Actualizarea de securitate din mai lansată pentru Samsung Galaxy A23

221
Actualizarea de securitate din mai lansata pentru Samsung Galaxy A23
Sursa foto: sammyfans.com

Actualizarea de securitate din luna mai a debutat surprinzător pe Samsung Galaxy A10e. Acum compania a început să lanseze noua actualizare pentru un alt smartphone din seria Galaxy A – Samsung Galaxy A23. Noul software este disponibil în prezent în unele țări asiatice și în mai multe țări din Europa.

Problemele rezolvate de Samsung cu actualizarea din mai 2023 sunt în număr de 21 de Samsung Vulnerabilities and Exposures (SVE) împreună cu peste 55 de expuneri comune la vulnerabilități rezolvate de către Google. Potrivit Sammyfans, această actualizare îmbunătățește stabilitatea sistemului, securitatea și performanța dispozitivului.

Samsung Galaxy A23 4G primește actualizarea din mai 2023

În acest moment, cea mai recentă versiune pentru Galaxy A23 4G este lansată în Armenia, Azerbaidjan, Germania, Georgia, Kazahstan, Rusia și Ucraina. Este o lansare treptată, așa că poate dura ceva timp pentru a ajunge la toate dispozitivele eligibile. Ca de obicei actualizarea pentru Galaxy A23 se va extinde în scurt timp la nivel global. Momentan modelul 5G nu primește noul patch de securitate.

Actualizarea de securitate din mai 2023 pentru utilizatorii telefonului Samsung Galaxy A23 vine cu versiunea de firmware A235FXXS2CWD1. Este doar o actualizare lunară de securitate, așa că nu conține nicio caracteristică sau modificare vizibilă. În afară de dispozitivele din seria Galaxy A, în zilele/săptămânile următoare, compania va adăuga mai multe dispozitive Galaxy la cea mai recentă petrecere de actualizare.

PLS (Plane to Line Switching) este o tehnologie de ecran pentru afișaje cu cristale lichide (LCD). Este similară tehnologiei IPS (In-Plane Switching). PLS oferă unghiuri de vizualizare mai bune și o luminozitate mai mare cu 10%.

Galaxy A23 a fost lansat în martie 2022 și are un ecran LCD PLS cu diagonala de 6,6 inch (16,76 cm). Are rata de actualizarea de 90 Hz. Snapdragon 680 4G (6 nm) este la bord, însoțit de 4/6/8GB de RAM și 64/128GB capacitate de stocare. Are o baterie de 5.000 mAh cu încărcare rapidă de 25W.

Pentru a instala actualizarea pe smartphone, trebuie doar să navigați la Setări pe Galaxy A23. După ce ați terminat, accesați fila Actualizare software și apăsați butonul Descărcare și instalare. Lăsați dispozitivul să se conecteze la serverul OTA și permiteți-i să descarce noul firmware, dacă este pe telefon.