Actualizare pentru Galaxy Note 10 Lite, pentru camere și amprente

782
Actualizare pentru Galaxy Note 10 Lite
Sursa Foto: SamMobile.com

Doar ieri am scris despre actualizarea lui Samsung Galaxy S10 și, ca o premoniție, am scris că cel mai probabil va urma și Galaxy Note 10 Lite. Acum acest lucru s-a întâmplat. Samsung Galaxy Note 10 Lite a primit prima actualizare software după ce a fost pus în vânzare în unele piețe la sfârșitul lunii ianuarie.

Actualizarea este destul de similară cu cea lansată pentru Samsung la Galaxy S10 Lite zilele trecute. Galaxy Note 10 Lite (SM-N770F) primește cu această actualizare îmbunătățiri la performanța și calitatea camerei și la recunoașterea amprentelor. Tot aici este inclusă și corecția de securitate din februarie 2020, conform SamMobile. Versiunea de firmware poartă numărul N770FXXU2ATB6 și ocupă un spațiu de memorie de 4,37GB.

Se îmbunătățește performanța bateriei și a ecranului tactil pe Note 10 Lite

Actualizarea va îmbunătăți, de asemenea, algoritmul de încărcare a bateriei și performanța ecranului tactil. De asemenea, sunt incluse îmbunătățiri generale de stabilitate a dispozitivului. Ca de obicei, Samsung nu intră în detalii cu privire la modul în care s-au implementat îmbunătățirile, astfel încât proprietarii de Samsung Galaxy Note 10 Lite vor vedea diferențe după ce și-au actualizat telefonul. Puteți vedea pe iLoveSamsung o comparație dintre Galaxy S10 Lite și Galaxy Note 10 Lite.

Actualizarea a fost deja lansată de Samsung în Spania, Elveția, Austria, Marea Britanie, Italia și Germania în Europa. Au mai primit actualizarea Rusia, India și alte țări din Asia. Apoi se va extinde treptat pentru a acoperi toate piețele. Sperăm că actualizarea va ajunge zilele următoare și în România. Deoarece actualizarea firmware-ului este lansată prin OTA, va dura ceva timp până va ajunge pe toate telefoanele.

OTA – Over-The-Air este o metodă de distribuire a unui nou software / firmware. O caracteristică importantă a OTA este faptul că o singură locație centrală poate trimite o actualizare pentru toți utilizatorii. Aceștia nu pot să refuze sau să modifice această actualizare.

Este posibil ca actualizarea Samsung să nu fi ajuns peste tot. Cu toate acestea, puteți verifica manual actualizarea pe Note 10 Lite. Mergeți la Setări >> Sistem >> Actualizare software >> Verificați actualizări. Dacă este disponibilă apăsați Descărcare și instalare.