Actualizarea din ianuarie lansată pentru Galaxy A50 și seria Note 20

156
Actualizarea din ianuarie lansata pentru Galaxy A50
Sursa foto: androidheadlines.com

Samsung este pe val cu lansările actualizării de securitate din ianuarie. Zilele trecute au primit actualizarea Galaxy Z Fold 4, Galaxy Z Flip 4, Galaxy Z Fold 3, Galaxy Z Flip 3 și Galaxy S21 FE. Acum Samsung a lansat cea mai recentă actualizare de securitate pentru Galaxy A50 și seria Galaxy Note 20.

Galaxy A50 este un alt smartphone Samsung care a început să primească recent actualizarea de securitate din ianuarie. Patch-ul de securitate din ianuarie pentru acest telefon de gamă medie este disponibil într-o mulțime de țări din America Latină. În funcție de numărul de model, noua versiune de firmware din regiune este fie A505GUBS9CWA2, fie A505GTUBS9CWA1. Potrivit AndroidHeadlines, în prezent, smartphone-ul are sistemul de operare Android 11, fiind comercializat la debut cu Android 9 Pie.

Galaxy A50 și seria Galaxy Note 20 primesc actualizarea din ianuarie

Deoarece Samsung Galaxy A50 are aproape patru ani acum, nu mai primește actualizări lunare de securitate. Prin urmare, este posibil ca Samsung să nu lanseze actualizarea din ianuarie pentru acesta pe unele piețe. Este posibil ca aceasta să fie penultima actualizare software pentru Galaxy A50. Smartphone-ul a fost anunțat în 25 februarie 2019 și lansat pe piață în 18 martie. Cel mai probabil va mai primi doar o singură actualizare de securitate, dacă Samsung nu decide altceva. Dacă utilizați acest dispozitiv, ar trebui să luați în considerare trecerea la un model mai nou.

Alte două excelente telefoane Samsung, Galaxy Note 20 și Galaxy Note 20 Ultra primesc și ele cel mai recent patch de securitate. Actualizarea este disponibilă deja în mai multe țări din America de Sud, printre care și Brazilia, dar și în alte regiuni, cum ar fi SUA. Va ajunge și în Europa în zilele următoare. Dispozitivele primesc actualizarea cu versiunea de firmware N98*BXXS5GWA8. Deloc surprinzător, actualizarea nu aduce nicio caracteristică nouă acestor două modele.

Brazilia este cea mai mare țară din America de Sud, a cincea țară ca mărime din lume și a șasea ca număr de locuitori (~216 milioane). Cele 27 de stele aflate pe steagulul Braziliei simbolizeazează cele 26 de state și Districtul federal.

Noua actualizare pentru Galaxy A50, dar și pentru Galaxy Note 20 și Galaxy Note 20 Ultra nu conține nimic în afară de remedierea vulnerabilităților din această lună. Știm deja că actualizarea remediază peste 70 de vulnerabilități, Android și Samsung, marea majoritate ne fiind probleme de mare severitate.

Pentru a instala această actualizare, accesați Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare. Dispozitivul dvs. va reporni și va instala automat actualizarea.