Actualizarea din noiembrie 2023 lansată pentru seria Galaxy Watch 6

312
Actualizarea din noiembrie 2023 lansata pentru seria Galaxy Watch 6
Sursa foto: via samlover.com

Samsung lansează în mod constant noi actualizări pentru dispozitivele sale. Luna aceasta, a lansat două tipuri de actualizări: una pentru Android 14 și interfața Samsung UI 6 stabilă, care este o actualizare majoră, și o actualizare de securitate sub forma unui  patch din noiembrie 2023. Merită remarcat faptul că Samsung nu limitează actualizarea de securitate la smartphone-urile și tabletele sale, ci o pune la dispoziție și pentru ceasurile inteligente. Ieri actualizarea de securitate din noiembrie a fost lansată și pentru seria Galaxy Watch 6.

Cea mai recentă actualizare de firmware pentru seria Galaxy Watch 6 va oferi noi îmbunătățiri pentru consolidarea securității dispozitivelor. Deoarece Galaxy Watch 6 și Galaxy Watch 6 Classic funcționează cu software diferit în comparație cu smartphone-urile și tabletele, va primi și alte tipuri de remedieri cu această ocazie.

Cea mai recentă actualizare pentru Galaxy Watch 6 vine cu diferite versiuni de firmware pentru fiecare model, potrivit SamLover. Pentru a fi mai concret, Galaxy Watch 6 de 40 mm și 44 mm primesc versiunle de firmware R930XXU1AWK4 și, respectiv, R940XXU1AWK4.

Galaxy Watch 6 Clasic (43 și 47 mm) primesc actualizarea cu numerele de versiune de firmware R950XXU1AWK4 și, respectiv, R960XXU1AWK4. Merită remarcat faptul că actualizarea este disponibilă în prezent pentru modelele Bluetooth în mai multe țări din mai multe regiuni. Amintim aici Canada, Europa, Asia, Australia, America Latină și SUA. Ceasurile din seria Galaxy Watch 6 din România primesc deja și ele noua actualizare.

Forțele armate canadiene – Canadian Armed Forces (CAF) includ forțe militare terestre, maritime și aeriene numite Canadian Army, Royal Canadian Navy și Royal Canadian Air Force. Comandamentul CAF este numit de monarhul Charles al III-lea.

Dacă utilizați ceasurile Galaxy Watch 6 sau Galaxy Watch 6 Classic puteți actualiza aceste dispozitive la cea mai recentă versiune. Urmați acești pași:

  • Accesați aplicația Galaxy Wearable pe smartphone-ul conectat la ceas
  • Deschideți Setări ceas
  • Selectați Actualizarea software ceas
  • Apăsați pe Descărcare și instalare.
  • Dacă o nouă actualizare disponibilă atingeți butonul Instalați acum.

Este posibil ca actualizarea să nu fie disponibilă în același timp pe toate piețele. Dacă nu apare ca disponibilă, reveniți mai târziu și încercați din nou, poate sosi în orice moment.