Actualizare pentru Galaxy Note 9, îmbunătățiri ale camerei frontale

704

Samsung a lansat a doua actualizare pentru Galaxy Note 9 cu patch-ul de securitate din aprilie 2019. Actualizarea a început deja în Germania și există câteva noi caracteristici pe care această actualizare le aduce la dispozitiv. Galaxy Note 9 are în sfârșit opțiunea de a seta o programare pentru Modul de Noapte – Night Mode pentru a porni și opri automat. De asemenea, obține capacitatea de a comuta între un câmp de vizualizare mai îngust și mai larg pentru camera foto frontală.

Câmpul de vizualizare a camerei de fotografiat din față este setat la 68° în mod implicit. Acum poate fi schimbat într-un câmpul de vizualizare de 80° printr-o apăsare pe butonul de comutare care se află deasupra butonului de declanșare. În acest fel se facilitează efectuarea de fotografii cu grupuri de persoane. Acesta este un lucru pe care Samsung la introdus pe gama Galaxy S10 și apoi la Galaxy S9 cu o actualizare de software. Acum a ajuns la Note 9 și este posibil ca Galaxy S8 și Note 8 să obțină și ele această facilitate la un moment dat.

Modul de Noapte se poate seta dar nu este disponibil momentan

Noua actualizare nu aduce un mod de noapte pentru aplicația camerei, dacă vă întrebați. Samsung a adus în mod constant caracteristici ale aparatului de fotografiat de la noile telefoane la cele mai vechi. Dar se pare că gigantul tech sud-coreean va păstra unele dintre funcțiile camerei Galaxy S10 exclusiv pentru trio-ul Galaxy S10 o perioadă de timp. Este cazul și pentru Night Mode.

Actualizarea de securitate sau patch-ul de securitate este, de regulă, un mic program prin care se face actualizarea altor programe. Prin acesta se rezolvă unele erori de funcționare ale programelor sau unele probleme de securitate informatică, vulnerabile în funcționarea telefonului.

Dacă nu primiți o solicitare de actualizare pe Galaxy Note 9 într-o săptămână sau două, puteți să o descărcați manual. Mergeți în meniul Actualizare software » Setări » apoi atingeți/apăsați Download și instalare. Actualizarea este disponibilă în prezent în Germania cu versiunea software N960FXXU2CSDE și ocupă un spațiu de 518,45 MB.

Samsung ar putea asocia această actualizare cu patch-ul de securitate pentru luna mai pentru unele țări. Deci poate dura ceva un timp înainte ca acestă actualizare să ajungă la utilizatorii de Galaxy Note 9 din alte țări în afara Germaniei.