Acasă Stiri Samsung actualizează Galaxy A5 și A7 (2017) cu Android 7.0 în India

Samsung actualizează Galaxy A5 și A7 (2017) cu Android 7.0 în India

Chiar dacă Google a lansat Android 7.0 la sfârșitul anului trecut, Samsung a lansat versiunea din acest an a lui Samsung Galaxy A7 și Samsung Galaxy A5 cu Android 6.0. Marshmallow. Acum Samsung lansează actualizările cu Android 7.0 Nougat în India, pentru cele două telefoane.

În afară de versiunea Android 7.0, actualizarea aduce o nouă experiență de utilizator la Galaxy A7 (2017). De asemenea, acesta oferă îmbunătățiri ale notificărilor și funcțiilor Quick Settings, Multi-window, Dual Messenger, Samsung Pass și îmbunătățiri ale timpilor de instalare AOD (Always On Display) și noi aplicații.

Noua actualizare pentru Galaxy A7 (2017), telefon cu numărul de mode SM-A720F, folosește versiunea firmware A720FXXU2BQI2 și are o dimensiune a fișierului de 1.376,35 MB. Samsung a început să o ruleze prin OTA și ar trebui să ajungă în curând la majoritatea utilizatorilor din această țară.

OTA Over-the-air, se referă la diferite metode de distribuire a software-ului nou, setări de configurare și chiar actualizarea cheilor de criptare la telefoanele mobile. O caracteristică importantă a OTA este aceea că o locație centrală poate trimite o actualizare tuturor utilizatorilor care nu pot refuza, sau modifica acea actualizare și că actualizarea se aplică imediat tuturor.

Actualizarea, lansată în India pentru Samsung Galaxy A5 (2017), are o dimensiune a fișierului de 1.376,35 MB și versiunea firmware A520FXXUBQI5. Este tot o actualizare OTA care aduce Android 7.0 Nougat smartphone-ului împreună cu un nou design al interfeței de utilizator și experiență de utilizator, precum și caracteristici precum Dual Messenger și Samsung Pass.

Telefonul Galaxy A5 (2017)a fost lansat la începutul acestui an cu Android 6.0 Marshmallow la bord.

Actualizarea Nougat aduce de asemenea îmbunătățiri pentru Always On Display, Multi-window, notificări și setări rapide. Ca întotdeauna, actualizarea aduce corecții de erori și îmbunătățiri de stabilitate a smartphone-ului.

Deoarece acesta este un upgrade important al sistemului de operare, este bine ca procesul de instalare să aibă loc când dispozitivul este conectat la o rețea Wi-Fi. Este, de asemenea, esențial să existe suficient spațiu de stocare liber pentru a se potrivi noului software, 1.376,35 MB la Galaxy A7 și 1.376,35 MB la Samsung Galaxy A5.

După ce a primit certificarea Wi-Fi pentru Galaxy A7 (2017) cu Android 7.0 Nougat, compania a lansat actualizarea în Thailanda cu o lună în urmă.

Sperăm ca în curînd această actualizare a sistemului de operare să înceapă și în Europa și implicit în România. Vă vom anunța cu promptitudine pe iLoveSamsung.

Stiri

Galaxy Watch Active 2: performanțe GPS îmbunătățite cu o nouă actualizare

Samsung a îmbunătățit în mod constant după lansare ceasul său inteligent Galaxy Watch Active 2 cu actualizări de software. Cu câteva luni...

Samsung pe primul loc pe piața telefoanelor în Europa de Vest în Q3 2020

Samsung și-a menținut primul loc pe piața smartphone-urilor din Europa de Vest în Q3 2020. Conform International Data Corporation (IDC), în ciuda...

Samsung Galaxy Z Flip 2 va fi mai ieftin și va avea afișaj de 120Hz

Nu au existat în ultimul timp foarte multe zvonuri despre a doua generație a pliantului Galaxy Z Flip. Câteva informații au apărut...

Samsung pe primul loc în Europa, Orientul Mijlociu și Africa în Q3 2020

Samsung a livrat 29,6 milioane de smartphone-uri pe piața EMEA în perioada iulie-septembrie 2020 pentru o cotă de piață de 31,8%. EMEA...

Seria Galaxy S21 posibil cu opțiunea de deblocare biometrică Bixby Voice

Se pare că Samsung intenționează să ofere Bixby Voice ca metodă de deblocare biometrică pe seria Galaxy S21. Se așteaptă ca dispozitivul...

Există încă speranțe pentru seria Samsung Galaxy Note 21

Se pare că mai avem încă șanse să vedem seria Samsung Galaxy Note 21. În ultimul timp au fost multe informații care...

Cota de piață a companiei Samsung a crescut în Canada în Q3 2020

Afacerea cu smartphone-uri a companiei Samsung a mers foarte bine pe toate piețele occidentale. Recent, gigantul tehnologic sud-coreean a detronat Apple în...