Actualizarea din februarie pentru Galaxy A52s și Galaxy S20 FE 5G

390
Actualizarea din februarie pentru Galaxy A52s si Galaxy S20 FE 5G
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Samsung lansează actualizarea din februarie pentru Galaxy A52s și pentru varianta 5G a lui Galaxy S20 FE. Modelul Samsung Galaxy S20 FE 4G cu procesor Exynos (SM-G780F) primise actualizarea de ceva timp. Pentru popularul Galaxy A52s de la Samsung este prima actualizare de securitate după upgrade-ul One UI 4.0, ajunsă pe toate modelele Galaxy A52.

Actualizarea de securitate din februarie include destul de multe îmbunătățiri pentru securitatea sistemului de operare Android. Una dintre acestea este clasificat drept „critică” și este destinată telefoanelor cu procesor Qualcomm. Procesorul Snapdragon 778G al lui Galaxy A52s și el marca Qualcomm, beneficiază de o revizie importantă.

Actualizarea de securitare pentru Galaxy A52s are 251MB

Samsung însuși a adăugat o serie de îmbunătățiri pentru propria sa interfață One UI, conform GalaxyClub. Cu toate acestea, nu toate corecțiile, 19 în total, sunt relevante pentru Samsung Galaxy A52s. Dimensiunea descărcării – 251 MB – indică faptul că se întâmplă mai mult decât instalarea noului patch, chiar dacă versiunea de firmware A528BXXS1BVB1 indică doar o actualizare de securitate (cu „S” pentru securitate).

Acum puteți descărca direct actualizarea trimisă prin OTA pe toate modelele Galaxy A52s vândute în mai multe țări din Europa. În unele zone actualizarea poate ajunge mai repede în altele mai târziu. Modelele Galaxy A52 fără „s” vor primi probabil și ele actualizarea în scurt timp.

Europa ocupă 2% din suprafața Pământului (6,8% din suprafața terestră), fiind penultimul continent ca mărime. Este al treilea continent după Asia și Africa ca număr de locuitori. Numele Europa a fost folosit prima dată în Legendele Olimpului.

Samsung Galaxy S20 FE 4G, cel cu procesor Exynos, a primit actualizarea din februarie cu o săptămână sau două în urmă. Acum același lucru se întâmplă cu Samsung Galaxy S20 5G. Versiunea de firmware G781BXXS4DVB1 instalează cel mai recent patch, cu aceleași beneficii pe care le-am menționat mai sus cu Galaxy A52s. În cele din urmă, Samsung Galaxy S20 FE 5G rulează și el pe un procesor de la Qualcomm. Mai exact este vorba despre Snapdragon 865.

Puteți instala actualizările de mai sus după ce ați primit notificarea pe telefon. Dacă nu aveți răbdare, puteți verifica manual din Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare.

Linkurile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.