O nouă actualizare din iunie pentru seria S21 rezolvă supraîncălzirea telefoanelor

461
O noua actualizare din iunie pentru Galaxy S21 rezolva supraincalzirea telefoanelor
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung a lansat cea de-a treia actualizare de firmware pentru seria Galaxy S21 în luna iunie. Cea mai recentă versiune de firmware a fost deja lansată ieri pe piețe precum Coreea de Sus, Germania și Thailanda. Primele două actualizări au fost lansate în foarte puține țări, dar a treia se pare că va primi va primi o lansare globală.

Versiunea de firmware care însoțește noua actualizare este G99xxXXU3AUF6. Aceasta a fost lansată pentru toate cele trei modele din seria S21: Galaxy S21, S21+ și Samsung Galaxy S21 Ultra. Actualizarea din iunie include remedieri pentru întârzierea camerei sesizate de mai mulți alți utilizatori ai telefoanelor din seria Galaxy S21. Mai aduce îmbunătățiri caracteristicii efectelor apelurilor video și adaugă posibilitatea de a scana codurile QR salvate în galerie, conform SamMobile.

O noua actualizare pentru Galaxy S21 rezolvă supraîncălzirea telefoanelor

Dar, mai important în această nouă actualizare, Samsung spune că abordează și supraîncălzirea dispozitivului, cel puțin acest lucru este stipulat în jurnalul de schimbări pentru versiunea sud-coreeană. Deci, dacă gadget-ul dvs. a avut și are tendințe de supraîncălzire, actualizarea va rezolva acest lucru.

Nu au existat foarte multe sesizări despre telefoanele din seria S21 care se încălzesc prea mult în ultima vreme. Smartphone-ul Samsung Galaxy S21+ pe care l-am avut în teste și pentru review a avut și el astfel de simptome. Nu este clar dacă este vorba de o optimizare preventivă sau dacă compania a observat un comportament neobișnuit în telefoane. Vă reamintim că noua actualizare a fost lansată momentan doar în Coreea de Sud, Germania și Thailanda.

Thailanda este o țară în Asia de sud-est și are capitala la Bangkok. Cuvântul Thai înseamnă „om liber” în limba thailandeză. Thailanda este o monarhie constituțională. Elefantul este simbolul național al Thailandei.

Actualizarea actuală a seriei Galaxy S21 va ajunge pe mai multe piețe din întreaga lume în următoarele câteva săptămâni. Dacă dețineți un model din noua serie S21 veți primi în curând o notificare care vă solicită să descărcați această actualizare. De asemenea, puteți verifica manual actualizări din SetăriActualizare softwareDescărcați și instalați. Amintim de multe ori acest lucru deoarece în multe cazuri actualizarea este disponibilă fără să fi primit o notificare.