care se termină în CXB5, cea mai recentă actualizare pentru Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8+ și Galaxy Tab S8 Ultra este disponibilă în mai multe țări asiatice. Actualizarea este live atât pentru variantele Wi-Fi, cât și pentru 5G ale tuturor celor trei modele. Nu ar trebui să treacă mult timp până când actualizarea va fi disponibilă la nivel global, inclusiv în România.

După cum am menționat deja, nu primiți alte bunătăți, doar îmbunătățiri de securitate cu această actualizare. Patch-ul de securitate din februarie 2024 remediază 72 de vulnerabilități care afectează software-ul personalizat Android și unele telefoanele și tabletele Galaxy. Potrivit SamMobile, trei vulnerabilități sunt considerate critice, în timp ce restul poartă o etichetă de risc ridicat sau moderat.

Samsung a lansat deja patch-ul de securitate din martie 2024 pentru unele dispozitive, cum ar fi seria Galaxy S24. Dar, deoarece tabletele Galaxy primesc actualizări de securitate o dată la trei luni, cel mai probabil seria Galaxy Tab S8 nu va primi patch-ul din martie. În acest fel ne asteptăm la o nouă actualizare de securitate peste trei luni. Asta cu excepția cazului în care patch-ul din martie este inclus în actualizarea One UI 6.1, care este de așteptat să fie lansată pe unele dispozitive mai târziu în această lună.

Samsung a fost fondat ca magazin comercial în 1938 de Lee Byung-Chull. După ce și-a extins afacerea către producția de textile, compania a intrat în industria electronică abia în 1969 când a lansat primele ale televizoare alb-negru.

În prealabil ar trebui să primiți o notificare când actualizarea este disponibilă pe seria Galaxy Tab S8. Alternativ, pentru a verifica dacă actualizarea din februarie a ajuns pe Galaxy Tab S8, Galaxy S8+ sau Galaxy S8 Ultra mergeți la Setări -> Actualizare software -> Descărcați și instalați. Dacă nu a sosit nu vă faceți probleme, trebuie să sosească în orice moment.

Este important să vă mențineți dispozitivul la zi cu cel mai recent software pentru a vă asigura că beneficiați de cele mai recente funcții și remedieri de securitate. Dacă dețineți o tabletă din seria Galaxy Tab S8, vă recomandăm să descărcați actualizarea imediat ce aceasta devine disponibilă.