Actualizarea din octombrie 2023 lansată pentru Galaxy A72

295
Actualizarea de securitate din octombrie 2023 lansata pentru Galaxy A72
Sursa foto: sammobile.com

Samsung Galaxy A72 a fost lansat în martie 2021 și are mai mult de doi ani și jumătate de piață. Telefonul a primit două actualizări ale sistemului de operare Android de atunci. La începutul acestui an, a fost actualizat cu One UI 5.1, care a adăugat câteva funcții noi care au fost introduse odată cu gama Galaxy S23.

Samsung promis a trei actualizări majore ale sistemului de operare Android pentru Galaxy A72. Dispozitivul a debutat cu Android 11 la bord și a primit deja actualizarea Android 13. Următoarea și ultima mare actualizare a Galaxy A72 va fi Android 14 și One UI 6.0, potrivit SamMobile. Până la această lansare, proprietarii dispozitivului vor trebui să se descurce cu actualizări minore de software.

Galaxy A72 primește actualizarea din octombrie 2023

Acum Samsung Galaxy A72 primește actualizarea de securitate din octombrie 2023 pe mai multe piețe din America de Sud, cum ar fi Argentina, Peru, Bolivia și Paraguay. Actualizarea va fi lansată de Samsung la nivel global în zilele următoare, inclusiv în Europa și România. Actualizarea din octombrie aduce securitate îmbunătățită și unele remedieri de erori.

Versiunea de firmware pentru cea mai recentă actualizare Galaxy A72 se termină în DWJ1. Actualizarea de securitate din octombrie 2023, conține remedieri pentru două vulnerabilități critice ale sistemului de operare Android și 13 vulnerabilități care afectează software-ul Samsung. De asemenea, în actualizare sunt incluse remedieri de erori și îmbunătățiri ale stabilității pentru care Samsung nu oferă detalii.

Securitatea este o prioritate de top pentru producătorii de telefoane. Asigurați-vă că toate actualizările de securitate sunt instalate! Majoritatea programelor malware care afectează dispozitivele mobile se bazează pe software învechit și neprotejat.

Samsung Galaxy A72 a fost lansat în martie 2021. Telefonul are un ecran de 6,7 inch (17,02 cm), patru camere la spate și o cameră selfie de 32MP. Are o baterie cu capacitate de 5.000 mAh cu suport pentru încărcare rapidă de 25W. Procesorul Snapdragon 720G este la bord, asociat cu 6/8 GB RAM și 128/256 GB stocare. Vedeți pe I❤️Samsung o comparație între Galaxy A72 și Galaxy S20 FE!

Trebuie să primiți o notificare când actualizarea a sosit pe telefon. Dacă nu ați primit încă notificarea, puteți verifica manual dacă actualizarea este disponibilă. Mergeți la Setări -> Actualizare software și, dacă este acolo, bifați Descărcare și instalare. Înainte de a descărca actualizarea, asigurați-vă că smartphone-ul este conectat cu o conexiune la internet adecvată. Vă recomandăm să o descărcați prin Wi-Fi, astfel încât să nu vă confruntați cu erori.