Actualizarea de securitate din iulie 2023 lansată pentru Galaxy S20 FE

338
Samsung Galaxy S20 FE
Sursa Foto: via xda-developers.com

Samsung continuă cu actualizările de software lansând pe tot mai multe dispozitive actualizarea de securitate din iulie în timp util. Ca de obicei o astfel de actualizare aduce experiențe mai bune pentru utilizatori și elimină erorile nedorite. Acestea fiind spuse, compania a reluat actualizarea de securitate din iulie 2023 pentru Samsung Galaxy S20 FE. Inițial actualizarea a fost lansată la începutul lunii doar pentru modelul cu cip Snapdragon în Brazilia, Guatemala, Paraguay și Trinidad și Tobago.

După ce seria Galaxy S20 a primit actualizarea din iulie, acum Samsung a lansat actualizarea și pentru Galaxy S20 Fan Editon. Actualizarea este acum disponibilă atât pentru versiunile 4G LTE, cât și pentru cele 5G. Beneficiază de această actualizare utilizatorii de Galaxy S20 FE din Asia, Europa și America Latină. Această actualizare remediază peste 90 de defecte de securitate găsite în telefoanele și tabletele Galaxy. Samsung ar putea lansa actualizarea la nivel global în perioada următoare. Vedeți pe I❤️Samsung o comparație între Galaxy S20 FE și Galaxy S21 FE!

Galaxy S20 FE primește actualizarea din iulie și în România

Cea mai recentă actualizare de software pentru Galaxy S20 FE vine cu versiunea de firmware G780FXXSDFWG3. Actualizarea este disponibilă în Afganistan, Albania, Australia, Bolivia, Brazilia, Cambodgia, Țările din Caucaz, Chile, Republica Cehă și Egipt.

Caucazul este o regiune între Marea Neagră și Marea Caspică, incluzând Munții Caucaz și câmpiile înconjurătoare. Caucazul este din punct de vedere geografic parte din Asia. Țările din Caucaz sunt: Georgia, Armenia și Azerbaidjan.

Mai primesc actualizarea utilizatorii de Galaxy S20 FE din România, Germania, Grecia, Guatemala, Indonezia, Irak, Irlanda, Italia, Kazahstan, Kenya, Libia, Malaezia, Mexic, Maroc, Noua Zeelandă, Nigeria, Pakistan, Panama, Paraguay, Filipine, Portugalia, Rusia, Arabia Saudită, Africa de Sud, Spania, Thailanda, Trinidad și Tobago, Tunisia, Turcia, Ucraina, Țările de Jos, Emiratele Arabe Unite, Regatul Unit, Uruguay, Uzbekistan și Vietnam.

Lansat în octombrie 2020, Galaxy S20 Fan Edition a venit în două variante de procesor. Cu cip Samsung Exynos 990 (7 nm+) sau Qualcomm Snapdragon 865 5G (7 nm+). Telefonul are afișaj Super AMOLED de 6,5 inch (16,51 centimetri), o baterie de 4.500 mAh și trei camere la spate.

Smartphone-ul a fost lansat cu sistemul de operare Android 10 la bord. A primit actualizarea la Android 11 la începutul anului 2021. Anul trecut a primit Android 12 și apoi în decembrie 2022 Android 13 și One UI 5.0. Cel mai probabil aceasta din urmă a fost ultima actualizare de Android, dacă Samsung nu decide altceva.

Instalați cea mai recentă actualizare mergând la Setări > Actualizare software > Descărcați și instalați.