Prima actualizare pentru Galaxy A53 aduce optimizări la camere și GOS

262
Prima actualizare pentru Galaxy A53 aduce optimizari la camere si camere GOS
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Prima actualizare pentru Samsung Galaxy A53 a fost lansată. În săptămâna lansării oficiale, Samsung a promis că va lansa mai multe optimizări, care ar trebui să îmbunătățească și camerele. În plus, noul model mid-range primește și serviciul de optimizare a jocurilor – GOS.

Modelul de gamă medie – Samsung Galaxy A53 – este deja disponibil la vânzare pe mai multe piețe. În acest fel noii utilizatori își pot instala prima actualizare pentru acest dispozitiv. Noua actualizare este disponibilă în mai multe țări din Europa, actualizări care sunt disponibile la nivel european, nu separat pentru fiecare țară. Am mai scris că Samsung va trece la acest tip de actualizări. Conform GalaxyClub, cel puțin dispozitivele neblocate în rețea au acum codul de țară EUX.

Asta înseamnă că actualizările pentru dispozitiv sunt întotdeauna disponibile în toată Europa dintr-o singură lovitură și nu trebuie să așteptați până când vine separat în România. Ceea ce nu putem confirma încă este dacă acest lucru se aplică și dispozitivelor pe care le cumpărați direct de la operatorii de telefonie mobile și sunt blocate în aceste rețele.

Prima actualizare lansată pentru Samsung Galaxy A53

În orice caz, prima actualizare este acum gata pentru Galaxy A53 fără marcă în toată Europa. Actualizarea are numărul de firmware A536BXXU1AVCA și ocupă un spațiu de memorie de aproximativ 380MB. Patch-ul din martie era deja acolo înainte de noua actualizare, dar noua versiune a serviciului de optimizare a jocurilor – Game Optimization Service, nu a fost . Ca utilizator, acest lucru vă oferă posibilitatea de a utiliza mai multă energie în jocuri pentru o performanță mai bună. Acest lucru va veni în detrimentul duratei de viață a bateriei, dar este de la sine înțeles. Puteți găsi noua opțiune din Game Launcher -> Mai multe -> Game Booster -> Labs -> Alt sistem de management al performanței jocului.

Game Booster a fost conceput pentru a face jocurile și mai bune. Aplicația monitorizează modul cum folosiți și cum rulează jocurile, utilizează date despre temperatură și memorie pentru a vă ajusta automat setările pentru cea mai bună experiență.

În plus, actualizarea promite că stabilitatea camerei și a dispozitivului în sine a fost îmbunătățită. De regulă, aceasta implică optimizări ale software-ului din culise. Din punct de vedere funcțional, acest lucru nu mai are nicio influență. Actualizarea este prima dintr-un lung șir de actualizări care vor veni pe Galaxy A53 în următorii cinci ani. Vedeți pe I❤️Samsung o comparație între Galaxy A53 și Galaxy A52 5G!

În principiu, această primă actualizare pentru Galaxy A53 este disponibilă imediat în toată Europa. Puteți aștepta până când primiți notificarea automată sau puteți să verificați manual dacă a sosit. Faceți acest lucru prin Setări -> Actualizare software -> Descărcați și instalați.