Actualizarea de securitate din ianuarie lansată pentru Galaxy S21 FE

247
Actualizarea de securitate din ianuarie Galaxy S21 FE
Sursa foto: sammobile.com

Samsung Galaxy S21 FE este unul dintre telefoanele care vor primi actualizarea One UI 5.1 în curând. Cu toate acestea, noul software este așteptat să debuteze cu seria Galaxy S23 pe 1 februarie. Aceasta înseamnă că Galaxy S21 FE mai are cel puțin o lună până la obținerea One UI 5.1. Între timp, Samsung a lansat actualizarea de securitate din ianuarie 2023 pentru acest telefon Fan Edition.

Noua actualizare aduce versiunea de firmware G990EXXS3DWA6 pe S21 Fan Edition, potrivit colegilor noștri de la SamMobile. Aceasta aduce patch-ul de securitate din ianuarie 2023 care remediază peste cincizeci de vulnerabilități de securitate. Actualizarea a fost lansată în prezent pentru varianta internațională a S21 FE (SM-G990E). Actualizarea este disponibilă în acest moment în Argentina, Columbia și Mexic. În perioada următoare mai multe regiuni vor primi și ele noua actualizare. Actualizarea nu aduce nimic altceva în afară de remedierea vulnerabilităților din această lună.

Galaxy S21 FE primește actualizarea din ianuarie 2023

Samsung Galaxy S21 FE a fost lansat cu Android 12 și interfața Samsung One UI 4.1 la bord. Recent, smartphone-ul a fost actualizat la Android 13 și interfața Samsung One UI 5.0. În acest moment Galaxy S21 Fan Edition este eligibil pentru a primi actualizări la Android 14 și Android 15.

Samsung a promis că va oferi patru ani de actualizări Android pentru acest telefon. Actualizările de securitate vor fi lansate pe acesta timp de 5 ani. Cum a fost lansat în ianuarie 2022, va primi actualizări de securitate până în 2027! Este ceva extraordinar pentru un telefon aflat la ora actuală pe piață.

Ecranul Dynamic AMOLED 2X reduce cantitatea de lumină albastră dăunătoare emisă și acceptă certificarea HDR10+ pentru „culoare și contrast de calitate cinematografică”. Oferă îmbunătățiri ale culorii, luminozității și performanței HDR.

Samsung Galaxy S21 Fan Edition are un ecran de 6,4 inch (16,26 cm), Dynamic AMOLED 2X cu rata de actualizare de 120Hz. Procesorul Qualcomm Snapdragon 888 este la bord însoțit de 8GB de RAM și 256GB stocare. Are o baterie de 4500 mAh cu încărcare rapidă de 25W și încărcare wireless 15W.

Dacă folosești un telefon Samsung Galaxy S21 FE în țările de mai sus trebuie să primești o notificare că actualizarea a sosit. Dacă nu ai primit notificarea poți verifica manual dacă este disponibilă prin Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare.