Actualizarea de securitate din februarie lansată pentru Galaxy A72

199
Actualizarea de securitate din februarie lansata pentru Galaxy A72
Sursa foto: via sammobile.com

Samsung continuă cu lansarea actualizării de securitate din februarie după ce zilele trecute a lansat actualizarea la One UI 5.1 pentru mai multe telefoane emblematice. Acum Galaxy A72 a început să primească o nouă actualizare de software. Chiar dacă utilizatorii de Galaxy A72 sperau că noua actualizare va aduce și One UI 5.1 pe telefoanele lor, este doar o actualizare de securitate.

Cea mai recentă actualizare de software pentru Galaxy A72 a fost lansată ieri în India și Bangladesh. Noua actualizare vine cu versiunea de firmware A725FXXS5CWB2 și are o mărime de aproximativ 250MB, potrivit SamMobile. Acesta aduce patch-ul de securitate din februarie 2023, care remediază 55 de probleme de securitate Google și Samsung. Actualizarea ar putea ajunge pe mai multe piețe în următoarele zile. Actualizarea One UI 5.1 ar putea fi lansată pe telefon cândva în următoarele două luni.

Galaxy A72 primește patch-ul de securitate din februarie 2023

Samsung Galaxy A72 a fost lansat în martie 2021. Telefonul are un ecran de 6,7 inch (17,02 cm), patru camere la spate și o cameră selfie de 32MP. Are o baterie cu capacitate de 5.000 mAh cu suport pentru încărcare rapidă de 25W. Procesorul Snapdragon 720G este la bord, asociat cu 6/8 GB RAM și 128/256 GB stocare. Vedeți pe I❤️Samsung o comparație între Galaxy A72 și Galaxy S20 FE!

Samsung a lansat Galaxy A72 în 2021 cu promisiunea a trei actualizări majore ale sistemului de operare Android. Dispozitivul a debutat cu Android 11 la bord și a primit deja actualizarea Android 13. Smartphone-ul va mai primi încă două actualizări de Android, va ajunge până la Android 15.

Prima rețea fără fir profesională (Wi-Fi) a fost dezvoltată sub marca ALOHAnet în 1969 la Universitatea din Hawaii și a devenit operațională în iunie 1971. Prima rețea wireless comercială WaveLAN a fost dezvoltată în 1986.

Înainte de a face upgrade la cea mai recentă versiune, asigurați-vă că smartphone-ul dvs. este conectat cu o conexiune la internet adecvată, vă recomandăm să îl descărcați prin Wi-Fi, astfel încât să nu vă confruntați cu erori. Trebuie să primiți o notificare când actualizarea a sosit pe telefon. Dacă nu ați primit încă notificarea, puteți verifica ultima actualizare manual. Mergeți la Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare.