Actualizare pentru Galaxy Watch, îmbunătățește încărcarea bateriei

929

Prima actualizare de software pentru Galaxy Watch a fost lansată cu peste o lună în urmă. A apărut la scurt timp după ce smartwatch-ul Samsung a intrat în vânzare. Potrivit PhoneArena, Samsung lansează acum cea de-a doua actualizare pentru smartwatch-ul Galaxy Watch. Noua actualizare aduce îmbunătățiri ale utilizării generale, a experienței utilizatorilor pe ceas și pentru redarea muzicii.

Smartwatch-ul Samsung Galaxy Watch – în special varianta de 46 mm – are o viață extraordinară a bateriei. Sperăm că va continua să funcționeze în acest fel pe termen cât mai lung. Totuși, orice nouă îmbunătățire a randamentului bateriei este binevenită.

Changelog-ul nu scrie în detaliu ce sunt aceste îmbunătățiri. Un changelog este un jurnal sau o înregistrare a tuturor modificărilor notabile făcute unui proiect. Changelog-ul menționează o redare îmbunătățită a muzicii pe ultimul smartwatch Samsung, deși nu specifică ce modificări au fost făcute.

Samsung acordă o importanță deosebită bateriei pe toate dispozitivele sale

Ce este nou totuși? Secțiunea referitoare la noua actualizare afișează de asemenea „fiabilitatea încărcării bateriei îmbunătățită„. Aceasta este o actualizare care apare în ultimele modificări de actualizări pentru diverse smartwatch-uri Samsung. Nu au existat plângeri până acum cu privire la nereguli cu bateria din Galaxy Watch. Este evident că Samsung acordă o atenție sporită situației bateriei, indiferent de dispozitiv, în ultimii ani și încearcă să aducă permanent tot mai multe îmbunătățiri.

Firmware – este un program de mici dimensiuni, pentru comanda și controlul unor aparate inteligente. Poate fi pentru camere foto digitale, calculatoare, CD-playere, telefoane mobile, smartwatch-uri etc. Firmware-ul are o memorie mică și este specializat exclusiv pentru aparatul în care este înglobat.

Al doilea upgrade Galaxy Watch cu Tizen 4.0.0.1 vine cu numărul de firmware R800XXU1BRJ4 și R810XXU1BRJ4. Aceasta este pentru pentru ambele modele Samsung Galaxy Watch, de 42 și 46 mm și se lansează în prezent în SUA. În perioada următoare va ajunge pe toate smartwatch-urile Galaxy Watch din toate zonele lumii.