Actualizarea din februarie lansată pentru seria Galaxy Note 20

183
Actualizarea din februarie lansata pentru seria Galaxy Note 20
Sursa foto: sammobile.com

Imediat după evenimentul de lansare a seriei Galaxy S23, Samsung a revenit cu noi actualizări de software pentru smartphone-urile, tabletele și dispozitivele sale portabile. Samsung este una dintre cele mai bune companii când vine vorba de lansarea celor mai recente actualizări pentru smartphone-urile sale. Acum, modelele din seria Galaxy Note 20 sunt primele care primesc actualizarea de securitate din februarie.

Cea mai recentă actualizare de software pentru Galaxy Note 20 și Galaxy Note 20 Ultra se lansează în Elveția, conform SamMobile. Vine cu versiunea de firmware N98xBXXS5GWB1 și aduce doar patch-ul de securitate din februarie 2023. Se pare că nu există alte funcții sau îmbunătățiri noi în această actualizare.

Cel puțin până în acest moment Samsung nu a detaliat modificările făcute cu noua actualizare din februarie. Cel mai probabil vom afla zilele următoare ce probleme rezolvă noua actualizare. Aproape sigur va aduce remedieri pentru zeci de vulnerabilități și probleme de securitate descoperite în ultima lună.

Seria Galaxy Note 20 primește patch-ul de securitate din februarie

Samsung a lansat seria Galaxy Note 20 la mijlocul anului 2020 cu sistemul de operare Android 10 și interfața One UI 2.5. la bord. Telefoanele au primit actualizarea Android 11 la începutul anului 2021, actualizarea Android 12 la sfârșitul lui 2021. La sfârșitul anului 2022 au primit actualizarea la Android 13 și One UI 5.0. Smartphone-urile din această serie nu vor primi actualizări noi ale sistemului de operare Android în viitor. Totuși, Galaxy Note 20 și Galaxy Note 20 Ultra vor continua să beneficieze de actualizări de securitate în continuare.

Cum am scris mai sus, actualizarea de de securitate a fost lansată inițial în Elveția și va ajunge în zilele următoare în toată Europa și la nivel global. Galaxy Note 20 și Galaxy Note 20 Ultra sunt ultimele modele lansate de Samsung din seria Galaxy Note. Samsung a spus că Galaxy S Ultra este continuatorul acestei serii.

Numele Europa îl poartă și al șaselea satelit al lui Jupiter. Este cel de-al patrulea ca mărime și printre cei mai mari sateliți din sistemul solar. Este puțin mai mic decât Luna. Satelitul Europa a fost descoperit în 1610 de către Galileo Galilei.

Telefoanele din seria Galaxy Note 20 sunt alimentate procesoarele Samsung Exynos 990 / Snapdragon 865. Alături de aceste procesoare la bord se mai află și 8GB de RAM la Note 20 și 12GB de memorie RAM pe Galaxy Note 20 Ultra. Ambele modele au fost lansate având conectivitate 4G și 5G.

Dacă sunteți utilizator Galaxy Note 20 sau Galaxy Note 20 Ultra în Elveția veți primi o notificare că noul firmware este pe telefon. Dacă nu a ajuns, puteți verifica și manual prin Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare. Dacă nu este încă acolo verificați iarăși peste ceva timp, trebuie să sosească în orice moment.