Actualizarea din martie 2024 lansată pentru Galaxy A32 5G

88
Actualizarea din martie 2024 lansata pentru Galaxy A32 5G
Sursa foto: sammyfans.com

După ce a lansat actualizarea de securitate din martie 2024 pentru mai multe telefoane emblematice, Samsung a început acum lansarea actualizării pentru dispozitivele din seria Galaxy A. Telefonul Samsung Galaxy A32 5G este primul care primește noua actualizare. Acest patch are scopul de a oferi o experiență de utilizator îmbunătățită și mai simplă.

Actualizarea din martie 2024 pentru Samsung Galaxy A32 5G are versiunea de firmware A326BXXSACXC5 și o greutate de 33MB. Lansarea actualizării pentru Galaxy A32 a început în Brazilia, Columbia și Republica Dominicană, potrivit SammyFans. Cu toate acestea, gigantul tehnologic coreean va extinde actualizarea în mai multe țări în zilele următoare. Astfel ne așteptăm să ajungă în curând în Europa și în România.

Actualizarea nu aduce funcții noi sau îmbunătățiri de performanță, doar remedieri de securitate și îmbunătățiri ale stabilității generale a sistemului. Patch-ul de securitate va ajuta la buna funcționare a gadgetului dvs. și va îmbunătăți securitatea și stabilitatea. Astfel sunteți asigurați că datele și informațiile sensibile de pe telefon rămân în siguranță și securizate. De asemenea, va oferi o protecție îmbunătățită împotriva amenințărilor și virușilor.

În plus, versiunea SMR din martie 2024 menționează remedieri pentru mai multe expuneri la vulnerabilități, inclusiv 2 niveluri critice. 37 de probleme au fost rezolvate de Google pentru sistemul de operare Android și 9 de Samsung pentru One UI și dispozitivele Galaxy.

George H. Heilmeier, de la RCA Laboratories, a fost trecut în National Inventors Hall of Fame și creditat cu invenția ecranului LCD –Liquid Crystal Display. Primul ceas cu LCD a fost lansat în 1972, Gruen Teletime putea afișa patru cifre.

Samsung Galaxy A32 5G a fost lansat la începutul anului 2021. Smartphone-ul are un ecran LCD cu diagonala de 6,5 inch (16,51 cm) și rata de actualizare de 90 Hz. Procesorul MediaTek Dimensity 720 însoțit de 4 / 6 / 8GB RAM și 64 / 128GB stocare este la bord. Telefonul are patru camere la spate: una principală de 48MP + 8MP + 4MP + 2MP și o cameră frontală de 13MP. O baterie de 5000 mAh cu încărcare de 15W furnizează curentul electric.

Samsung a lansat acest telefon cu Android 11 la bord. A primit actualizarea la Android 12 și Android 13 la sfârșitul anului 2022. Nu va primi actualizarea Android 14 și One UI 6.0 care a fost lansată pentru mai multe dispozitive Samsung. Acum telefonul primește actualizări de securitate trimestrial.

Mai devreme sau mai târziu, telefonul Galaxy A23 5G vă va anunța că puteți descărca actualizarea. Dar, puteți verifica și manual dacă o puteți descărca prin Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare.